2009 Kasm Anneleri

selam kuzularrropuyorumnanaktan
selam cnm naber bebiş napii?
ebişiiimmm burdamııınn özledim beee :1hug:
burdayım gııı şincilikk essah ösledin mi gııııııııııııı ?opuyorumnanaktan
bak ne dicem hani izne çıkmadan önce beni bana çekiştirdiidi iş yerinde bi arkidiş hatırlıyon mu?nası ah etmişsem hatını ücra bi şb. sürmüşler haaaa bilmiyorumkismile
bundan önceki şb.de bi kız beni md. şikaat ettidi nemiş güvenlik görevlisi müşteri danışmanı ben 3 ümüz grup kurmuşuzz bütün müşt. ben alıp satış yapıomuşum ondan müşteri çalıomuşuss falan fişmekann herneese şikaat etti ertesi hafta p tesi işe gelemedi 1-2 ay gelemedi işe hatınn yüz felci geçürmüşşş meerseee anaaa nann gendümden gorkiim haaa

hee ösledim tabii öslememmmiiü
seni çok seviim benn kaydirigubbakcemile5
anam ben seni sevmiimde nedem nan baksana sevmeyenlerin başına gelenleree kaydirigubbakcemile3
hatırladım o zilliiyii hatırlamammıııı
nan zatii ben hep diyom sen ermişin deyüüü rüyalarından ötürüü aklinialirimsmile

ayy kenyaya süt yaptımıkiii
ben de deniceeem
bi de çörek otuynan balı karıştırıp yicedim unutuyom hep

korkma nann sana ah etmiiim ben de seni seviiimmm delüüüopuyorumnanaktan nan rüya dedin de ben artık rüya görmiimmm sadece geçende kim olduğunu bilmediğim bi bayan yemyheşil bi pasta yedi o günlerde bi arkidişimin 2 li testi riskli çıktıdı aradım kızı didim ki heeeçbi sorun yok çocuun turupp gibi sağ salim doorcan sen bu veledi dedim netekim öle çıktı daa dormadı emme tüm tahlilleri temiz çıktıı :)

ben de deniceeem
tatlım yaa aktardan çörek otu yağı al her sabah 1-2 damla sıcak suya dcamlat iç balla nen uğrfaşma ayrıca soğan suyu çok süt yapii ben denedimmm kaynatırken kimyon koy suya gaz da yapmiii ben öle lahana suyu bilem içtim gaz yapmadı

kartanem gı oğluş uyurken ben de yatam çok uykum geldi öptüm bacım seni bi gün çık gel de hasret giderek gıı bak ben ayın 20 den soona ist. gidebilirün ona göre haa

içicem dedim ama ikinciye içemedim benim zaten normalde tansiyonum düşük hepten düşmesin bir bardak yeter simdilik
KENYAAA kırmızı soğanla olmuyo biliin demi sarı soğan olcakkkkk
sarıyla yaptım canım
ben de deniceeem

simdilik yetti canım ama ben bugun uykusuz kaldım uyumayınca benim sütüm cok etkileniyo kız doydu ama abartı goguslerim sismedi yani uyuduktan sonra anlasılır yarın bi daha içerim o zaman anlasılır herhalde

ben melegimi uyutayım
ya bunlar uykuları gelince neden uyumuyolarda aglıyolar yaaa
gozunu kapat uyu işte :))

bebisler hep uyumus masallah.. düzen giriyo artik yavas yavas hayatimiza.. benim kiz yeni uyandi biraz oyalayip yatircam bende..

günaydınnn
ayy bu tatlı cadım zabaaan köründe dikti herifnen beniii kafamçokkarıştı
altını değiş emzir gazını çıkar vs. tınlamadı falla resmen oynayın bennen diyy yauww anam kucağa alıp konuşik susuy geri koyuyoz viiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk artık ben aldım salona geldim herif uyusun deyu ben alıştım nasısa -tatlicadiarzu-

gazı bitince sanki melek olcaklar çooooooookk beklerikkkkkk valla artık iyice ilgi istiolar zıçtık delikafadulden

bu aradaaaaaaa benim recim beni öle bi çarptı ki eşekten düşmüşe döndümmmmmmmm mafoldumben
başım dönüyo midem bulanıyo halsizimmm en kötüsüde sütüm o kadar azaldı kii çok pişman oldumm mafoldumbenmafoldumben
3 lt su kimyon dereotu falan tükettim ama tın valla bana resmen tatlı sut yapıyomuş hiç böle olcanı tahmin etmemiştim ben hep bol su içiom die sutum var sanıyodum yaa mafoldumben
yemeye başladım valla ben zayıflıcam diye bebemi mamalara mahkum edemem :mymeka:klava: bunlar banaa zati kocadan da yedim zılgıtı senin neyine recim deyu :kedi: olmadı şu soğan suyunu denicem acaip yağ yakıyomuş güyaaa kimyonla denicem gaz yapmasa barii :1closedeyes:

bugun kızıma puset almaya gidecukk sorada kendimizi gezmelere vuracuukk inşallahhh zemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…