2009 Kasm Anneleri

emzik almayan bebelere fatoş emzik aliylerrr
fatoş kanguru var mı naann :roflol::roflol:

şu sebepten dolayı bi pok alamadım
şimdi benim herif kanguruyu takmadı karizması çizilirmiş (karizmasına zıçsınlar)
ee malum ben taşıdım bebeyi
bi iki ayakkabı bişey denedim hooop çıkar beyzayıı sonraa tekrar hooop koy beyzayı tekrar :bbo: baktım olmadı lanet olsun dedim dahada bişey bakmadım guclubacismile

eltimin kızına mevlüt yapıyok k.pederim gelmek üzere bizi alcek mevlüte ditceeess
ayy al bitane de bizden özge hanfendi hazretleride uyumiy gece 12 yi görmedennn -tatlicadiarzu-
ohhh eyi olii size nann hamileken zabaaa kadar sohpet ediidiniz gene etsenize mannaklarrr

yeme bizi duuubaaa beden bulamadım de gurtul anacımm bak bağaa teşebbüs bile etmedimm

olay anını yaşamış gibi oldum hee sen çırpınıyon tak çıkar arifin tını deel kaydirigubbakcemile3
şekerim sen anca anan sizdeyken süt bırakır kızı satar gidersen alırsın yoksaaaa daha çok beklersinn

günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bugün yine doktora gidecüm busenin göz kontrolü var öööfffffffff nasıl üşeniyom annatamamm inşallah busenin gözlerinde bi problem yoktur boncuk gözlüm

gunaydın herkeşeeee
dun aksama kadar uyumayan bebısımı saat gece 11.30 dan 12.0 a kadar arlaıklarla emzırdım yanımıza koydum w odasında emzıgıde tıktım ben uzandım mızıdana mızırdana tam 12 .30 da sukur uyudu ya
aha 9 dada kalktı bagırıyo
deluuu emdı gazını cıkardı uyusana bebek ne bakıyon ne ıkınıyon halaaaaaaaa
rezene ıcmekten ıcımd ısıma cıktıydı haaa
gunduz ısıgını gorunce beyımız uyumuyo ewı dıskoya cewırıp karartıcam en sonundabayanssulusmile

gunaydın bacım yoktur ınsallah
sonucu bana bıldır bacımbeklıyom
warsa bıle gozlukle hallolur heccc korkma hemı:1hug:

gunaydın bacım yoktur ınsallah
sonucu bana bıldır bacımbeklıyom
warsa bıle gozlukle hallolur heccc korkma hemı:1hug:

inşallah yoktur bacım yaaa boncuk gözzlümün gözleri gözlük içindemi kalacak yawww

bağa bak gııı o damladan sonra göz bebekleri büyüdü normal demi bu:uhm:

yeme bizi duuubaaa beden bulamadım de gurtul anacımm bak bağaa teşebbüs bile etmedimm
kız ayakkabı çizme neyim denediydim oda olmazsa zatii kimse tutmasın beni boğaz köprüsünden aticiim kendimiiohaoldumsmile
yok kıı oda yardım ediyii ama hem bana hem kendine o işkenceyi yapcağına ni vardı sankim taksaydı o kanguruyuu:umursamaz:
bugün anama gidiyom yaa belkim çıkarım gıı bakarım bişeylerr kuaförede gidicem :jeyyar:

fatooooooomm ne edisinn opuyorumnanaktan
dün götürmedin mi busemii:uhm:

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile 40 ın şerefine mi gidisinnn aklinialirimsmile
git git git de gör gününü kaydirigubbakcemile3

inşallah yoktur bacım yaaa boncuk gözzlümün gözleri gözlük içindemi kalacak yawww

bağa bak gııı o damladan sonra göz bebekleri büyüdü normal demi bu:uhm:

ewet canım normal goz bebeklerı buyudugu ıcınde net goremez sımdı o kuzucuk
bıse cıkma zkokrma cıskada hem onun ıyılıgı ıcn erkenden mudahele ederız uzulme olurmu

dün götürdümde muayene için damla vermek gerkimiş akşam ve sabah yarın gel dedi muayene edelim bakalım içimden bi his şaşılık var ddiii busenin gözlerinde doktor banada öle geli dedi ama yalancı şaşılık olabilir dedi yani şaşılık yoktur ama şaşı gibi görünür bakıcaz dedi
ewet canım normal goz bebeklerı buyudugu ıcınde net goremez sımdı o kuzucuk
bıse cıkma zkokrma cıskada hem onun ıyılıgı ıcn erkenden mudahele ederız uzulme olurmu

ömrünün sonuna kaa takmaz demi gözlük gıı artık tıp çok ilerledia.s

bu arada dün aşı olduk bebemin ateşi çıkmadıhihoyyythihoyyyt çok şükür anam o kaaaa gaz damlaları ilaçlar uyutmadı furkanı dedim bu bebek bünyesi kuvvetli gaaabba dedim eğer aşıda ateşi çıkarsa dötünü kesecm onun dedim ateş neyyn de olmadı çok şükür bünyesi kuvvetli bayaaa

ayyy hepsi ayni bunlarin.klava: benim esimde eve geldiginde kiz artik iyice mayismis oluyo. adam aliyo kucagina tabi kiz hemen uyuyo. bak benim kucagimi seviyo demez mi.klava:

gecen koridorda kiz kucaginda oglusla futbol oynuyolardi. benim zilli ona ragmen uyudu babasinin kucaginda. akannehir

arifeklava:klava:klava:

selam kızlar dün aşı olduyduk akşam acık ateşlendi ama huysuzlanmadı uyudu bayağı gece iki kez kalktı baya şaşırdım:) şimdi de uyuyor ama dün beni artık canı yandığındanmıdır nedir saat başı emdi yaramaz. göğüslerim mahvoldu zaten çatlak hala geçmedi ama artık ağlamadan emzirebiliyorum kızlaR ondan mızıldanmıyorum artık krem filan da kullanmıyorum bi tek kendi sütümden sürüp kapatıyorum uğraşamam valla acıktımı bi çığlık atıyoki sanırsın yataktan düştü krem silmeye zaman yok napiim

bu kadarla gecmis olsun canim.

kremi niye siliyosunki? silmene gerek yok gogus kremini.

bu kadarla gecmis olsun canim.

kremi niye siliyosunki? silmene gerek yok gogus kremini.

wannamm silmem lazımmm çünkü bepanten toparladı anca beni ama bi kez sürebildim beklemiyo ki velet memeyi zor çıkarıyom valla çığlık çığlık bağırıyo beyfendi uyanır uyanmaz ağzında memeyi bulcak cork cork emcek karnı doycak uykusu hiç açılmadan gene uyuycakkk
saol cnm
senin dikişler noldu düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…