2009 Kasm Anneleri

kullanıcı panelinden avatarını değiştire gir orda gözat kutucuğu var tıkla resim seç aşağıdakı değişiklikleri kaydete bas bacım hade bakem yapabilcenmi

ula fato sen bile biliyiinde ben bilmiyim miiibilmiyorumkismile
tutmayın beni kendimi intihar ediciiim akannehir

abowwwwwwww ben çoooooook pişman oldumda şincik rezene içim
dolapta 1 kase daha var ama boğazımı tutmaya çalışacam:kedi:
kızım bugün fazla gazlı da ama aşureden değildir daha süte geçmemiştir de neden oldu anlamadım
birde bugün kuralları tamamen çiğnedim
tüm yeşilliklerdende yedim
nane dereotu sarımsak tere balık yaptık diye
bide şalgam
bi rakımız eksiktikaydirigubbakcemile3
yarına kdr kızım gazlı olmazsa ita heç olmas herhaldemafoldumben
sana gaz yapmıyosa ye de yoksam yeme cnm yaa

ya elifin makinasına baktımda fiyatı bulamadım
ne kaaa gız biliyonmu
beni aşarsa alamam yaaaaaaaa

ula fato sen bile biliyiinde ben bilmiyim miiibilmiyorumkismile
tutmayın beni kendimi intihar ediciiim akannehir

niye gıııı ne varmış bende delü karuuu niye bilmiycekmişim :mymeka::mymeka::mymeka:
bende çok zor buldum hacı kimse öğretmedi bağa kurcalaya kurcalaya öğrendim sen anca tıkınmayı bil emi:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar hatunlar
bişi sorcam ben ya
bu bebelerin pişiğini tamamen ortadan kaldıran bi merhem var mıııı 2 gün pişiksiz geçse öbürsü güne illa pişikleniyo bu bebenin poposu
birde bazen bebeğim memede emerken canı çok yanmış gibi ağlıyor ememiyor bu durumu yaşayan varmı aranızda

canım doktora sorsana
bana doktor bi krem yazdı onu sürüyom sürekli

kız sende bişey yoktaa hani sen ben anlamam diyonya böle şeylerden o yüzden dediydim olumunekankayizsmile kızma fatomm gel öpemm Şeniz
200 euroya
zeytün 200 dene foto makines alır teşhirden ayol :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

bepanten merhem sür canım iyi geliyoo
bide ıslak mendil kullanma onlarda pişik yapıyomuşş

canım ıslak mendilmi kullanıyosun çok pişik yapar
eğer kullanıyosan her değiştirmede ıslak mendilleri yıkyıp sil zira alkol var içinde pişik yapar birde her değiştirmede seba med sür ben böle üstesinden geldim canım
akşamdan bide zeytin yağını pamuğa sür poposuna koy sabah akdar dursun oda çok iyi geliyo

dilosum dijital foto makinasi elifinki güzel cekiyoya ondan alalim dedik ama cok pahali..

dilosum senin gelin adayin yok demi biz kizimla talibiz yagiza..:ecrin_bebek:

kızım 2 saat uyudu ilk defa :lepi:
bende banyoları temizledim mutfak dolaplarını sildim

iki merhem var biri hametzan biride troysd sürüyoruz uzun süre sürünce geçiriyor ama bidaa oluyor
bezini değiştik belkim o yapıyordur diye şimdi en son evy baby kullanıyoruz<

o paraya kendiside yapar o makinanin aynindan gii? buse napiyo?
napar buse kuduruyor içerde

öle diyenlerden korkacan tubişim anlamazdım emme çözim hacı yavaş yavaş
1,5 sene oldu kk yakayıt olalı anca resim yüklemesini öğrendim büyük gelişme demi gııı
gel bende seni öpem nan tubişim benim ayucanum kurban olsun sağa dünür adayın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

seni hakkindan bi buse gelir zatii.. aferim onakaydirigubbakcemile3

iki merhem var biri hametzan biride troysd sürüyoruz uzun süre sürünce geçiriyor ama bidaa oluyor
bezini değiştik belkim o yapıyordur diye şimdi en son evy baby kullanıyoruz<

tatlım eğer geçip tekrar pişik oluyorsa bebek büyüyene kadar krem kullanmak zorundasın bazı bebelerin cildi çok hassa oliii
busenin poposu hala pişiyo 3,5 yaşında oldu hala krem kullanıyom gece yatarken sürüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…