şimdi bile hala gıcık oluyo ama gece paket yapıyom garibim bişe edemio hem sarınca annıyo uyumak zorunda oldunu o yöndende ii oldu yane kaydirigubbakcemile3
te bakin benimki bundan cok rahat tavsiye ederim
slm kızlarr ben geldim tavuk mağduru edoş geldii :roflol:
bu aradaaaaaaa benim recim beni öle bi çarptı ki eşekten düşmüşe döndümmmmmmmm mafoldumben
başım dönüyo midem bulanıyo halsizimmm en kötüsüde sütüm o kadar azaldı kii çok pişman oldumm mafoldumbenmafoldumben
3 lt su kimyon dereotu falan tükettim ama tın valla bana resmen tatlı sut yapıyomuş hiç böle olcanı tahmin etmemiştim ben hep bol su içiom die sutum var sanıyodum yaa mafoldumben
yemeye başladım valla ben zayıflıcam diye bebemi mamalara mahkum edemem :mymeka:klava: bunlar banaa zati kocadan da yedim zılgıtı senin neyine recim deyu :kedi: olmadı şu soğan suyunu denicem acaip yağ yakıyomuş güyaaa kimyonla denicem gaz yapmasa barii :1closedeyes:
bugun kızıma puset almaya gidecukk sorada kendimizi gezmelere vuracuukk inşallahhh zemuszemus
bugun bizde sokaklara vurucaktik kendimizi ama kocise kizdim az once. simdide oglusu sinava goturdu bakalim gelince napicaz.bilmiyorumkismile
sogan suyunu yapanlardan yorum bekliyorum. bu sabah sagdigimda bi yudum bile sut cikaramadim ya.:mymeka:
bizde bugün gezmelere gidicez kaydirigubbakcemile5
wanna nasıl yapılıyo bu soğan suyu belki ilerde lazım olur
zaten ara ara çok azaldığı oluyo
yaa ne güsel herkes gezee gidiii biz gene evde tıkılıp kaldıkk kociş çalişiii hoff ben çok sıkıldım ama yaaaa anam gelse de bir an önce beni götürse istanbul a
çocukla zor olur wannam yaa 7 saat sürüoanani niye bekliyosun ki? atla git kiz.
günaydın herkese
ebısce ben dun cıkmısım sen yazmıssın
bebıs ıyı besıgıne koydum dun gece uyu dıye sallıcaktıum sızdı sıpa
12 gunlukten berı hep orda uyuyo:ecrin_bebek:
alıstımı acep
yarım kilo wercem diye özgemi aç mı bırakcan nan :mymeka:bu aradaaaaaaa benim recim beni öle bi çarptı ki eşekten düşmüşe döndümmmmmmmm mafoldumben
başım dönüyo midem bulanıyo halsizimmm en kötüsüde sütüm o kadar azaldı kii çok pişman oldumm mafoldumbenmafoldumben
3 lt su kimyon dereotu falan tükettim ama tın valla bana resmen tatlı sut yapıyomuş hiç böle olcanı tahmin etmemiştim ben hep bol su içiom die sutum var sanıyodum yaa mafoldumben
yemeye başladım valla ben zayıflıcam diye bebemi mamalara mahkum edemem :mymeka:klava: bunlar banaa zati kocadan da yedim zılgıtı senin neyine recim deyu :kedi: olmadı şu soğan suyunu denicem acaip yağ yakıyomuş güyaaa kimyonla denicem gaz yapmasa barii :1closedeyes:
bugun kızıma puset almaya gidecukk sorada kendimizi gezmelere vuracuukk inşallahhh zemuszemus
yaa ne güsel herkes gezee gidiii biz gene evde tıkılıp kaldıkk kociş çalişiii hoff ben çok sıkıldım ama yaaaa anam gelse de bir an önce beni götürse istanbul a
İNŞ. CANIMM ANNEM GELİP GÖTÜRCEKKyarım kilo wercem diye özgemi aç mı bırakcan nan :mymeka:
gezmeye mi gidiyonuss gıı benide götürsene mafoldumben
ebişim istanbula mı geliyon bacımm hihoyyyt
evet avrupa yakası cnmneee ebişim buralaramı geliyo
gız yoğsam sendemi avrup yakasındasınyerimseniben
İNŞ. CANIMM ANNEM GELİP GÖTÜRCEKK
evet avrupa yakası cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?