wannamm silmem lazımmm çünkü bepanten toparladı anca beni ama bi kez sürebildim beklemiyo ki velet memeyi zor çıkarıyom valla çığlık çığlık bağırıyo beyfendi uyanır uyanmaz ağzında memeyi bulcak cork cork emcek karnı doycak uykusu hiç açılmadan gene uyuycakkk
saol cnm
senin dikişler noldu düzeldi mi
offfff evde canim cok sikiliyo. kizi uyuttum az evvel, birazdan kalkar ama. kalkinci kanguruya koyup azcik dolasip gelsem mi diyorum. disarda da ruzgar var, usutmekten korkuyorum.mafoldumben
al bendende o kaaa
yürümek istiyorum yada alışveriş merkezine gidip boş boş bakınmak:)
ama hasta olacak die çok korkuyorum ne yapmalı acaba bilmiyorumkismile
bir dünyada ütü var offf minik minik iş çokkk
offfff evde canim cok sikiliyo. kizi uyuttum az evvel, birazdan kalkar ama. kalkinci kanguruya koyup azcik dolasip gelsem mi diyorum. disarda da ruzgar var, usutmekten korkuyorum.mafoldumben
selam güzel anneler
aventin emziğini aldım onuda tükürdü bu cadı kızım yaaaa
dün kızımla bi çıktık evden 15.30da akşam 22.30da döndük
bugünde göğüs pedi almaya çıkıym diorum ama bakalım
aventin hangisinden aliyosunuz ya? bizde aventinkini kullaniyoruz ama 9 sene once almistim bunu. sitesinde baktim goremedim aynisini.
0-3 ay yazıo 2li kutuda 20tl fiyatı bide şeffaf falan renkleri var
kusura bakma bizimkinin beline kadar çıkmış yıkayamıyorum da altını aldım geldimgogus uclarin baya iyilestiyse artik lansinoh kullan canim. onu silmen gerekmiyo ama tabi sen bilirsin.
memeyi hangisi sabirla bekliyoki?kaydirigubbakcemile3 benimki 3 gun emmemis gibi saldiriyo.
dikislerim daha iyi canim. acilan dikis yeri kapandi cok sukur ama siftah icin hala korkuyorum.:kedi:
nereye gittiniz o kadar saat? acikinca nerde emzirdin? zaten disari cikinca en buyuk sorun bu.
bizimkide 2li kutuda ama dedim ya 9 sene once almistim bunu. aynisini bulabilirsem alicam yine. iyi kotu aldigi tek emzik.
çıkmadan önce evde sonra hastaneye gittik orda emzirdim
biberona süt sağdım onu verdim sonra avmde 2 kez emzirdim
bide dönüşte arabada dün yeni bebek arabası aldık
sonra alışveriş yaptık yemek yedik ooooh ama çok yorulduk
kusura bakma bizimkinin beline kadar çıkmış yıkayamıyorum da altını aldım geldim
cnm artık kopacak gibi değil ama hala emerken acıtıyor mustela vardı ama onu da ıslak pamukla silip kullanıyordum ben, içime sinmiyor bir türlü
ay hepsi aynı şkerim bu veletlerin.
canım sakın korkma siftah için, ben burda yazılanları okudum acıyor filan dediler ya denerken öyle kastım sıktım ki kendimi benm cnm ondan yandı sen sıkma kendini ne kadar ertelersen o kadar zor oluyor maalesef
çıkmadan önce evde sonra hastaneye gittik orda emzirdim
biberona süt sağdım onu verdim sonra avmde 2 kez emzirdim
bide dönüşte arabada dün yeni bebek arabası aldık
sonra alışveriş yaptık yemek yedik ooooh ama çok yorulduk
kusura bakma bizimkinin beline kadar çıkmış yıkayamıyorum da altını aldım geldim
cnm artık kopacak gibi değil ama hala emerken acıtıyor mustela vardı ama onu da ıslak pamukla silip kullanıyordum ben, içime sinmiyor bir türlü
ay hepsi aynı şkerim bu veletlerin.
canım sakın korkma siftah için, ben burda yazılanları okudum acıyor filan dediler ya denerken öyle kastım sıktım ki kendimi benm cnm ondan yandı sen sıkma kendini ne kadar ertelersen o kadar zor oluyor maalesef
ya kızlar dışarı çıkarken ne kadar giyiniyosunuz ben abartıyorum galiba terliyo yavrum
bir akıl verseniz:)
ya kızlar dışarı çıkarken ne kadar giyiniyosunuz ben abartıyorum galiba terliyo yavrum
bir akıl verseniz:)
ben tulumunun ustune astronot tulumu denen tulumdan giydirip, kafasina da sapka takiyorum. ama benimkide terliyo.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?