aa ayıp ettin hacıı yapmam mı anam dün bi tencere yapmış :lepi:
off ayaklarım uyuştu yaaa
bu kız ayaamda uyuyoo yataana koyuyom uyanıyıı
al benden de okaaaaaaaaaaaa
zeytin sakin yime deli gibi süt yapio ama pis gaz yapio bana icinden nohutu fasülyeyi ayir ye dediler öyle yaptim ama piserken gecmis gecen gaz zatiii
nolur işe yarayan bi ilaç deyin. kimyon işe yararmıki bebeye versem. çatlicak şimdi yavrum
ölmesini mi bekliyiiler:1shok:amin aminnn
canim kiraci ama burda öyle ha deyince evden cikaramazsin kimseyi heledé yasliysa kesinlikle yasalarla korunuyo haklari
zaten bizim burda bi sistem var sahis evinde degil sirket evinde oturuyoruz...
sirketinde durumdan hebri var ama ölmesiini bekliyolar..adam yasli tek odayi kullaniyo 3 odali evde yasiyo, ölse sirket hemen yerine yagli bi kiraci bulur
kızım ben yelloza verdim kızı daha doğmadan olumunekankayizsmilesen sona saklıyosun kızçeni bombayı patlacaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile o zaman yandım
ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim hee :roflol:mafoldumbenayyy güya dışarı gidecüdüükkk pufffffffffffffff görümcem geldi iki bebesiynen bide kaygana -tatlicadiarzu-
bide bebeler hasta burunlar sümüklü hofffff işallah minnoşuma firüs falan geçmemiştirrrr kötükedihüso
kızlar msn den öle çıktım onlar gelince mecburen :1no2:
kız ben heç bilmiyim gaz falankızlaaaar. oğlum 2 gündür çok gazlıı. karnı davul gibi. napcam ya ben. gazdan dolayı memede emmiyooo
hee hacı ben yemek kısmının bi yeme bölümünü seviyiim yapmasını sewmiyim laf aramızda doğru dürüst yimek yapmasınıda bilmem :kedi:nan sen niye yapmadın sadece yemesini bilin ya:mymeka:
senin elinden yiyek dediydik ama olsun nasıl olsa severim kabak tatlısını gönder hacı sen gönderkaydirigubbakcemile3
kıskandınmı nan:jeyyar::jeyyar:
ay güzelim kel derman meselesi yauw ama şu nurse harveys şurub ii gelio
ayağına termofor koy karnına sıcak havlu bide fitil verebilirsin masaj falan ne bilim aklıma başka bişi gelmio fallaa :sinifsinif:
nurse harwey şurup warmış iyi geliyomuşnolur işe yarayan bi ilaç deyin. kimyon işe yararmıki bebeye versem. çatlicak şimdi yavrum
bize mi güldüydün yosam haaaa başına geldi alsanaalsanasmile
ölmesini mi bekliyiiler:1shok:
icabına bakak o zaman hacıkötükedihüso
kızım ben yelloza verdim kızı daha doğmadan olumunekankayizsmile
ama o da waz mı geçti ne facete milletin kızına sulanıyoduu kötükedihüso
ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim hee :roflol:mafoldumben
walla hacı en başta ben olmak üzere bütün ewe tıkılmış karıların gözü kalmıştıı gezmende kaydirigubbakcemile3
yaklaştırmayaydın o sümüklüleri özgemizeeklava:
kız ben heç bilmiyim gaz falan
aman nazar değmesin maşallah deyin
hee hacı ben yemek kısmının bi yeme bölümünü seviyiim yapmasını sewmiyim laf aramızda doğru dürüst yimek yapmasınıda bilmem :kedi:
ne kıskancam bee :dilcikar:
dün sen fantalı halleyli pastaları sölerken iyimiydi alsanaalsanasmile
demek kızçeni sattı yelloz heee eeee kuaför veledi öle bacım çok çapkın oliler demedi deme haaaaaaaaa.sa.sa.s
bak benim behlülğme çapkınlığın ç se bilem yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim hee :roflol:mafoldumben
walla hacı en başta ben olmak üzere bütün ewe tıkılmış karıların gözü kalmıştıı gezmende kaydirigubbakcemile3
yaklaştırmayaydın o sümüklüleri özgemizeeklava:
:kedi: yedim bile gı mafoldumbenayy zeytun yemeeee valla ben poh boğazıımı tutamyıp yediydim abuu delirdi özge delirdi resmen delirdi bebe eyvahedigeldismile acaipp süt yapiyy ama ben napam gazlı sütü nan bebe mannak olduyduu ıyy hatırlamak bile istemiommm akannehir
canik CASIO EXILIM EX-Z 270
10,1 megapixel
google a yaz cikiy nisa agliyo simcik sen bulursun oki
al benden de okaaaaaaaaaaaa
zeytin sakin yime deli gibi süt yapio ama pis gaz yapio bana icinden nohutu fasülyeyi ayir ye dediler öyle yaptim ama piserken gecmis gecen gaz zatiii
nolur işe yarayan bi ilaç deyin. kimyon işe yararmıki bebeye versem. çatlicak şimdi yavrum
bu ay icinde öbür ayin basinda 2010 kasim bebeleri gelcekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden analari babalari simdi yogun bir faaliyet icinde calisiyyy:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?