slm güzel anneler ben geldim
bugün hava çok güzeldi oo bi gezdim bi gezdim
ilaç gibi geldi tamiz hava zemuszemus
seni hakkindan bi buse gelir zatii.. aferim onakaydirigubbakcemile3
kızım 2 saat uyudu ilk defa :lepi:
bende banyoları temizledim mutfak dolaplarını sildim
ohh bide ballandira ballandira anlatma bari gii burasi kutuplar gibi sogukeyvahedigeldismile
benim kizimin kimseye bi zarari yok masallah.. furkani mum gibi etcekt emme vermiyom artik sana vazcaydim:dilcikar:
dilosum dijital foto makinasi elifinki güzel cekiyoya ondan alalim dedik ama cok pahali..
dilosum senin gelin adayin yok demi biz kizimla talibiz yagiza..:ecrin_bebek:
abbaaaoooovvv hemen attı kendini yağızın kollarına :1shok::1shok::1shok::1shok:
tatlım eğer geçip tekrar pişik oluyorsa bebek büyüyene kadar krem kullanmak zorundasın bazı bebelerin cildi çok hassa oliii
busenin poposu hala pişiyo 3,5 yaşında oldu hala krem kullanıyom gece yatarken sürüyom
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu alkışlar sana değel sana onları yapmana müsade eden iremea.sa.sa.s
ıslak mendil kullanıyorum
ıslak mendili yıkayıpda silmeyi deniyim bundan sonra belkim o işe yarar
ya bide kızlar benim bebeğimin sol ayak bileği içe dönük tutuyor ve hep bacaklarını yukarı çekiyor. ortopediye gidecem bilmem bu küçüklükteki bebeye nasıl bir uygulama derler yada bir alet yada kalıba sokarlar mı nabıcamı bilemiyorum. sanırım anne karnında oluyormuş bu durum.
işte yakışıklı olduğu için hemen atıverdi kollarına a.sa.sa.syok gıı şimdilik
seninkin alak valla ama bi şartım var almanyaya göndermem oğlumu siz gelin emi:)))))
ne olmuş gııı aaaaaaaa yakışıklı oğlum dimi ama
sanırım hassas bi cilde sahip. aşırı pişmesinden korkuyorum ziraa biz azcık yanmaya dayanamıyoruz. minnacık bebe neetsin
işte yakışıklı olduğu için hemen atıverdi kollarına a.sa.sa.s
tabii nasıl dayansın
gecen magazada üst deniyom kiz cildirdi babasi susturamadi.. bende aldim kabinde emzirdimkaydirigubbakcemile3cnm gezmek güzeldide bu veleti babası tembihledi herhalde mağazalara girince bağırdı kaydirigubbakcemile3 bişeye bakamadım ama bunada şükür darısı sizlere çok bunalmıştım
allah alllahalsanaalsanasmilesenin vazgeçmenle olmuyor bacım
oğluşum seçip alacak içlerinden a.sa.sa.s
biz ilerde izmire yerlesmeyi düsünüyoz bacim.. esin tayini izmire ciksin o zamankaydirigubbakcemile3yok gıı şimdilik
seninkin alak valla ama bi şartım var almanyaya göndermem oğlumu siz gelin emi:)))))
ne olmuş gııı aaaaaaaa yakışıklı oğlum dimi ama
gecen magazada üst deniyom kiz cildirdi babasi susturamadi.. bende aldim kabinde emzirdimkaydirigubbakcemile3
allah alllahalsanaalsanasmile
biz ilerde izmire yerlesmeyi düsünüyoz bacim.. esin tayini izmire ciksin o zamankaydirigubbakcemile3
gii dilos yeni resmi yokmu yagizin.. koyda catlasin su catirti:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?