2009 Kasm Anneleri

yarım kilo wercem diye özgemi aç mı bırakcan nan :mymeka:

gezmeye mi gidiyonuss gıı benide götürsene mafoldumben

ebişim istanbula mı geliyon bacımm hihoyyyt

ayyyy gel dubişiimmm gıymatlım benimm keşkem aynı semtte olaydık gııı aklinialirimsmile

sarı gömlemi giyerun gıııı :roflol: içine bi kazakla falan bi ayar çekerun artık :roflol:

kızlar oglumun yumurtalıgının sag ustunde bı sıslık we sertlık farkettım
bu ne acaba ya
fıtıkmı yoksa :gitme:

ayyyy gel dubişiimmm gıymatlım benimm keşkem aynı semtte olaydık gııı aklinialirimsmile
mafoldumben off ya güya bugün herif izinliydi bi sürü hayal kurmuştum ama tükkandan çağırdılar az önce gitti mafoldumben hava güzel olaydı alır bebemi tek başıma çıkardım hee :çok üzgünüm:
azcık yakın olaydık keşkem :çok üzgünüm: bana yakın kimse yok yaa yine sana yakın biri wardı burda ama kimdi acaba CADIARZU:roflol: onlan görüşebülürsün yani olumunekankayizsmile:roflol:

yaaaaa ebişşşşş gelince buluşak naaaannnn
bahçelievlerde kadir hasa gideeekk dubamda gelüüüüüüüü kaydirigubbakcemile2
hihoyyythihoyyythihoyyyt hee yaa giderik olumunekankayizsmile zaten kadir has diye diye can wercem hee akannehir bebemlen bi gidemedim :sinifsinif: off şimdi her yer indirimede girmiştir :sinifsinif:
aaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden çıldırıciimm

adinin önde gidenisin haaaaaaa :roflol::roflol::roflol: olumunekankayizsmile
ebişşşşş ne zaman gelcek gı anaaaaaaaaannnn kaydirigubbakcemile2 ne kaaa kalcan istanbıldaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…