selam cnm naber bebiş napii?selam kuzularrropuyorumnanaktan
burdayım gııı şincilikk essah ösledin mi gııııııııııııı ?opuyorumnanaktanebişiiimmm burdamııınn özledim beee :1hug:
selam cnm naber bebiş napii?
burdayım gııı şincilikk essah ösledin mi gııııııııııııı ?opuyorumnanaktan
bak ne dicem hani izne çıkmadan önce beni bana çekiştirdiidi iş yerinde bi arkidiş hatırlıyon mu?nası ah etmişsem hatını ücra bi şb. sürmüşler haaaa bilmiyorumkismile
bundan önceki şb.de bi kız beni md. şikaat ettidi nemiş güvenlik görevlisi müşteri danışmanı ben 3 ümüz grup kurmuşuzz bütün müşt. ben alıp satış yapıomuşum ondan müşteri çalıomuşuss falan fişmekann herneese şikaat etti ertesi hafta p tesi işe gelemedi 1-2 ay gelemedi işe hatınn yüz felci geçürmüşşş meerseee anaaa nann gendümden gorkiim haaa
korkma nann sana ah etmiiim ben de seni seviiimmm delüüüopuyorumnanaktan nan rüya dedin de ben artık rüya görmiimmm sadece geçende kim olduğunu bilmediğim bi bayan yemyheşil bi pasta yedi o günlerde bi arkidişimin 2 li testi riskli çıktıdı aradım kızı didim ki heeeçbi sorun yok çocuun turupp gibi sağ salim doorcan sen bu veledi dedim netekim öle çıktı daa dormadı emme tüm tahlilleri temiz çıktıı :)hee ösledim tabii öslememmmiiü
seni çok seviim benn kaydirigubbakcemile5
anam ben seni sevmiimde nedem nan baksana sevmeyenlerin başına gelenleree kaydirigubbakcemile3
hatırladım o zilliiyii hatırlamammıııı
nan zatii ben hep diyom sen ermişin deyüüü rüyalarından ötürüü aklinialirimsmile
tatlım yaa aktardan çörek otu yağı al her sabah 1-2 damla sıcak suya dcamlat iç balla nen uğrfaşma ayrıca soğan suyu çok süt yapii ben denedimmm kaynatırken kimyon koy suya gaz da yapmiii ben öle lahana suyu bilem içtim gaz yapmadıayy kenyaya süt yaptımıkiii
ben de deniceeem
bi de çörek otuynan balı karıştırıp yicedim unutuyom hep
içicem dedim ama ikinciye içemedim benim zaten normalde tansiyonum düşük hepten düşmesin bir bardak yeter simdilikoluyo oluyo ben yapıom daha bi zararı olmadı
slm cnm oğlan daa anca uyudu
ii gidiyo ama yürüüş yapamadım 4 gün olduu allahtan p.tesi twist stepper ım gelio
kenyaa sürekli içme cnm bi sabah bi akşm içç soğan tgansiyonu da düşürür biliosun sonra halsizleşirsin cnm abartmadan taammı cnm?
sarıyla yaptım canımKENYAAA kırmızı soğanla olmuyo biliin demi sarı soğan olcakkkkk
ayy kenyaya süt yaptımıkiii
ben de deniceeem
bi de çörek otuynan balı karıştırıp yicedim unutuyom hep
bebisler hep uyumus masallah.. düzen giriyo artik yavas yavas hayatimiza.. benim kiz yeni uyandi biraz oyalayip yatircam bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?