maş. canım. bizim babamız eve geç geldiğinden pek oynayamıyolar. ama erkek erkeğe onlarda so:lepicanım ben yaptırdım 10-15 gün önce hiç ateş yapmadı çok şükür. aynı anda 3 aşı yapıldı. ama ben ateşinin çıkmasını beklemeden 1 fitilin 3 te 1 ini verdim 6 saat arayla. sadece hafif halsizlik yaptı aşılar okadar. umarım bütün bebişler çok kolay atlatır.
sağol canım :)
bizimkide sabit durmayı sevmiyo, illede turlıycak evi. bi de oturcaksın onla sohpetediceksin. babası onla uzun uzun konuşuyo öyle hareketler yapıyoki agulamalar falan çıldırtıyo babasını :)
benimki öyle. demek ki sağlıklıymış. dün gece 12 de uyudu sabah 6 da kalktı :ecrin_bebek:canım saglıklı bebekler gunduzleri 20 dk gibi kısa uykular uyurlarmıs gecede uzun uykular bu bebeginin saglıklı oldugunu gosterirmş masallah
gurbetcim nasıl oyun halısında oyalanması
faydası oluy dimi
selamlar kızlarr ayy bizimkine bişiler oldu cok deli yatıyo bu kız aksam emzirmege bi kalktım ayaklar basucuna gelmiş bi ara mutfaga gittim gene uyuyodu aglamaya basladı bi gittim gene ters donmus yatakta sizinkilerde varmı boyle bişi
cersucu kkda varsa beni tanıyan yandım aaaaaaeyvahedigeldismile
canım saglıklı bebekler gunduzleri 20 dk gibi kısa uykular uyurlarmıs gecede uzun uykular bu bebeginin saglıklı oldugunu gosterirmş masallah
gurbetcim nasıl oyun halısında oyalanması
faydası oluy dimi
ne zaman doğum yaptın
ben tanidim seni, gelicem yarin kaynanana anlatmaya herseyi.kaydirigubbakcemile3
kiz gunduz uzun uyuyuverse sagliksiz mi oliy simdi?
benimki en fazla 4 saat uyudu ama emip devam ediyo masallahbenimki öyle. demek ki sağlıklıymış. dün gece 12 de uyudu sabah 6 da kalktı :ecrin_bebek:
ay ilk defa boyle bi durumla karsılastım hemen yan yatırma yastıgına donmem lazım babasına cekti herhalde kaydirigubbakcemile3 ben alıstırmadım kundaga keske yapsaymısımnasil o kadar deli yatiyo senin kiz? ben gece yatarken kundak yapiyorum kollari oynamiyo sadece sabaha karsi bi sekilde kurtuluyo. birde yerine yan yatirip arkasina yastikla destek yapiyorum. yani simdilik pek kipirdama sansi yok gece uyurken.
ben tanidim seni, gelicem yarin kaynanana anlatmaya herseyi.kaydirigubbakcemile3
kiz gunduz uzun uyuyuverse sagliksiz mi oliy simdi?
bak hala soruyo. kiz ben 3 haftaliktan beri oyaliyorum o halinin ustunde. al diyorum sana. elimi opersin sonra.kaydirigubbakcemile3
ay bizimki de hareketli zaten yan yatırma yastıını anca 15 gün kullanabildim haman dönüyo geçen kullanam dedim çıldırdı hatunkenyacım bizimkide döndü dönecek walla. bi hareketli bi hareketli. gece beşiğinde savaş veriyo sanki darmadağın ediyo altına serdiğim battaniyeyi. artık yanda yatmıyo hemen sırt üstü atıyo kendini. beşiğinin alt değiştirmesinede sığmıyo benim tatlı böcüğüm artık :))
benimki en fazla 4 saat uyudu ama emip devam ediyo masallah
ay ilk defa boyle bi durumla karsılastım hemen yan yatırma yastıgına donmem lazım babasına cekti herhalde kaydirigubbakcemile3 ben alıstırmadım kundaga keske yapsaymısım
canım bende tvde doktor soylemişti ordan biliyorum
söyle be belki işe yarar beim diyemediklerimide dersin:)))))
ay ilk defa boyle bi durumla karsılastım hemen yan yatırma yastıgına donmem lazım babasına cekti herhalde kaydirigubbakcemile3 ben alıstırmadım kundaga keske yapsaymısım
canım bende tvde doktor soylemişti ordan biliyorum
:kedi: kocişi ikna edem de alacam
ya kızımız oynamazsa diy
almadan asıl bileceksekohaoldumsmile
ay bizimki de hareketli zaten yan yatırma yastıını anca 15 gün kullanabildim haman dönüyo geçen kullanam dedim çıldırdı hatun
kız dönemezsin yan yatırmaya ben geçen denedim yook çıldırdı resmen nefret etti kaydirigubbakcemile3
soylerim kiz ben, hic lafimi sakinmam. ne zaman istersen gelirim, iki adim yol.
kundak ise yariyo valla. uykudan sicrayip uyaniyorlar.
yakin olsak gel bizimkine yatir dene diycem ama yakin degiliz anacim.bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?