aha arife gene geliyiiiiiiiiiklava: klava: klava: klava:
doğru doğum yapan o ya dolabını yenilemesi lazım ne giycek adamceeezzz :mymeka:
sen niye almadın nan beden mi olmadı :roflol:
yaa şu kanguruyu benim zıpa neen sevmedi ya allam resmen feryat figann ağliy bi kaç kere deneme yaptım ama zeytunun emzik hesabı tıt olmiyy ama ben vazgeçtim falla napam
eltimin kızına mevlüt yapıyok k.pederim gelmek üzere bizi alcek mevlüte ditceeessgünaydın ebişim opuyorumnanaktan
ne edisin gıı zabahın körüne sende hortlamışın ohaoldumsmile
benim kızda kalktı emdi yattı benim uykum kaçtı bugün anama gidicemde çok heyçanlandım :kedi: dün kırk uçurmaya alışweriş merkezine gittik olur mu ki gııı bilmiyorumkismile
ohhh eyi olii size nann hamileken zabaaa kadar sohpet ediidiniz gene etsenize mannaklarrrayy al bitane de bizden özge hanfendi hazretleride uyumiy gece 12 yi görmedennn -tatlicadiarzu-
yeme bizi duuubaaa beden bulamadım de gurtul anacımm bak bağaa teşebbüs bile etmedimmşu sebepten dolayı bi pok alamadım
şimdi benim herif kanguruyu takmadı karizması çizilirmiş (karizmasına zıçsınlar)
ee malum ben taşıdım bebeyi
bi iki ayakkabı bişey denedim hooop çıkar beyzayıı sonraa tekrar hooop koy beyzayı tekrar :bbo: baktım olmadı lanet olsun dedim dahada bişey bakmadım guclubacismile
şu sebepten dolayı bi pok alamadım
şimdi benim herif kanguruyu takmadı karizması çizilirmiş (karizmasına zıçsınlar)
bi iki ayakkabı bişey denedim hooop çıkar beyzayıı sonraa tekrar hooop koy beyzayı tekrar :bbo: baktım olmadı lanet olsun dedim dahada bişey bakmadım guclubacismile
günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bugün yine doktora gidecüm busenin göz kontrolü var öööfffffffff nasıl üşeniyom annatamamm inşallah busenin gözlerinde bi problem yoktur boncuk gözlüm
gunaydın bacım yoktur ınsallah
sonucu bana bıldır bacımbeklıyom
warsa bıle gozlukle hallolur heccc korkma hemı:1hug:
kız ayakkabı çizme neyim denediydim oda olmazsa zatii kimse tutmasın beni boğaz köprüsünden aticiim kendimiiohaoldumsmileyeme bizi duuubaaa beden bulamadım de gurtul anacımm bak bağaa teşebbüs bile etmedimm
yok kıı oda yardım ediyii ama hem bana hem kendine o işkenceyi yapcağına ni vardı sankim taksaydı o kanguruyuu:umursamaz:olay anını yaşamış gibi oldum hee sen çırpınıyon tak çıkar arifin tını deel kaydirigubbakcemile3
şekerim sen anca anan sizdeyken süt bırakır kızı satar gidersen alırsın yoksaaaa daha çok beklersinn
günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bugün yine doktora gidecüm busenin göz kontrolü var öööfffffffff nasıl üşeniyom annatamamm inşallah busenin gözlerinde bi problem yoktur boncuk gözlüm
yok kıı oda yardım ediyii ama hem bana hem kendine o işkenceyi yapcağına ni vardı sankim taksaydı o kanguruyuu:umursamaz:
bugün anama gidiyom yaa belkim çıkarım gıı bakarım bişeylerr kuaförede gidicem :jeyyar:
inşallah yoktur bacım yaaa boncuk gözzlümün gözleri gözlük içindemi kalacak yawww
bağa bak gııı o damladan sonra göz bebekleri büyüdü normal demi bu:uhm:
dün götürdümde muayene için damla vermek gerkimiş akşam ve sabah yarın gel dedi muayene edelim bakalım içimden bi his şaşılık var ddiii busenin gözlerinde doktor banada öle geli dedi ama yalancı şaşılık olabilir dedi yani şaşılık yoktur ama şaşı gibi görünür bakıcaz dedikız ayakkabı çizme neyim denediydim oda olmazsa zatii kimse tutmasın beni boğaz köprüsünden aticiim kendimiiohaoldumsmile
yok kıı oda yardım ediyii ama hem bana hem kendine o işkenceyi yapcağına ni vardı sankim taksaydı o kanguruyuu:umursamaz:
bugün anama gidiyom yaa belkim çıkarım gıı bakarım bişeylerr kuaförede gidicem :jeyyar:
fatooooooomm ne edisinn opuyorumnanaktan
dün götürmedin mi busemii:uhm:
ewet canım normal goz bebeklerı buyudugu ıcınde net goremez sımdı o kuzucuk
bıse cıkma zkokrma cıskada hem onun ıyılıgı ıcn erkenden mudahele ederız uzulme olurmu
ayy benimkide çok bilmiş haa akannehir
tüm gün bebeynen uğraşan ve fenalık geçiren benim bi akşam gelio ohh alıyo minnoşu o da susuyo anacım velet :ecrin_bebek: bak diyo sen susturmayı beceremion ohaoldumsmile al o zaman sen sustur senin olsun istersen işe götür didim bende :umursamaz:
aç alıyom memiş vercem gaz sancısından yırtıyo kendini almiyo alıyo bizim herif yağlıyo ballıyo veriyo memeye emmeye başliyo zamanlamayı iyi bilcen diyo ayhhhhhhhhh didim aaşama kaa sen mi varsın biz iyi annaşıyoh sen gelince şımarıy bu didim kaydirigubbakcemile3
şu sebepten dolayı bi pok alamadım
doğru doğum yapan o ya dolabını yenilemesi lazım ne giycek adamceeezzz :mymeka:
selam kızlar dün aşı olduyduk akşam acık ateşlendi ama huysuzlanmadı uyudu bayağı gece iki kez kalktı baya şaşırdım:) şimdi de uyuyor ama dün beni artık canı yandığındanmıdır nedir saat başı emdi yaramaz. göğüslerim mahvoldu zaten çatlak hala geçmedi ama artık ağlamadan emzirebiliyorum kızlaR ondan mızıldanmıyorum artık krem filan da kullanmıyorum bi tek kendi sütümden sürüp kapatıyorum uğraşamam valla acıktımı bi çığlık atıyoki sanırsın yataktan düştü krem silmeye zaman yok napiim
bu kadarla gecmis olsun canim.
kremi niye siliyosunki? silmene gerek yok gogus kremini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?