2009 Kasm Anneleri

kızlar deneme yanılma yöntemiyle sütümü arttıran iyecekleri arıyom. kereviz en bariz işe yarayan bende. sizde bi deneyin isterseniz

tahin helvası ye şu koska falan..
ceviz olabilir.
su çok çok önemli ama kalorisi yüksek tatlı bi şeyler yiyince bariz fark ediyo..........

kizlar ben yarin ve cuma günü giremicem.. ablamlar geldiler annemgile.. yarin onunla bi arkadasina bebek görmeye gidicez.. cuma günüde ben mevlüt yapicam kizima..
gecmise bakamiyorum.. fatom insallah kontrolünüz sorunsuz gecmistir.. insallah asida bi sorun cikmazda furkan atessiz huzurlu bi gece gecirir.. bu arada söz verdim diye girip resimlerini ekledim kizimin.. furkanda cok tatli masallah.. Allaha emanet bütün kuzular.. kendinize iyi bakiin.. görüsürük sonra. öptüm hepinizi

duuubaaa günaydın gıııııııııııııııı

günaydın ebişim opuyorumnanaktan
ne edisin gıı zabahın körüne sende hortlamışın ohaoldumsmile
benim kızda kalktı emdi yattı benim uykum kaçtı bugün anama gidicemde çok heyçanlandım :kedi: dün kırk uçurmaya alışweriş merkezine gittik olur mu ki gııı bilmiyorumkismile

gunaydin

Naz dun gece uyuduktan yarim saat sonra aglayarak uyandi. iki saat kivrana kivrana agladi. bu arada kakada yapti,kustu, gazini cikardi ama bir turlu rahatlayamadi. en sonunda fitil verdim, emzirdim sakinlesip uyudu.

su gaz sancilari bari bitsede kurtulsa kuzular ya.mafoldumben

wannam çok geçmiş olsun cnm benim yaaa kimbilir ne sıkıntısı wardı nazımızın mafoldumben inş bi daha olmaz :Saruboceq:

wannam çok geçmiş olsun cnm benim yaaa kimbilir ne sıkıntısı wardı nazımızın mafoldumben inş bi daha olmaz :Saruboceq:

Insallah hic birine olmasin ya. derdini anlayamamak o kadar zorki.

bide esime kizdim gecenin bi yarisi. gece oyun oynama, derdini cozmeye calis sadece diyorum. aksine geliyo hanimis kizim falan. uyku modu iyice dagiliyo. dun gece sinirlendim, Naz'in yanindan hisimla kalktim, bacagini itmisim, cok agladi kuzum ya.mafoldumben

hep babasinin yuzunden.klava:

al o zaman bunlar babasına klava:klava:klava:klava:
dünde benim bi işim wardı çocuk nası ağlıyoo resmen katıldı nefesi falan kesildi bizimkide öle bakıyoo sadece noldu ki diyoo gerizekalı Çok üzgünüm çoook ağzıma geleni söyledim al bunlarda bizim babamıza klava:klava:klava:klava:

yok ya, bu babalar harbiden cok tuhaf. benimki guya en iyisini biliyo. sadece bu gece uykusunda hassasim, uykusunu dagitma diyorum bildigini okuyo.

oglusda da aynisini yapardi. bi gece oglus agliyo. bende yorgunum, git bak, sutunu ver ve hemen yerine yatir dedim. yok ben oyle dememisim, girdi iceri hanimis benim oglum falan. bir saat sonra geri geldi oglun uyumuyo diye.kafamçokkarıştı tabi uyumaz gecenin bi yarisi oynarsan bebeyle.klava:

oliviumda kırkmı uçurdun allan çatlaaa :lepi:

abowww bizimkide uyumuyii gıı 12 olmadan:1shok:
bu kasım bebeleride anaları gibi bi örnek heekaydirigubbakcemile3

eee hamileyken hangimiz 12 olmadan uyuyoduk ki biz ettik bu bebeleri böyle gııı eyvahedigeldismile

bu arada ahan bunnarda benden ariflen wannanın kocasına (eniştenin adını bilmiyim gıı) klava:klava:klava:klava:

duba hanımmm msn açtım sen yoksun piyasada ne ayyaaakkk alsanaalsanasmile

oliviumda kırkmı uçurdun allan çatlaaa :lepi:
he gıı nerden bildin kaydirigubbakcemile3
koydum beyzayı kanguruyaa gezdik gıı güyaa kendime bişeyler alcaktım ama bi pok alamadım arif bi sürü şey aldı kendine

ben bugün anama gidicem ya gıı deli dana gibi evin içinde dolanıyom hazırlanmaya çalışıyom arif gelince heç vakiy kaybetmiyet hemen çıkak diyee ama oda pazar tezgahına döndü kaydirigubbakcemile3
msn falan unuttum hacıı :kedi:

ayy benimkide çok bilmiş haa akannehir
tüm gün bebeynen uğraşan ve fenalık geçiren benim bi akşam gelio ohh alıyo minnoşu o da susuyo anacım velet :ecrin_bebek: bak diyo sen susturmayı beceremion ohaoldumsmile al o zaman sen sustur senin olsun istersen işe götür didim bende :umursamaz:
aç alıyom memiş vercem gaz sancısından yırtıyo kendini almiyo alıyo bizim herif yağlıyo ballıyo veriyo memeye emmeye başliyo zamanlamayı iyi bilcen diyo ayhhhhhhhhh didim aaşama kaa sen mi varsın biz iyi annaşıyoh sen gelince şımarıy bu didim kaydirigubbakcemile3

he gıı nerden bildin kaydirigubbakcemile3
koydum beyzayı kanguruyaa gezdik gıı güyaa kendime bişeyler alcaktım ama bi pok alamadım arif bi sürü şey aldı kendine

aha arife gene geliyiiiiiiiii klava:klava:klava:klava:
doğru doğum yapan o ya dolabını yenilemesi lazım ne giycek adamceeezzz :mymeka:
sen niye almadın nan beden mi olmadı :roflol:

yaa şu kanguruyu benim zıpa neen sevmedi ya allam resmen feryat figann ağliy bi kaç kere deneme yaptım ama zeytunun emzik hesabı tıt olmiyy ama ben vazgeçtim falla napam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…