2009 Kasm Anneleri

su an yuzust uyuyo sekercık ıkınıyo we ğpırtlıyo ıyı geldı boyle yatmak galıba

heeee şöleeee eline sağlık:roflol:

ben kaçar kızlar

evet yüzüstü yatmakta işe yarar
hımmm bizde güzel çıkarttıydı ama demekki her çocukta işe yaramıyor
evet canım her çocukta farklı tepki gösteriyor
hadi canım inanmam :roflol:

walla ister inan ister inanma daha birşeycik yok
adamcağız savaştan çıkmış gibi bir halde görünce beni kıyamıyor

he sahi eşime arkadaşı tavsiye etmiş:
bbeğin sırtını kendi,ne daya bi elinle karnına bastır o zaman çbuk çıkarıyor önemli olan karnına bastırmak böylece bağırsaklarındaki gaz çıkıyor ama bebeği kendi omzuna dayayıp sırtını ovalayınca karnındaki gaz çıkıyormuş

kız itek bizz de siftah yaptık emme ikinciye tırsıyom gne
bide dün iki damla kan geldi regl mi oldum ne bilmiyorum bugün bişey yok neydi anlamadım valla herif hadi derse napıcam kızz

selam hatunlar, kızım sağolsu hiç vakit bırakmıyo size takılayım. şimdide kucağımda kıvrana kıvrana uyudu. kucağa alıştı walla bizim cadı :S bu arada fotosunu ekledim teyzeleri maşallah diyin kızıma :)

ohaaa, kadin kolum kadar liste yapmis. dur bakalim biz senin gazmanini istiyomuyuz damat diye.naniknanik

kiz itekkkk, bu sabahmiydi, dun sabahmiydi, yoksa aksammiydi hatirlamiyorum gece gunduz karistigi icin ama aklima gelmistin, nerlerde bu kiz dediydim kendi kendime.opuyorumnanaktan

kız itek bizz de siftah yaptık emme ikinciye tırsıyom gne
bide dün iki damla kan geldi regl mi oldum ne bilmiyorum bugün bişey yok neydi anlamadım valla herif hadi derse napıcam kızz

ayyy hamileyken daha rahattık beee
ben daha hiç regl olmadım bekle 1-2 gün bakalım devam edecek mi

kiz itekkkk, bu sabahmiydi, dun sabahmiydi, yoksa aksammiydi hatirlamiyorum gece gunduz karistigi icin ama aklima gelmistin, nerlerde bu kiz dediydim kendi kendime.opuyorumnanaktan
1 haftadır kayınvalidemdeydim canım sonunda evimdeyim:lepi:
aaaaaa walla inanmam:roflol:

kıs zamanımız mı oldu taşınma işi falan derken annemlerdeydim 1 haftadır kayınvalidemdeydim artık evimdeyim sana zorla inandıracak değilim:dilcikar:

slm kızlarrr
bu ası kızımın canını cok yaktı acı acı agladı hep kucagımda uyuyo bi 10 dk sonra cıglık atıyo ayy calpol verdim inş. işe yarar

slm kızlarrr
bu ası kızımın canını cok yaktı acı acı agladı hep kucagımda uyuyo bi 10 dk sonra cıglık atıyo ayy calpol verdim inş. işe yarar

aynen yaa calpol verdiim halde gece uyumadı vermesem nolcaktııkii bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 saydiklarinin hic birini bilmiyom valla haci.. aksam anama sorayim bakalim bilcekmi o.. esindemi tasovali senin.. karayaka köyü var amma o sizin soyisim köyden esinlenme degildir dimikaydirigubbakcemile3
ayşecimm eşimin büyük büyük dedesi sultan abdulhamit zamanında sarayda görevli imiş saray boşaltılırken büyük dedeye de karayaka beldesini vermiş sultan sonraları bizimkiler mesudiyeye yerleşmiş soyisim ordan geliii allaamm ne kaa soylu ne kaaa asil bi kocam varr kökü teeee osmanlı sarayına dayaniii sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…