yok nannn nazar değdirdiniz bağaaaa daha siftak bilem yok:bbo:
gelin adayımı açıklimmkaydirigubbakcemile3
kebyanın kızı
selcenin kızı
cerinin kızı
tubişin kızı
cersunun kızı
elifin kızı
ayşenin kızı
zeytinin kızı
wannanın kızı
zerenin kızı
varmıydı başka kız yaww:roflol:
az geldi bize bunnara yan gözle bakanın ................
unuttuğum varmıki acaba
:roflol::roflol:
ahan zeren ekledim kızını vallaha bende akıl kalmadı o kaaa gelin adayı varki hangisini yazacağımı unuttum
evet yüzüstü yatmakta işe yararsu an yuzust uyuyo sekercık ıkınıyo we ğpırtlıyo ıyı geldı boyle yatmak galıba
evet canım her çocukta farklı tepki gösteriyorhımmm bizde güzel çıkarttıydı ama demekki her çocukta işe yaramıyor
hadi canım inanmam :roflol:
he sahi eşime arkadaşı tavsiye etmiş:su an yuzust uyuyo sekercık ıkınıyo we ğpırtlıyo ıyı geldı boyle yatmak galıba
heeee şöleeee eline sağlık:roflol:
ben kaçar kızlar
gelin adayımı açıklimmkaydirigubbakcemile3
kebyanın kızı
selcenin kızı
cerinin kızı
tubişin kızı
cersunun kızı
elifin kızı
ayşenin kızı
zeytinin kızı
wannanın kızı
zerenin kızı
varmıydı başka kız yaww:roflol:
az geldi bize bunnara yan gözle bakanın ................
unuttuğum varmıki acaba
:roflol::roflol:
ahan zeren ekledim kızını vallaha bende akıl kalmadı o kaaa gelin adayı varki hangisini yazacağımı unuttum
kız itek bizz de siftah yaptık emme ikinciye tırsıyom gne
bide dün iki damla kan geldi regl mi oldum ne bilmiyorum bugün bişey yok neydi anlamadım valla herif hadi derse napıcam kızz
walla ister inan ister inanma daha birşeycik yok
adamcağız savaştan çıkmış gibi bir halde görünce beni kıyamıyor
1 haftadır kayınvalidemdeydim canım sonunda evimdeyim:lepi:kiz itekkkk, bu sabahmiydi, dun sabahmiydi, yoksa aksammiydi hatirlamiyorum gece gunduz karistigi icin ama aklima gelmistin, nerlerde bu kiz dediydim kendi kendime.opuyorumnanaktan
aaaaaa walla inanmam:roflol:
slm kızlarrr
bu ası kızımın canını cok yaktı acı acı agladı hep kucagımda uyuyo bi 10 dk sonra cıglık atıyo ayy calpol verdim inş. işe yarar
ayşecimm eşimin büyük büyük dedesi sultan abdulhamit zamanında sarayda görevli imiş saray boşaltılırken büyük dedeye de karayaka beldesini vermiş sultan sonraları bizimkiler mesudiyeye yerleşmiş soyisim ordan geliii allaamm ne kaa soylu ne kaaa asil bi kocam varr kökü teeee osmanlı sarayına dayaniii sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3 saydiklarinin hic birini bilmiyom valla haci.. aksam anama sorayim bakalim bilcekmi o.. esindemi tasovali senin.. karayaka köyü var amma o sizin soyisim köyden esinlenme degildir dimikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?