2009 Kasm Anneleri

ne kızıyon bacım erkekler öledir işte seçip beğenip elırlar bizde öle yapacik işte :roflol::roflol::roflol:
nan krispi aynı benim kaynana gibi konuştun
oğlum beğendi bende aldım dedi kadın bana akannehir
esaslı karıymış:roflol::roflol::roflol:

hımmm biz karar veremedik bacım
istanbul ankara düşünüyoz ama planlarımızda izmirde var
kız tr olsunda şehir farketmez
yeni fotolarmız var bacım atarım

iyi o zaman 20yil sonra izmire görüsürük bacim:roflol:
senin gibi dünürü daha nerde bulcam ben..gel öpem bacimŞeniz

nan krispi aynı benim kaynana gibi konuştun
oğlum beğendi bende aldım dedi kadın bana akannehir
benimki demedi ama aynen öyle yaptikaydirigubbakcemile3

ne kızıyon bacım erkekler öledir işte seçip beğenip elırlar bizde öle yapacik işte :roflol::roflol::roflol:

esaslı karıymış:roflol::roflol::roflol:

ay sen cok fena kaynana olursun he.. düsündümde simdi.. aman amankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elinde oklavayla kovalarsin nan sen gelinini al iste böyleklava:klava:klava:

Şeniz

darkseaa hosgeldin..

dilosum oglusun gaz olayi düzeldimi artik geceleri görünmüyosun fazla.. uyuyo dimi artik?

yok be bacım ne kaynanası kaynana kelimesini bile kendime yakıştıramim ben ben gelinimin ikinci anası olcem inşallaha.sa.s
hoşgeldin şekerŞeniz

kızlar ğluşuma nurse hurvy verdim. zeytinyağı ısıtıp karnını ovuşturdum. sıcak havlu koydum karnına bide fitil verdim anca rahatladı yavrum. uyuyo şimdi

darkseaa hosgeldin..

dilosum oglusun gaz olayi düzeldimi artik geceleri görünmüyosun fazla.. uyuyo dimi artik?

canım gaz çok olmuyo ama kakasını yapamıyo
gece çok ıkınıp uyanıyo
ben gelmiyom çünkü odadan çıkmazsam uykusu dağılmaz belki diyom ama genede işe yaramıyo
belki kaka olayı çözülürse sorun kalmaz dünürboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…