bağcılarrneeeeeeeee istanbıla mı gelecuunnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gııı hangi semtte sizkileeeeeeee
sogan suyunu yapanlardan yorum bekliyorum. bu sabah sagdigimda bi yudum bile sut cikaramadim ya.:mymeka:
yarım kilo wercem diye özgemi aç mı bırakcan nan :mymeka:
gezmeye mi gidiyonuss gıı benide götürsene mafoldumben
ebişim istanbula mı geliyon bacımm hihoyyyt
bağcılarr
ayy gel gıı istanbılda ohh ananlarla gunler nası geçer anlamassın bilee zemuszemusçok sıkıldım falla cerenimooo
ayyy süpperr olurryaaaaa ebişşşşş gelince buluşak naaaannnn
bahçelievlerde kadir hasa gideeekk dubamda gelüüüüüüüü kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 delüüüsarı gömlemi giyerun gıııı :roflol: içine bi kazakla falan bi ayar çekerun artık :roflol:
mafoldumben off ya güya bugün herif izinliydi bi sürü hayal kurmuştum ama tükkandan çağırdılar az önce gitti mafoldumben hava güzel olaydı alır bebemi tek başıma çıkardım hee :çok üzgünüm:ayyyy gel dubişiimmm gıymatlım benimm keşkem aynı semtte olaydık gııı aklinialirimsmile
hihoyyythihoyyythihoyyyt hee yaa giderik olumunekankayizsmile zaten kadir has diye diye can wercem hee akannehir bebemlen bi gidemedim :sinifsinif: off şimdi her yer indirimede girmiştir :sinifsinif:yaaaaa ebişşşşş gelince buluşak naaaannnn
bahçelievlerde kadir hasa gideeekk dubamda gelüüüüüüüü kaydirigubbakcemile2
mafoldumben off ya güya bugün herif izinliydi bi sürü hayal kurmuştum ama tükkandan çağırdılar az önce gitti mafoldumben hava güzel olaydı alır bebemi tek başıma çıkardım hee :çok üzgünüm:
azcık yakın olaydık keşkem :çok üzgünüm: bana yakın kimse yok yaa yine sana yakın biri wardı burda ama kimdi acaba CADIARZU:roflol: onlan görüşebülürsün yani olumunekankayizsmile:roflol:
hihoyyythihoyyythihoyyyt hee yaa giderik olumunekankayizsmile zaten kadir has diye diye can wercem hee akannehir bebemlen bi gidemedim :sinifsinif: off şimdi her yer indirimede girmiştir :sinifsinif:
aaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden çıldırıciimm
tünaydınnn şekerlerrrr a.s.a.s.
napıyosunuz bakaamm
selam canıımmmm naberrtünaydınnn şekerlerrrr a.s.a.s.
napıyosunuz bakaamm
adinin önde gidenisin haaaaaaa :roflol::roflol::roflol: olumunekankayizsmile
ebişşşşş ne zaman gelcek gı anaaaaaaaaannnn kaydirigubbakcemile2 ne kaaa kalcan istanbıldaaaaaa
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?