nasıl yapmaz gıkafamçokkarıştıkarazaytınım
asure gaz yapmazzz ıcınde kuru fasulye warsa onu yeme yeter
ben mewlut yaptıgımıda 3 kase yedım ertesı gunde 2 kase bıse olmaz annem dedı olmaz dıye
ayaklarını sıcak tut kendınınde bebegınde gaz bıter
bızde oyle oldu
ben geldimmm
ne bu pazar pazar bütün cenebaz karilar burda ne ediyonuz bakiimm
off kizlar gece bir korku atlattik ki
alt komsu yasli bir dede 85 yasinda, gecenin yarisinda su isitmak istemis cattle da suyu koymus icine ocagin altini yakmisakannehirohaoldumsmile, bizde memeye uyanmistik tam o sirada esim ise gidicek bi yerden biip biipp ses geliyo araniyoruz evin icinde acab biseyin pili bitiyoda haber mi veriyo diye yok:sm_confused: her odayi gezindik bisey yok :sm_confused:sokak kapisina bi yaklastim apartman duman olmus:1shok::1shok::1shok:allahtan yangin alarmi varmis evinde de haber verdi
yasli bunak yakacaadu bütün apartmaniakannehirbide.bizden önce en alt komsu fark etmis gitmis kapisina vuruyo güc bela acti kapiyi disari cikaralim sizi diyo komsu adam bagiriyo bas bas cikmam diye-tatlicadiarzu-
ödüm pörtledi gece gece bunak herifin yüzünden
aboowwwwohaoldumsmile çok geçmiş olsun canımm werilmiş sadakanız warmışş:Saruboceq:ben geldimmm
ne bu pazar pazar bütün cenebaz karilar burda ne ediyonuz bakiimm
off kizlar gece bir korku atlattik ki
alt komsu yasli bir dede 85 yasinda, gecenin yarisinda su isitmak istemis cattle da suyu koymus icine ocagin altini yakmisakannehirohaoldumsmile, bizde memeye uyanmistik tam o sirada esim ise gidicek bi yerden biip biipp ses geliyo araniyoruz evin icinde acab biseyin pili bitiyoda haber mi veriyo diye yok:sm_confused: her odayi gezindik bisey yok :sm_confused:sokak kapisina bi yaklastim apartman duman olmus:1shok::1shok::1shok:allahtan yangin alarmi varmis evinde de haber verdi
yasli bunak yakacaadu bütün apartmaniakannehirbide.bizden önce en alt komsu fark etmis gitmis kapisina vuruyo güc bela acti kapiyi disari cikaralim sizi diyo komsu adam bagiriyo bas bas cikmam diye-tatlicadiarzu-
ödüm pörtledi gece gece bunak herifin yüzünden
krispi sanna özel mesaj attım
abowwwwwwwwwwwwwwww geçmiş olsun tatlum yaohaoldumsmile
kız bu bunak yarın birgün aynı hatayı yine yaparsa bilmiyorumkismile
tehlikeli valla aklınız bebedemi olcek yoksam yaşlı bebedemikaydirigubbakcemile3
1 haftadır yiyom ben 2 dilimim kaldı bitince takviye yaparsın deymikaydirigubbakcemile3kabak tatlısı yimek istiyen war mııııııı aklinialirimsmile
bu ilk vukuati degil ki hangini sayayim ama bu tehlikeli olaniydi,,,kac kez sikayet ettik cok yasli bu adam bakima muhtac huzur evine yatirin diye ailesi maasini aliyo diye birakmiyo biyere adam perisan halde yasiyo tek basina..
insallah bidaha olmaz:Saruboceq: hemen aklima bebem geldi valla ne ypariz öyle bisey olsa diye allah korusun tehlikesini atlatmak bile yettii ya bide yangin ciksaydiakannehir
sagol canim yaaaboowwwwohaoldumsmile çok geçmiş olsun canımm werilmiş sadakanız warmışş:Saruboceq:
kabak tatlısı yimek istiyen war mııııııı aklinialirimsmile
1 haftadır yiyom ben 2 dilimim kaldı bitince takviye yaparsın deymikaydirigubbakcemile3
amin aminnnallah beterinden korusun cnm:Saruboceq:
kiracıysa imza toplayın olmadı gız tedirgin oluyoz diye
gerçi kiracı olsa evsahibi çoktan kapı dışarı ettiydi dimibilmiyorumkismile
sen sona saklıyosun kızçeni bombayı patlacaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile o zaman yandımbak ben seni heç zor durumda bırakıyom muu kaydirigubbakcemile3
saol cnm berim Şenizher yazın antalyadaydım ama bu sene tamamen cadolaza bağlı
uslanırsa gelirik gızkaydirigubbakcemile3
eskiden en son ildi ohaoldumsmile zonguldak
saol bebeğimopuyorumnanaktan
kız benim bir ayam eminönünde olu ya
ya karşıya taşıycam evi yada bir damat bulcam dim sana
şöle baktımda cerinom tubiş de kız var sende de tosun paşa kaydirigubbakcemile3
hem diyim siparişlerimidamadıma verim daha iyi olar:lepi:
elif gız senin şu makinanı netten bana link atsana cnm
çok net resim çekiy çok güselmiş
bir incelem olmadı
kocişin yengesi aşure yollamış
aşure gaz yapar mı :roflol:
ya bi kase yiyem diyom da enerji toplayam hastalıktan yen kurtulum çünkü
şimdide kimyonlu su yaptım üzerinede onu içem omamı
ayy zeytun yemeeee valla ben poh boğazıımı tutamyıp yediydim abuu delirdi özge delirdi resmen delirdi bebe eyvahedigeldismile acaipp süt yapiyy ama ben napam gazlı sütü nan bebe mannak olduyduu ıyy hatırlamak bile istemiommm akannehir
nan sen niye yapmadın sadece yemesini bilin ya:mymeka:aa ayıp ettin hacıı yapmam mı anam dün bi tencere yapmış :lepi:
amin aminnn
canim kiraci ama burda öyle ha deyince evden cikaramazsin kimseyi heledé yasliysa kesinlikle yasalarla korunuyo haklari
zaten bizim burda bi sistem var sahis evinde degil sirket evinde oturuyoruz...
sirketinde durumdan hebri var ama ölmesiini bekliyolar..adam yasli tek odayi kullaniyo 3 odali evde yasiyo, ölse sirket hemen yerine yagli bi kiraci bulur
sağol canımgeçmiş olsun canıııııım
nan sen bebe arada şaşı bakıo die bişeymi var sandın
tedavisi en kolay şey nan
kıskandınmı nan:jeyyar::jeyyar:aboowwwwohaoldumsmile çok geçmiş olsun canımm werilmiş sadakanız warmışş:Saruboceq:
ne gizli gizli mesajlaşıyonus nan alsanaalsanasmile
kabak tatlısı yimek istiyen war mııııııı aklinialirimsmile
aahhh bacııım ben neler çekim o gazdan neler oooffffkızlaaaar. oğlum 2 gündür çok gazlıı. karnı davul gibi. napcam ya ben. gazdan dolayı memede emmiyooo
du bacım hemen yollıyammben isteriiiiiiiiimmm paket et yolla cabuk kac gündür canim kabak tatlisi cekiyodu simdi etiigin iyi mialsanaalsanasmile
kızlar doğumdan sonra perdelerinizi yıkadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?