2009 Kasm Anneleri

iyiydi tabii onlari yapmak kolay ben elin gavur memleketinde nerden buliimm kabak
günahi boynuna canimi cekittin:tomato:
essahtan yok mu gıı :1shok:
ayy yazık sana hacıı kabaksız bi memleket düşünemiyorum delikafadulden:roflol:
ya kıslar 40 nasıl çıkarılıo
yane napıonus ne dua okuyonus

kelin ilacı olsa başına sürer cersucum
bizde uzun araştırmalar sonucunda her kafadan bi ses çıktığı için şöle yaptık
annem bi bardak suyun içine 40 tane ihlas okudu üfledi o suylan bebeyi yıkadık bide küvetinin içine altın altınlarımı attım ölee duymuştum bebeyi yıkadıktan sonrada o kuvetteki suyu ben gusül abdesti aldıktan sonra üstüme döktüm
Allah kabul etsin kaydirigubbakcemile3

sağol canım. daha önce hiç duymamıştım bu soğanı fln. denicem inş. bizdede işe yararbilmiyorumkismile

darkseaa geçenlerde benim kızda aynı oldu iki gün kakada yapmadı karnı davul gibiydi doktora götürdüm doktor bağırsaklarını boşaltmmız lazım dedi akciğerlerine baskı yapıyormuş minicik kalmış akciğerleri...lağmağ yapıcaz dedi libalaks 10 g lık lağmağ aldım doktor yaptı 5 dakika sonra kızım kakasını yaptı ne karın şişliği ne bir şey rahatladı yavrum..doktorum karnı şiş olunca mutlaka bağırsaklarını boşaltmam gerektiğini söyledi lağmağında hiçbir zararı yokmuş..

gaz içinde kızlar yer yemez kaldırın hiç beklemeden gaz midesine inmeden çıkartın hatta yemek arasında kaldırın sonra devam edin emzirmeye ben bebişimin gaz olayını böyle çözdüm son 15 gündür hiç gaz şikayetimiz yok ne ilaç ne bir şey hiç biri geçirmiyor gazı bende çok denedim

hhe hee kızlar bu tickerde iyimiş demi krispi rumuzunun tickeri yoktu onada yaptı cersu sağolsun haaa haaa haaaa iki tickerim varhihoyyythihoyyyt

walla gülüyom hacıı naapam :roflol: ama sen zahmet etme ben kendimi döverim al işte bunların hepsi bana klava: klava: klava: :roflol: :roflol: :roflol: ayy ama yine gülüyomm tutamıyom kendimii :roflol:

gerçi o bebelerin günahı yok anaları zaptatmesi lzım çocuklarınıı klava:
benimde bi görümcem war 11 yaşında o da aynen ölee yapışıyoo bebelere Çok üzgünüm çoook eltimin bebelerini ağzından öpüyoduu öpmek ne kelime resmen sömüürüyoduu Çok üzgünüm çoook geçen dedim walla görürüsem fena yaparım kötükedihüso kucaana aldığı zamanda gözümün önünden ayırmıyom yoksam biliyom yanii yapışır bebeme kötükedihüso
bu ay icinde öbür ayin basinda 2010 kasim bebeleri gelcekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden analari babalari simdi yogun bir faaliyet icinde calisiyyy:roflol:

kız onu mu düşündün Allah iyiliğini versin emi :roflol:

rotavirüs yaptıran yokmu. kazıklanmayım diye soruyom. 2. rotavirüs aşısıdamı. paraynan. 140 lira verdik hacıı. çok para amma çoçukuma değerde kazıklanmayakta dimi ama

dikkat et deee sende olmayasın onların arasında gııı :roflol::roflol::roflol:

