benimki misafirliği sevmiy
dün akşam kocişin abisen gittik
çok uykusu var ama ev yabancı geldiği için uyumak bilemdi
ölece etrafa bakınıp duruydu
eve geldik bir iki mızmızlandı sonra bir yattı 4 saat sonra kalktı kızım maşallah kızıma
ben arabaylada biyere gitmekten korkuyom
arabayı da sevmeye bilir
çünkü anakucağğını hiç sevmiy
daha doğrusu kıçı yere değdimi basıyor yaygarayıakannehir
daha ne istiyon delü laelaelaelaelaeheeeee tabe tatile gitmiştim nan b u gazmanlan wc ye gidemim gııııı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim oğlanın gecesi gündüzü döndüde şimcik gündüz uymiii :1no2::1no2:
maşallah sana cnm ben yapamam ya zor yapması kıvam meselesi yaniaşure çok feci gaz yapar ma kaseden bişeycik olmaz
ayyy aşure hem güsel yaparım hemde çok severüm
ama tek başına yapamam yahu
gazı oluyoo hemide bi salıyooo walla büyük adam gibii kaydirigubbakcemile3onu emmesini hiç istemidim ama ne edm başka bir şey almadı hatun o kaaaaaa emzik elde kaldı senin kız nasıl gazmaniyeliği var mı
piiiiiiiiişşşşşşşşttttttttttttttttttttttt
ben geldüümmmmmm nediniz bakenm
aman şeker oğlan
yandım şeker oğlaaaaaaannnnn
anasını mahvettiii
beşikte yatan gazmaaaaaaaaaannn
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bu bebeklerin hepsi aynı beeeeoff ayaklarım uyuştu yaaa
bu kız ayaamda uyuyoo yataana koyuyom uyanıyıı
kız heç bişe yaptırmiii kolumda uyiii yerine koyim 5 dakka anca hemen uyanidaha ne istiyon delü laelaelaelaelae
düzen dedimmi böle olur işte
benim gibi yap sende bir kolumdayken yazıyom tabi oturturursa yoğsam banada rahat yok
şincik yatağında uyuyoda keyif yapıyom bende
kız furkanım için ipeşim süslendi
bak topiğe kaydirigubbakcemile2 erkeklikten çıkardım furkanım görmesin öle deyükaydirigubbakcemile3
maşallah sana cnm ben yapamam ya zor yapması kıvam meselesi yani
becerikli hatunsun demek alkisalkisalkis
sağol datlum busenin gözlerinde şu an gözlük takacak derecede bi şaşılık yok ama 6 ay sonra tekrar çağırdı ölçüm yapmıştı o değerler bakalım düşecekmi şimdilik bişe yok dedigazı oluyoo hemide bi salıyooo walla büyük adam gibii kaydirigubbakcemile3
çaturtumm hoşgeldin naapaysun opuyorumnanaktan
busenin gözleri noldu kızz :uhm:
yaremcim valla ters
kociş sırf motorun sesini de duysun diye basıyo gaza banamısın demiyo
o yüzden uzun yolculuk yapmak imkansız kızla
yaza kadar düzelir inşallah da memelekete giderdim
sağol datlum busenin gözlerinde şu an gözlük takacak derecede bi şaşılık yok ama 6 ay sonra tekrar çağırdı ölçüm yapmıştı o değerler bakalım düşecekmi şimdilik bişe yok dedi
zeytüüün gördüm ipekimi fotosunu
yavrum beni neden bu şekilde zora sokisiniz süsleyip püsleyip koyisiniz oraya sonra seç beğen al öööfffff behlülüm zor durumda kali yavvvvv:sinifsinif:
ipekim şahane yavvv opuyorumnanaktan
saol cnm berim Şenizher yazın antalyadaydım ama bu sene tamamen cadolaza bağlızeytüncüm antalyaya gelirsen beklerim vallaha
sana ve ipek böcümüze güsel mamalar ikram ederüm
eskiden en son ildi ohaoldumsmile zonguldakbenim ki çocuk arabası var ya ona bırakmıştım hoşuna gidiyo dışarı onunla çıkmıştım bizim arabamız yok ama dolmuşa falan binsek gözlerini kapatıyor hemen zeytün nerelisin sen
zeytüüün gördüm ipekimi fotosunu
yavrum beni neden bu şekilde zora sokisiniz süsleyip püsleyip koyisiniz oraya sonra seç beğen al öööfffff behlülüm zor durumda kali yavvvvv:sinifsinif:
ipekim şahane yavvv opuyorumnanaktan
iyi sewindim canım yaa kaç gündür aklımdaydı boncuuumopuyorumnanaktan
inş bi dahaki sefferdede bişey çıkmaz o güzel gözler gözlüklerin arkasında kalmaz :Saruboceq:
geçmiş olsun canıııııımheç sorma bacım yaaa bende korktum bişe çıkcek diye yaa inşallah bişe yoktur boncukumun gözlerinde
sağol bebem düşündüğün için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?