ne kızıyon bacım erkekler öledir işte seçip beğenip elırlar bizde öle yapacik işte :roflol::roflol::roflol:gecen magazada üst deniyom kiz cildirdi babasi susturamadi.. bende aldim kabinde emzirdimkaydirigubbakcemile3
allah alllahalsanaalsanasmile
biz ilerde izmire yerlesmeyi düsünüyoz bacim.. esin tayini izmire ciksin o zamankaydirigubbakcemile3
gii dilos yeni resmi yokmu yagizin.. koyda catlasin su catirti:sm_cool::sm_cool:
esaslı karıymış:roflol::roflol::roflol:nan krispi aynı benim kaynana gibi konuştun
oğlum beğendi bende aldım dedi kadın bana akannehir
hımmm biz karar veremedik bacım
istanbul ankara düşünüyoz ama planlarımızda izmirde var
kız tr olsunda şehir farketmez
yeni fotolarmız var bacım atarım
benimki demedi ama aynen öyle yaptikaydirigubbakcemile3nan krispi aynı benim kaynana gibi konuştun
oğlum beğendi bende aldım dedi kadın bana akannehir
ne kızıyon bacım erkekler öledir işte seçip beğenip elırlar bizde öle yapacik işte :roflol::roflol::roflol:
esaslı karıymış:roflol::roflol::roflol:
iyi o zaman 20yil sonra izmire görüsürük bacim:roflol:
senin gibi dünürü daha nerde bulcam ben..gel öpem bacimŞeniz
benimki demedi ama aynen öyle yaptikaydirigubbakcemile3
ay sen cok fena kaynana olursun he.. düsündümde simdi.. aman amankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elinde oklavayla kovalarsin nan sen gelinini al iste böyleklava: klava: klava:
slam hatınlaa
yok be bacım ne kaynanası kaynana kelimesini bile kendime yakıştıramim ben ben gelinimin ikinci anası olcem inşallaha.sa.siyi o zaman 20yil sonra izmire görüsürük bacim:roflol:
senin gibi dünürü daha nerde bulcam ben..gel öpem bacimŞeniz
benimki demedi ama aynen öyle yaptikaydirigubbakcemile3
ay sen cok fena kaynana olursun he.. düsündümde simdi.. aman amankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elinde oklavayla kovalarsin nan sen gelinini al iste böyleklava: klava: klava:
hoşgeldin şekerŞenizslam hatınlaa
yok be bacım ne kaynanası kaynana kelimesini bile kendime yakıştıramim ben ben gelinimin ikinci anası olcem inşallaha.sa.s
hoşgeldin şekerŞeniz
ayy hadi bakalim insallahopuyorumnanaktan düsüncenden ötürü gel öpem seniŞenizalkisalkisalkis
KAYNANA allahım ne mukaddes bir kelime aklinialirimsmile
ya kızlar kaynanadan ana filan olmaaaz. ya bana uzak allaha yakın
öle deme nan benden olur haci hemide süper kaynana olcem bena.sa.sa.s
darkseaa hosgeldin..
dilosum oglusun gaz olayi düzeldimi artik geceleri görünmüyosun fazla.. uyuyo dimi artik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?