2009 Kasm Anneleri

şimdi bile hala gıcık oluyo ama gece paket yapıyom garibim bişe edemio hem sarınca annıyo uyumak zorunda oldunu o yöndende ii oldu yane kaydirigubbakcemile3

bende sadece geceleri paketliyorum kizi.kaydirigubbakcemile3 dedigin gibi uyku saati geldiginide anliyo.

te bakin benimki bundan cok rahat tavsiye ederim

bundan bende de var ama daha hic giydirmedim.

slm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:

gecmis olsun edosum. nasil oluyoda sadece sen zehirlendin hala anlamis degilim. murat enistenin bir komplosu olmasin bu.kaydirigubbakcemile3

bugun bizde sokaklara vurucaktik kendimizi ama kocise kizdim az once. simdide oglusu sinava goturdu bakalim gelince napicaz.bilmiyorumkismile

bizde bugün gezmelere gidicez kaydirigubbakcemile5

ben kocise kizdim ya, bizim gezme yatar herhalde benim inadim yuzunden.alsanaalsanasmile

wanna nasıl yapılıyo bu soğan suyu belki ilerde lazım olur
zaten ara ara çok azaldığı oluyo

1 bas sogani 4e bolup 4 bardak suda 15 dk kaynatiyosun ve sabah aksam iciyorsun. ama surekli yapmiycan. mesela 3 gun yaptin, 2 gun ara ver oyle devam et.

yapanlar yazsinda bende yapim bari. sabah sagdim bi lokma sut cikmadi ya.mafoldumben

yaa ne güsel herkes gezee gidiii biz gene evde tıkılıp kaldıkk kociş çalişiii hoff ben çok sıkıldım ama yaaaa anam gelse de bir an önce beni götürse istanbul a

ebısce ben dun cıkmısım sen yazmıssın
bebıs ıyı besıgıne koydum dun gece uyu dıye sallıcaktıum sızdı sıpa
12 gunlukten berı hep orda uyuyo:ecrin_bebek:
alıstımı acep

ebısce ben dun cıkmısım sen yazmıssın
bebıs ıyı besıgıne koydum dun gece uyu dıye sallıcaktıum sızdı sıpa
12 gunlukten berı hep orda uyuyo:ecrin_bebek:
alıstımı acep

alışmıştır cnm maşallaahh kuzuyaa son günlerde oğlumda kendi sızmaya başladı

yarım kilo wercem diye özgemi aç mı bırakcan nan :mymeka:

gezmeye mi gidiyonuss gıı benide götürsene mafoldumben
yaa ne güsel herkes gezee gidiii biz gene evde tıkılıp kaldıkk kociş çalişiii hoff ben çok sıkıldım ama yaaaa anam gelse de bir an önce beni götürse istanbul a

ebişim istanbula mı geliyon bacımm hihoyyyt

neeeeeeeee istanbıla mı gelecuunnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gııı hangi semtte sizkileeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…