2009 Kasm Anneleri

maş. canım. bizim babamız eve geç geldiğinden pek oynayamıyolar. ama erkek erkeğe onlarda so:lepiet ediyo bazen. beni almıyolar yanlarına:1ninca:

canım saglıklı bebekler gunduzleri 20 dk gibi kısa uykular uyurlarmıs gecede uzun uykular bu bebeginin saglıklı oldugunu gosterirmş masallah
benimki öyle. demek ki sağlıklıymış. dün gece 12 de uyudu sabah 6 da kalktı :ecrin_bebek:
gurbetcim nasıl oyun halısında oyalanması
faydası oluy dimi

canım baya oyalanıyo içinde oyuncaklara bakıyo. tutmaya başlayınca daha da hoşuna gider. işe yarıyo yani

nasil o kadar deli yatiyo senin kiz? ben gece yatarken kundak yapiyorum kollari oynamiyo sadece sabaha karsi bi sekilde kurtuluyo. birde yerine yan yatirip arkasina yastikla destek yapiyorum. yani simdilik pek kipirdama sansi yok gece uyurken.

cersucu kkda varsa beni tanıyan yandım aaaaaaeyvahedigeldismile

ben tanidim seni, gelicem yarin kaynanana anlatmaya herseyi.kaydirigubbakcemile3

canım saglıklı bebekler gunduzleri 20 dk gibi kısa uykular uyurlarmıs gecede uzun uykular bu bebeginin saglıklı oldugunu gosterirmş masallah

kiz gunduz uzun uyuyuverse sagliksiz mi oliy simdi?

benimki öyle. demek ki sağlıklıymış. dün gece 12 de uyudu sabah 6 da kalktı :ecrin_bebek:
benimki en fazla 4 saat uyudu ama emip devam ediyo masallah
nasil o kadar deli yatiyo senin kiz? ben gece yatarken kundak yapiyorum kollari oynamiyo sadece sabaha karsi bi sekilde kurtuluyo. birde yerine yan yatirip arkasina yastikla destek yapiyorum. yani simdilik pek kipirdama sansi yok gece uyurken.
ay ilk defa boyle bi durumla karsılastım hemen yan yatırma yastıgına donmem lazım babasına cekti herhalde kaydirigubbakcemile3 ben alıstırmadım kundaga keske yapsaymısım
ben tanidim seni, gelicem yarin kaynanana anlatmaya herseyi.kaydirigubbakcemile3

kiz gunduz uzun uyuyuverse sagliksiz mi oliy simdi?

canım bende tvde doktor soylemişti ordan biliyorum

slm kızlarrrr
bugün 2.ay doktor kontrolümüz vardı
çok şükür herşey yolunda
kalça ultrasonumuz normal çıktı
5.650 gr olmuşuz boyumuzda 58.5 cm
göbek fıtığımız geçmek üzere
diş çıkarmıyomuş bu arada kızım çok sevindim çok şükür....
aşılarımızı bugün olamadık hepsini perşembe olucaz inşş..
rejimimiz işe yaramış geçen ay 2 kilo almıştık
bu ay 700 gr almışız :)))

bende gece kundak yapıyorum yoksa kendi kıpırdamasından uyanıyo bide üstünü çok açıyodu ondan kundak yapım bolca pek sıkmıyorum

ay bizimki de hareketli zaten yan yatırma yastıını anca 15 gün kullanabildim haman dönüyo geçen kullanam dedim çıldırdı hatun

kız dönemezsin yan yatırmaya ben geçen denedim yook çıldırdı resmen nefret etti kaydirigubbakcemile3

söyle be belki işe yarar beim diyemediklerimide dersin:)))))

soylerim kiz ben, hic lafimi sakinmam. ne zaman istersen gelirim, iki adim yol.

kundak ise yariyo valla. uykudan sicrayip uyaniyorlar.

:kedi: kocişi ikna edem de alacam
ya kızımız oynamazsa diy
almadan asıl bileceksekohaoldumsmile

yakin olsak gel bizimkine yatir dene diycem ama yakin degiliz anacim.bayanssulusmile

hadi geçmiş olsun elifcim diş değilmişş
maşallah eylül nidaya daa

kenyaaa nasıl başardı asyaaa bu işiii
çok şaşırdım yaaaa nasıl dönebilmiş ki öyleee
daha minicikkkk demekkii çok hareketli olacak :))))

bu arada aşıları yaptıranlar vardırrr huzursuzluk ateş vs. yapıyormu
birde nasıl 2 bacaktan 1 koldanmı yapıldı çok ağladımı bebişler
merakediyorum...

ben surekli yan yatiriyorum arkasina saglam bir yastik destegiyle. hatta hafta sonu yan yatirma yastigi alim diyodum.

bu arada gozunuz aydin canim. kalcaniz gecmis.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…