2009 Kasm Anneleri

nasıl yapmaz gıkafamçokkarıştı
nohut buğday var daha ne olsuneyvahedigeldismile
yedim bitti cezasını da ben çekecem sanırsam
kimyon fayda ederse yırttık da etmezse mafoldumben

abowwwwwwwwwwwwwwww geçmiş olsun tatlum yaohaoldumsmile
kız bu bunak yarın birgün aynı hatayı yine yaparsa bilmiyorumkismile
tehlikeli valla aklınız bebedemi olcek yoksam yaşlı bebedemikaydirigubbakcemile3

aboowwwwohaoldumsmile çok geçmiş olsun canımm werilmiş sadakanız warmışş:Saruboceq:
krispi sanna özel mesaj attım

ne gizli gizli mesajlaşıyonus nan alsanaalsanasmile

abowwwwwwwwwwwwwwww geçmiş olsun tatlum yaohaoldumsmile
kız bu bunak yarın birgün aynı hatayı yine yaparsa bilmiyorumkismile
tehlikeli valla aklınız bebedemi olcek yoksam yaşlı bebedemikaydirigubbakcemile3

bu ilk vukuati degil ki hangini sayayim ama bu tehlikeli olaniydi,,,kac kez sikayet ettik cok yasli bu adam bakima muhtac huzur evine yatirin diye ailesi maasini aliyo diye birakmiyo biyere adam perisan halde yasiyo tek basina..
insallah bidaha olmaz:Saruboceq: hemen aklima bebem geldi valla ne ypariz öyle bisey olsa diye allah korusun tehlikesini atlatmak bile yettii ya bide yangin ciksaydiakannehir

kabak tatlısı yimek istiyen war mııııııı aklinialirimsmile
1 haftadır yiyom ben 2 dilimim kaldı bitince takviye yaparsın deymikaydirigubbakcemile3

allah beterinden korusun cnm:Saruboceq:
kiracıysa imza toplayın olmadı gız tedirgin oluyoz diye
gerçi kiracı olsa evsahibi çoktan kapı dışarı ettiydi dimibilmiyorumkismile

aboowwwwohaoldumsmile çok geçmiş olsun canımm werilmiş sadakanız warmışş:Saruboceq:
sagol canim yaa
bizimmi verilmis sadakamiz vardi onunmu bilmemCADIARZU
bunak yanacaadi yetmedi bide hepimizi yakacaadi

ben isteriiiiiiiiimmm paket et yolla cabuk kac gündür canim kabak tatlisi cekiyodu simdi etiigin iyi mialsanaalsanasmile

allah beterinden korusun cnm:Saruboceq:
kiracıysa imza toplayın olmadı gız tedirgin oluyoz diye
gerçi kiracı olsa evsahibi çoktan kapı dışarı ettiydi dimibilmiyorumkismile
amin aminnn

canim kiraci ama burda öyle ha deyince evden cikaramazsin kimseyi heledé yasliysa kesinlikle yasalarla korunuyo haklari
zaten bizim burda bi sistem var sahis evinde degil sirket evinde oturuyoruz...
sirketinde durumdan hebri var ama ölmesiini bekliyolar..adam yasli tek odayi kullaniyo 3 odali evde yasiyo, ölse sirket hemen yerine yagli bi kiraci bulur

bak ben seni heç zor durumda bırakıyom muu kaydirigubbakcemile3
sen sona saklıyosun kızçeni bombayı patlacaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile o zaman yandım

çüşşşşş nan oğlumu siparişlerden sebepmi isteyon :mymeka::mymeka: heee eminönü olmazsa beğenmeyecen demek
almeyom nan kızçeni hhıııhhhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ayyy güya dışarı gidecüdüükkk pufffffffffffffff görümcem geldi iki bebesiynen bide kaygana -tatlicadiarzu-
bide bebeler hasta burunlar sümüklü hofffff işallah minnoşuma firüs falan geçmemiştirrrr kötükedihüso

kızlar msn den öle çıktım onlar gelince mecburen :1no2:

kocişin yengesi aşure yollamış
aşure gaz yapar mı :roflol:
ya bi kase yiyem diyom da enerji toplayam hastalıktan yen kurtulum çünkü
şimdide kimyonlu su yaptım üzerinede onu içem omamı

ayy zeytun yemeeee valla ben poh boğazıımı tutamyıp yediydim abuu delirdi özge delirdi resmen delirdi bebe eyvahedigeldismile acaipp süt yapiyy ama ben napam gazlı sütü nan bebe mannak olduyduu ıyy hatırlamak bile istemiommm akannehir

kızlaaaar. oğlum 2 gündür çok gazlıı. karnı davul gibi. napcam ya ben. gazdan dolayı memede emmiyooo

al benden de okaaaaaaaaaaaa
zeytin sakin yime deli gibi süt yapio ama pis gaz yapio bana icinden nohutu fasülyeyi ayir ye dediler öyle yaptim ama piserken gecmis gecen gaz zatiii

aa ayıp ettin hacıı yapmam mı anam dün bi tencere yapmış :lepi:
nan sen niye yapmadın sadece yemesini bilin ya:mymeka:
senin elinden yiyek dediydik ama olsun nasıl olsa severim kabak tatlısını gönder hacı sen gönderkaydirigubbakcemile3

burda olsaydı hemen adamı öldürmüşlerdieyvahedigeldismile
oradaki herşeyde sistem farklı tabi ama en iyisi olsa gerek

geçmiş olsun canıııııım
nan sen bebe arada şaşı bakıo die bişeymi var sandın
tedavisi en kolay şey nan
sağol canım
ne bilem işte mavişim şaşı olsun istemim gözlük nasıl takar ööffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne gizli gizli mesajlaşıyonus nan alsanaalsanasmile
kıskandınmı nan:jeyyar::jeyyar:

kızlaaaar. oğlum 2 gündür çok gazlıı. karnı davul gibi. napcam ya ben. gazdan dolayı memede emmiyooo
aahhh bacııım ben neler çekim o gazdan neler oooffff
heç bişeyde işe yarsamiiiiii:1no2::1no2:

ben isteriiiiiiiiimmm paket et yolla cabuk kac gündür canim kabak tatlisi cekiyodu simdi etiigin iyi mialsanaalsanasmile
du bacım hemen yollıyamm kaydirigubbakcemile3
dün sen fantalı halleyli pastaları sölerken iyimiydi alsanaalsanasmile
kızlar doğumdan sonra perdelerinizi yıkadınız mı

hee geçen hafta yıkadım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…