2009 Kasm Anneleri

ya ben gündüz hiçbi iş yapamıorum ya
uyumuyo uyusada ayağımda kucağımda falan
bırakınca ağlıo daha pijamamı çıkaramadım mutfak karıştı
Allahım sen yardım et

kenyacım senin kız maşallah çok tatlı yaaaa
gözlerinden ne kadar akıllı dikkatli bi çocuk olduğu belli
bu kadar hareketli olması çok normal

benim kızda fena kucağa alıştı. bu gece çıldırttı beni. uyutuyorum beşiğine koyuyorum tam ben uyumak üzreyken başlıyo ağlamaya. beni hiç mi sevmiyosun kızım acık uyuyım derken buldum kendimi en son :)) gündüzde yatınca ağlıyo kucağımıza aldığımız anda susuyo. kucaktada kıpır kıpır. 70 günlük oldu bugün kızım

benimki artık kucaktada durmıyo. kucakta gezmek istiyo befendiey

masallah canım

maşallah cnm bizde bir hafta sonra 60günlük olucaz ama aşılardan korkuyorum ateş yaparsa die bakalım artık

benim oglanda gündüzleri hep kucak istiyo sürekli memede zaten çok gazlı değil ama sürekli emmek istiyor birde ben hamileyken gündüzleri evde korkuyodum ve düzenli uyyuyamıyodum ondanmıdır bilmiyorum 15 20 dk sürüyo gündüz uykuları ve kucakta gecede bi o kadar rahat uyuyo en son rekorumuz 7 saat aralıksız uyudu ama gündüzleride uyusa....beşiğinde....
benim velette 1 2 defa aguladı sankii ama pek bi hareketliyiz eller kollar hiç durmuyo.......yüzün koyu yatırım ayaklarına destek olunca ileri dogru atıyo kendini......

ayaklarına nasıl destek veriyosun arkadaşım. tutup kalırıyonmu bebek yüzükoyun yatarken

canım saglıklı bebekler gunduzleri 20 dk gibi kısa uykular uyurlarmıs gecede uzun uykular bu bebeginin saglıklı oldugunu gosterirmş masallah

canım saglıklı bebekler gunduzleri 20 dk gibi kısa uykular uyurlarmıs gecede uzun uykular bu bebeginin saglıklı oldugunu gosterirmş masallah

inş canım öyledir....öyle oluncada gündüz hiç bişey yapamıyom zira kucak istiyo sıpa ama buna şükür tabiiiii....

yok canım elimizi ayaklarının altına koyuyoruz çabaladıkça kendini ileri atıyoo....eşim 20 günlükken yaptırmıştı ilk...normal mi bilmiyorum amaa....

masallah canım bu hareket bebeklerin kalca ve bacak kaslarını guclendirirmiş bende yapıyorum hergun

maşallah cnm bizde bir hafta sonra 60günlük olucaz ama aşılardan korkuyorum ateş yaparsa die bakalım artık

canım ben yaptırdım 10-15 gün önce hiç ateş yapmadı çok şükür. aynı anda 3 aşı yapıldı. ama ben ateşinin çıkmasını beklemeden 1 fitilin 3 te 1 ini verdim 6 saat arayla. sadece hafif halsizlik yaptı aşılar okadar. umarım bütün bebişler çok kolay atlatır.

sağol canım :)

benimki artık kucaktada durmıyo. kucakta gezmek istiyo befendiey

bizimkide sabit durmayı sevmiyo, illede turlıycak evi. bi de oturcaksın onla sohpetediceksin. babası onla uzun uzun konuşuyo öyle hareketler yapıyoki agulamalar falan çıldırtıyo babasını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…