2009 Kasm Anneleri

sen bileti kesip yollamışındelikafadulden
ben napem üst katta be ya

benimki senin kızdan 1 ay küçük ama hareket edio bence normal büyüyo çünkü

aynen nagıeymencım
takmayalım sutlerı tak acalımm
kaydirigubbakcemile3

anaa nasıl beceriyo gııı maşallah yok valla benimki sadee kafayı çeviriyo uyurken sadece eyvahedigeldismile

aman kenyacım dikkat et kız bundan sonra koltuğa falan yatırma ben öölece bırakıyodum koltuğa kız altını falan açarken anam ben de dikkat edem bari bundan sonra gerçi daha öle bişe yok aa birden oluverir mazallahhh

sen bileti kesip yollamışındelikafadulden
ben napem üst katta be ya

varya alttan alıp mütevazı oldukça tepene çıkıolar
ben didşmiycem kavgada etmiycem
cevabını verip çekilcem köşeye
ben belli bi yaşa gelmiş eğitimli bi bireyim
ve dahası bi anneyim artık kendimi ezdiremem

kız bizimkiler pişkin laftan sözden anlamaz saf ayağına yatıveriyo
uyanık yani millete anlatırken sanırsın beni el bebek gül bebek tutuyo yalanın biri bin para

benimki senin kızdan 1 ay küçük ama hareket edio bence normal büyüyo çünkü
masallah canım
anaa nasıl beceriyo gııı maşallah yok valla benimki sadee kafayı çeviriyo uyurken sadece eyvahedigeldismile

walla bizdede yoktu boyle bişi bugun cıktı ortaya dikkat etmek lazım koltukta falan yatırınca yanına bişi koymak lazım

kenyacım bizimkide döndü dönecek walla. bi hareketli bi hareketli. gece beşiğinde savaş veriyo sanki darmadağın ediyo altına serdiğim battaniyeyi. artık yanda yatmıyo hemen sırt üstü atıyo kendini. beşiğinin alt değiştirmesinede sığmıyo benim tatlı böcüğüm artık :))

masallah canım ay bu kızlar cok fena yaa benimki uyanıkken yatmayı sevmiyo bide hep kucakta bakınacak yatırdınmı baslıyo aglamaya ay bu yarın oburgun daha büyücek napcam ben o zaman bilmem
bide gece yatarken bole deli yatarsa ustu acılıyo üşür yaa napıcam ben bilmiyorum uyku tulumumu alsam işe yarar mı ki

kenya evin soğuksa al uyku tulumu
ben şimdilik almıcam
oğlanı uyuttum emzirdim de. azcık bakiim dedim size

kenya evin soğuksa al uyku tulumu
ben şimdilik almıcam
oğlanı uyuttum emzirdim de. azcık bakiim dedim size
yok soguk deil ama uyuyanın ustune kar yagar derler yani usurmus insan ne bileyim
dün dr bu çok nazlı kucağada alışmış uğraşcaksınız dedi
çok ağladı ama almadım kucağıma ayağımda sallıyorum
kucağıma alsaydım tostumu yiyemicektim
benimki kucak kedisi anam ayakta kucakta nerde olursa olsun bana temas etsinde:)
kenyacım senin kız ne kadar oldu

62 gunluk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…