ben olursam ekim analigina teerfi edeciimmm.saka bi yanaarin doktorum var bakimm ne dicek
essahtan yok mu gıı :1shok:
ayy yazık sana hacıı kabaksız bi memleket düşünemiyorum delikafadulden:roflol:
yok iste yok yokmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu ay icinde öbür ayin basinda 2010 kasim bebeleri gelcekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden analari babalari simdi yogun bir faaliyet icinde calisiyyy:roflol:
geçen sene bugünler şincik gözlerimin önüne geldi de
gün aşırı yapıyodoknan:kedi:
şimdi 2.şiftah için zaman kolluyozeyvahedigeldismile
zeytun gıı duba hala cenaaabet geziyiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

cenabet garu kırklansında gelsin o zmn:mymeka:
anam şimdi yine küser uzun süre gelmez biidekaydirigubbakcemile3
cerinom bi ara git de dubaya kırklayıver en iysi
boğazına bakmadan fırsat bulamıy kanımca:roflol::roflol:

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: ya benim çocuğum zaten 5 günde 1 kaka yapıyo. karnıda çok davul gibioluyo. akciğerlerine çok mu zarar ver:sinifsinif:iyoki bu şimdi

ya benim çocuğum zaten 5 günde 1 kaka yapıyo. karnıda çok davul gibioluyo. akciğerlerine çok mu zarar ver:sinifsinif:iyoki bu şimdi

evet canım çok zararlıymış bence lağmağı dene inan bebişin çok rahatlayacak

tubiş nan kırklandınızmı
geçen soruydunbilmiyorumkismile
hee walla kırklandık ama bilmem oldu muu bilmiyorumkismile
Allah kabul etsin kaydirigubbakcemile3
ben kacar kocis damlar birazdan gelirim yine hadi öptümmm bebelerinizi
:gitme: :gitme: :gitme:
zeytun gıı duba hala cenaaabet geziyiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
yok nan yıkandukk temizlendik paklandık bayanssulusmile
bide dün akşam yine yıkandım nan :1ninca: bi pokta olmadı yaa boşu boşuna yıkandım :sinifsinif:
rotavirüs yaptıran yokmu. kazıklanmayım diye soruyom. 2. rotavirüs aşısıdamı. paraynan. 140 lira verdik hacıı. çok para amma çoçukuma değerde kazıklanmayakta dimi ama

yok canım kazıklanmadın
o aşının fiyatı o yerimseniben

yıkandık nan alsanaalsanasmile
evet canım çok zararlıymış bence lağmağı dene inan bebişin çok rahatlayacak

lavman mıı :1shok: el kadar bebeğe lavman olur mu kii :uhm: doktorun tavsiyesiylen fitil koysanız olmaz mı :uhm:

sonunda uyudu bakalim kac dakika sürcekkaydirigubbakcemile3

elifcim gecmis olsun canim Allah korumus.. iyiki alarm sistemi varmis..

tugbaaa kabak deme bende istiyom burdada yokmafoldumben

aylin sende asure deme dün görümcemde dedi yapiyom diye gögsüm ondann sismistir dedi anam..

HANGı YıYECEKLER SÜTÜ ARTIRIR?
Halk arasında çok yanlış inanışlar vardır çok kalorili ve çok şekerli gıdaların süt yaptığı sanılır oysaki Somali’de açlık sınırında yaşayan annelerde sadece buğday ve bulgur lapasıyla beslenmelerine rağmen sütleri olmaktadır ama popüler bilgiler vermek gerekirse havuç, siyah üzüm ve özellikle rezene çayı sütü arttırır.

abowwwwww hamileyken bu kadar kasmıyoduk kendimizi yaaww :sinifsinif:
yemek adı vermeye korkuyoss artıkkk bilmiyorumkismile

o zaman şölee söliyimm BAMYAAAAAA seven var mııı kaydirigubbakcemile3

yaw pazar günleri bu tvde bi pok yok yaa :sinifsinif:
kanal d de akasya durağı başladı şimdide :sinifsinif:
Allah aşkına bu diziyi seyreden war mıı :tomato:

aman çok teferruatlıymış canım ya
ben ihlası okur yıkarım
kendimede ihlas okurum olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…