essahtan yok mu gıı :1shok:iyiydi tabii onlari yapmak kolay ben elin gavur memleketinde nerden buliimm kabak
günahi boynuna canimi cekittin:tomato:
ya kıslar 40 nasıl çıkarılıo
yane napıonus ne dua okuyonus
Soğanı ortasından ikiye böl ve yuvarlak bir dilim çıkar,sonra tavada biraz ısıt bebeğin karnını yakmayacak şekildeyken, ısıttığın tarafa zeytinyağı sürüp bebeğin göbeğine koyabilirsin,aynı işlemi lahana yaprağın varsa tek taraflı tavada ısıtıp yağ sürerekte yababilirsin,zeytinyağını ılıtıp göbeğine masajda yapabilirsin, ben 3 işleminde faydasını çok gördüm,birde nurse harveys i, günde 3 kere birer çay kaşığı verdim gazı olmasa bile düzenli şekilde 1 hafta kullandım onunda faydası çok oldu,inşallah işe yarar...
Bu arada ben Aralık Annesiydim ama bebeğim Kasımda olduğu için vakit buldukça sizleride takip ediyorum,Allahım hepinizin bebeklerine güzel kaderler yazar inşallah..
walla gülüyom hacıı naapam :roflol: ama sen zahmet etme ben kendimi döverim al işte bunların hepsi banagül deee bütün sinirimi senden alim demiiiiiiiiiii :mymeka::mymeka::mymeka:
zaten bi gürültü oldu amaan minnoşum bi korktu anam bi çığlıkla ağladı ki annatamam haa herkes pıstı kaldı noluyo deyu :1shok: dedim gürültü oldu korktuu sora sessiz oldular
valla bacım bebe kısmını bilin yapışiii git diysin annamiyy guclubacismile azının içine giriler bebenin akannehir zor kaptım yavrumu ayakta gezdirdim yetişemesinler deyu :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bu ay icinde öbür ayin basinda 2010 kasim bebeleri gelcekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden analari babalari simdi yogun bir faaliyet icinde calisiyyy:roflol:
dikkat et deee sende olmayasın onların arasında gııı :roflol::roflol::roflol:
yok iste yok yokmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenessahtan yok mu gıı :1shok:
ayy yazık sana hacıı kabaksız bi memleket düşünemiyorum delikafadulden:roflol:
geçen sene bugünler şincik gözlerimin önüne geldi debu ay icinde öbür ayin basinda 2010 kasim bebeleri gelcekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden analari babalari simdi yogun bir faaliyet icinde calisiyyy:roflol:
zeytun gıı duba hala cenaaabet geziyiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
darkseaa geçenlerde benim kızda aynı oldu iki gün kakada yapmadı karnı davul gibiydi doktora götürdüm doktor bağırsaklarını boşaltmmız lazım dedi akciğerlerine baskı yapıyormuş minicik kalmış akciğerleri...lağmağ yapıcaz dedi libalaks 10 g lık lağmağ aldım doktor yaptı 5 dakika sonra kızım kakasını yaptı ne karın şişliği ne bir şey rahatladı yavrum..doktorum karnı şiş olunca mutlaka bağırsaklarını boşaltmam gerektiğini söyledi lağmağında hiçbir zararı yokmuş..
gaz içinde kızlar yer yemez kaldırın hiç beklemeden gaz midesine inmeden çıkartın hatta yemek arasında kaldırın sonra devam edin emzirmeye ben bebişimin gaz olayını böyle çözdüm son 15 gündür hiç gaz şikayetimiz yok ne ilaç ne bir şey hiç biri geçirmiyor gazı bende çok denedim
hee walla kırklandık ama bilmem oldu muu bilmiyorumkismiletubiş nan kırklandınızmı
geçen soruydunbilmiyorumkismile
:gitme: :gitme: :gitme:ben kacar kocis damlar birazdan gelirim yine hadi öptümmm bebelerinizi
yok nan yıkandukk temizlendik paklandık bayanssulusmilezeytun gıı duba hala cenaaabet geziyiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
rotavirüs yaptıran yokmu. kazıklanmayım diye soruyom. 2. rotavirüs aşısıdamı. paraynan. 140 lira verdik hacıı. çok para amma çoçukuma değerde kazıklanmayakta dimi ama
yıkandık nan alsanaalsanasmilecenabet garu kırklansında gelsin o zmn:mymeka:
anam şimdi yine küser uzun süre gelmez biidekaydirigubbakcemile3
cerinom bi ara git de dubaya kırklayıver en iysi
boğazına bakmadan fırsat bulamıy kanımca:roflol::roflol:
evet canım çok zararlıymış bence lağmağı dene inan bebişin çok rahatlayacak
sonunda uyudu bakalim kac dakika sürcekkaydirigubbakcemile3
elifcim gecmis olsun canim Allah korumus.. iyiki alarm sistemi varmis..
tugbaaa kabak deme bende istiyom burdada yokmafoldumben
aylin sende asure deme dün görümcemde dedi yapiyom diye gögsüm ondann sismistir dedi anam..
kelin ilacı olsa başına sürer cersucum
bizde uzun araştırmalar sonucunda her kafadan bi ses çıktığı için şöle yaptık
annem bi bardak suyun içine 40 tane ihlas okudu üfledi o suylan bebeyi yıkadık bide küvetinin içine altın altınlarımı attım ölee duymuştum bebeyi yıkadıktan sonrada o kuvetteki suyu ben gusül abdesti aldıktan sonra üstüme döktüm
Allah kabul etsin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?