kızlar deneme yanılma yöntemiyle sütümü arttıran iyecekleri arıyom. kereviz en bariz işe yarayan bende. sizde bi deneyin isterseniz
duuubaaa günaydın gıııııııııııııııı
gunaydin
Naz dun gece uyuduktan yarim saat sonra aglayarak uyandi. iki saat kivrana kivrana agladi. bu arada kakada yapti,kustu, gazini cikardi ama bir turlu rahatlayamadi. en sonunda fitil verdim, emzirdim sakinlesip uyudu.
su gaz sancilari bari bitsede kurtulsa kuzular ya.mafoldumben
wannam çok geçmiş olsun cnm benim yaaa kimbilir ne sıkıntısı wardı nazımızın mafoldumben inş bi daha olmaz :Saruboceq:
bizde 12den önce uyuyamıyoz
denedim bir kaç kere öle böle derken 12 ediyorlar valla
Insallah hic birine olmasin ya. derdini anlayamamak o kadar zorki.
bide esime kizdim gecenin bi yarisi. gece oyun oynama, derdini cozmeye calis sadece diyorum. aksine geliyo hanimis kizim falan. uyku modu iyice dagiliyo. dun gece sinirlendim, Naz'in yanindan hisimla kalktim, bacagini itmisim, cok agladi kuzum ya.mafoldumben
hep babasinin yuzunden.klava:
ayy al bitane de bizden özge hanfendi hazretleride uyumiy gece 12 yi görmedennn -tatlicadiarzu-
al o zaman bunlar babasınaklava: klava: klava: klava:
dünde benim bi işim wardı çocuk nası ağlıyoo resmen katıldı nefesi falan kesildi bizimkide öle bakıyoo sadece noldu ki diyoo gerizekalı Çok üzgünüm çoook ağzıma geleni söyledim al bunlarda bizim babamızaklava: klava: klava: klava:
günaydın ebişim opuyorumnanaktan
ne edisin gıı zabahın körüne sende hortlamışın ohaoldumsmile
benim kızda kalktı emdi yattı benim uykum kaçtı bugün anama gidicemde çok heyçanlandım :kedi: dün kırk uçurmaya alışweriş merkezine gittik olur mu ki gııı bilmiyorumkismile
abowww bizimkide uyumuyii gıı 12 olmadan:1shok:
bu kasım bebeleride anaları gibi bi örnek heekaydirigubbakcemile3
bu arada ahan bunnarda benden ariflen wannanın kocasına (eniştenin adını bilmiyim gıı)klava: klava: klava: klava:
he gıı nerden bildin kaydirigubbakcemile3oliviumda kırkmı uçurdun allan çatlaaa :lepi:
eee hamileyken hangimiz 12 olmadan uyuyoduk ki biz ettik bu bebeleri böyle gııı eyvahedigeldismile
bu arada ahan bunnarda benden ariflen wannanın kocasına (eniştenin adını bilmiyim gıı)klava: klava: klava: klava:
duba hanımmm msn açtım sen yoksun piyasada ne ayyaaakkk alsanaalsanasmile
he gıı nerden bildin kaydirigubbakcemile3
koydum beyzayı kanguruyaa gezdik gıı güyaa kendime bişeyler alcaktım ama bi pok alamadım arif bi sürü şey aldı kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?