yok soguk deil ama uyuyanın ustune kar yagar derler yani usurmus insan ne bileyim
benimki kucak kedisi anam ayakta kucakta nerde olursa olsun bana temas etsinde:)
62 gunluk canım
kenyacım senin kız maşallah çok tatlı yaaaa
gözlerinden ne kadar akıllı dikkatli bi çocuk olduğu belli
bu kadar hareketli olması çok normal
benim kızda fena kucağa alıştı. bu gece çıldırttı beni. uyutuyorum beşiğine koyuyorum tam ben uyumak üzreyken başlıyo ağlamaya. beni hiç mi sevmiyosun kızım acık uyuyım derken buldum kendimi en son :)) gündüzde yatınca ağlıyo kucağımıza aldığımız anda susuyo. kucaktada kıpır kıpır. 70 günlük oldu bugün kızım
benim kızda fena kucağa alıştı. bu gece çıldırttı beni. uyutuyorum beşiğine koyuyorum tam ben uyumak üzreyken başlıyo ağlamaya. beni hiç mi sevmiyosun kızım acık uyuyım derken buldum kendimi en son :)) gündüzde yatınca ağlıyo kucağımıza aldığımız anda susuyo. kucaktada kıpır kıpır. 70 günlük oldu bugün kızım
benimki artık kucaktada durmıyo. kucakta gezmek istiyo befendiey
benim oglanda gündüzleri hep kucak istiyo sürekli memede zaten çok gazlı değil ama sürekli emmek istiyor birde ben hamileyken gündüzleri evde korkuyodum ve düzenli uyyuyamıyodum ondanmıdır bilmiyorum 15 20 dk sürüyo gündüz uykuları ve kucakta gecede bi o kadar rahat uyuyo en son rekorumuz 7 saat aralıksız uyudu ama gündüzleride uyusa....beşiğinde....
benim velette 1 2 defa aguladı sankii ama pek bi hareketliyiz eller kollar hiç durmuyo.......yüzün koyu yatırım ayaklarına destek olunca ileri dogru atıyo kendini......
benim oglanda gündüzleri hep kucak istiyo sürekli memede zaten çok gazlı değil ama sürekli emmek istiyor birde ben hamileyken gündüzleri evde korkuyodum ve düzenli uyyuyamıyodum ondanmıdır bilmiyorum 15 20 dk sürüyo gündüz uykuları ve kucakta gecede bi o kadar rahat uyuyo en son rekorumuz 7 saat aralıksız uyudu ama gündüzleride uyusa....beşiğinde....
benim velette 1 2 defa aguladı sankii ama pek bi hareketliyiz eller kollar hiç durmuyo.......yüzün koyu yatırım ayaklarına destek olunca ileri dogru atıyo kendini......
ayaklarına nasıl destek veriyosun arkadaşım. tutup kalırıyonmu bebek yüzükoyun yatarken
canım saglıklı bebekler gunduzleri 20 dk gibi kısa uykular uyurlarmıs gecede uzun uykular bu bebeginin saglıklı oldugunu gosterirmş masallah
yok canım elimizi ayaklarının altına koyuyoruz çabaladıkça kendini ileri atıyoo....eşim 20 günlükken yaptırmıştı ilk...normal mi bilmiyorum amaa....
maşallah cnm bizde bir hafta sonra 60günlük olucaz ama aşılardan korkuyorum ateş yaparsa die bakalım artık
maşallah cnm bizde bir hafta sonra 60günlük olucaz ama aşılardan korkuyorum ateş yaparsa die bakalım artık
masallah canım
benimki artık kucaktada durmıyo. kucakta gezmek istiyo befendiey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?