2009 Kasm Anneleri

gogus uclarin baya iyilestiyse artik lansinoh kullan canim. onu silmen gerekmiyo ama tabi sen bilirsin.

memeyi hangisi sabirla bekliyoki?kaydirigubbakcemile3 benimki 3 gun emmemis gibi saldiriyo.

dikislerim daha iyi canim. acilan dikis yeri kapandi cok sukur ama siftah icin hala korkuyorum.:kedi:

offfff evde canim cok sikiliyo. kizi uyuttum az evvel, birazdan kalkar ama. kalkinci kanguruya koyup azcik dolasip gelsem mi diyorum. disarda da ruzgar var, usutmekten korkuyorum.mafoldumben

offfff evde canim cok sikiliyo. kizi uyuttum az evvel, birazdan kalkar ama. kalkinci kanguruya koyup azcik dolasip gelsem mi diyorum. disarda da ruzgar var, usutmekten korkuyorum.mafoldumben

al bendende o kaaa
yürümek istiyorum yada alışveriş merkezine gidip boş boş bakınmak:)
ama hasta olacak die çok korkuyorum ne yapmalı acaba bilmiyorumkismile
bir dünyada ütü var offf minik minik iş çokkk

ayyy ne bilim ya. soyle cikip aval aval 15dk yurusem yeticek. ama ruzgar soguk esiyo, ilik esse hic tereddut etmiycem.

ben minik isleri pazar gunleri yapiyorum. kizi veriyorum kocise bende utu, camasir, temizlik ne varsa yapiyorum. hafta ici kiz uyuyunca buraya takilip keyif yapiyorum.zemuszemus

dün kızımla bi çıktık evden 15.30da akşam 22.30da döndük
bugünde göğüs pedi almaya çıkıym diorum ama bakalım

kusura bakma bizimkinin beline kadar çıkmış yıkayamıyorum da altını aldım geldim
cnm artık kopacak gibi değil ama hala emerken acıtıyor mustela vardı ama onu da ıslak pamukla silip kullanıyordum ben, içime sinmiyor bir türlü

ay hepsi aynı şkerim bu veletlerin.

canım sakın korkma siftah için, ben burda yazılanları okudum acıyor filan dediler ya denerken öyle kastım sıktım ki kendimi benm cnm ondan yandı sen sıkma kendini ne kadar ertelersen o kadar zor oluyor maalesef

nereye gittiniz o kadar saat? acikinca nerde emzirdin? zaten disari cikinca en buyuk sorun bu.

çıkmadan önce evde sonra hastaneye gittik orda emzirdim
biberona süt sağdım onu verdim sonra avmde 2 kez emzirdim
bide dönüşte arabada dün yeni bebek arabası aldık
sonra alışveriş yaptık yemek yedik ooooh ama çok yorulduk

helal olsun size en iyisi valla
biraz rahat olmak lazım galiba

burdan birisi aniden kaybolunca mutlaka yaramazlar yuzunden zaten.kaydirigubbakcemile3

valla cok erteledim. haftaya dr. kontrole gidicem, bakalim ondan sonra ya nasip.guclubacismile

oh sefaniz olsun. bizde hafta sonu cikalim bari.

valla bende anatomik olarak iyileştim ama psikolojik olarak hazır değilim
çok korkuyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…