2009 Kasm Anneleri

al benden de okaaaaaaaaaaaa
zeytin sakin yime deli gibi süt yapio ama pis gaz yapio bana icinden nohutu fasülyeyi ayir ye dediler öyle yaptim ama piserken gecmis gecen gaz zatiii

gıı anam bana nohutsuz fasulyesiz yaptı guya abuuu zıçtı azıma resmen çığlık atıyo çocuk ya ayy çok kötuyduu :sinifsinif:

nolur işe yarayan bi ilaç deyin. kimyon işe yararmıki bebeye versem. çatlicak şimdi yavrum

ay güzelim kel derman meselesi yauw ama şu nurse harveys şurub ii gelio
ayağına termofor koy karnına sıcak havlu bide fitil verebilirsin masaj falan ne bilim aklıma başka bişi gelmio fallaa :sinifsinif:

ölmesini mi bekliyiiler:1shok:
icabına bakak o zaman hacıkötükedihüso
sen sona saklıyosun kızçeni bombayı patlacaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile o zaman yandım
kızım ben yelloza verdim kızı daha doğmadan olumunekankayizsmile
ama o da waz mı geçti ne facete milletin kızına sulanıyoduu kötükedihüso
ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim hee :roflol:mafoldumben
walla hacı en başta ben olmak üzere bütün ewe tıkılmış karıların gözü kalmıştıı gezmende kaydirigubbakcemile3
yaklaştırmayaydın o sümüklüleri özgemizee klava:
kızlaaaar. oğlum 2 gündür çok gazlıı. karnı davul gibi. napcam ya ben. gazdan dolayı memede emmiyooo
kız ben heç bilmiyim gaz falan
aman nazar değmesin maşallah deyin
nan sen niye yapmadın sadece yemesini bilin ya:mymeka:
senin elinden yiyek dediydik ama olsun nasıl olsa severim kabak tatlısını gönder hacı sen gönderkaydirigubbakcemile3
hee hacı ben yemek kısmının bi yeme bölümünü seviyiim yapmasını sewmiyim laf aramızda doğru dürüst yimek yapmasınıda bilmem :kedi:
kıskandınmı nan:jeyyar::jeyyar:

ne kıskancam bee :dilcikar:

ay güzelim kel derman meselesi yauw ama şu nurse harveys şurub ii gelio
ayağına termofor koy karnına sıcak havlu bide fitil verebilirsin masaj falan ne bilim aklıma başka bişi gelmio fallaa :sinifsinif:

sağol kardeş şu şurubu aldırayım bi.

nolur işe yarayan bi ilaç deyin. kimyon işe yararmıki bebeye versem. çatlicak şimdi yavrum
nurse harwey şurup warmış iyi geliyomuş
bide karnına sıcak su torbası koy rahatlasın bebe:ecrin_bebek:
bize mi güldüydün yosam haaaa başına geldi alsanaalsanasmile

yok kız wallaa gülmediydim bilmiyorumkismile

kızlar biz dün rotavirüs yaptırdık 140 milyona.bi tane daha yapılcakmış 2 ay sonra. onadamı okadar para vercez bilgisi olan var mı????

demek kızçeni sattı yelloz heee eeee kuaför veledi öle bacım çok çapkın oliler demedi deme haaaaaaaaa.sa.sa.s
bak benim behlülüme çapkınlığın ç se bilem yok:roflol::roflol::roflol::roflol:

demek kızçeni sattı yelloz heee eeee kuaför veledi öle bacım çok çapkın oliler demedi deme haaaaaaaaa.sa.sa.s
bak benim behlülğme çapkınlığın ç se bilem yok:roflol::roflol::roflol::roflol:

walla ben ölee gördüm kızlara sulanıyodu klava: amaaaaann almazsa almasın şekerim benim kızım elini sallasa ellisi bee hihoyyyt

gül deee bütün sinirimi senden alim demiiiiiiiiiii :mymeka::mymeka::mymeka:
zaten bi gürültü oldu amaan minnoşum bi korktu anam bi çığlıkla ağladı ki annatamam haa herkes pıstı kaldı noluyo deyu :1shok: dedim gürültü oldu korktuu sora sessiz oldular
valla bacım bebe kısmını bilin yapışiii git diysin annamiyy guclubacismile azının içine giriler bebenin akannehir zor kaptım yavrumu ayakta gezdirdim yetişemesinler deyu :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:kedi: yedim bile gı mafoldumben
ama üzerine kimyon içtim işe yararmıkibilmiyorumkismile
canik CASIO EXILIM EX-Z 270
10,1 megapixel

google a yaz cikiy nisa agliyo simcik sen bulursun oki

al benden de okaaaaaaaaaaaa
zeytin sakin yime deli gibi süt yapio ama pis gaz yapio bana icinden nohutu fasülyeyi ayir ye dediler öyle yaptim ama piserken gecmis gecen gaz zatiii

okiş cnm
şu an midemde mafoldumben
inşallah kimyon fonksiyonunu gösterir ya eğer gaz olursa bevemde
daha yermiyim gııeyvahedigeldismile

bu ay icinde öbür ayin basinda 2010 kasim bebeleri gelcekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden analari babalari simdi yogun bir faaliyet icinde calisiyyy:roflol:

Soğanı ortasından ikiye böl ve yuvarlak bir dilim çıkar,sonra tavada biraz ısıt bebeğin karnını yakmayacak şekildeyken, ısıttığın tarafa zeytinyağı sürüp bebeğin göbeğine koyabilirsin,aynı işlemi lahana yaprağın varsa tek taraflı tavada ısıtıp yağ sürerekte yababilirsin,zeytinyağını ılıtıp göbeğine masajda yapabilirsin, ben 3 işleminde faydasını çok gördüm,birde nurse harveys i, günde 3 kere birer çay kaşığı verdim gazı olmasa bile düzenli şekilde 1 hafta kullandım onunda faydası çok oldu,inşallah işe yarar...

Bu arada ben Aralık Annesiydim ama bebeğim Kasımda olduğu için vakit buldukça sizleride takip ediyorum,Allahım hepinizin bebeklerine güzel kaderler yazar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…