2009 Kasm Anneleri

canım üzme kendini
erkek bebeklerde çıkıyo böyle sorunlar
benim oğklumunda testisinin biri şişmiş inmezse ameliyat dedi dr
ki inmez büyük ihtimalle dedi
allah büyük
rabbim başka dert vermesin

geçmiş ıolsun bebem yaaa inan ne dicemi bilemiyom inşallah yakın zamanda düzelir sen üzme kendini olur bazı bebeklerde işte rabbim acil şifalar versin canım:Saruboceq::Saruboceq:

ben yaptırdım ilk doz 2. ayda ikincisini bilmiyom vallaha 140 tl verdika.s
bugün dr da söledi 2 doz 280 tlmiş
yarın aşılarımız var
onu da yaptırırım büyük ihtimal
bu ay içinde kalça ultrasonu için randevu almamız gerekiyomuş
onu da halledeyim bari -tatlicadiarzu-

canım ya bize ameliyat felan demedi doktor gerçi fazla suyu atıyomuş 6 aya kadar bize fazla su var dedi.bide ben yurtdışındayım anlaşmada dil sıkuıntımızda oluyo biraz şırıngayla alcz dedi sadece bizde 6 aylıkken türkiyeye gelecez o zaman baktıralım diyoduk... insan ameliyat olunca korkuyo....
bide sen istanbuldaydın demi hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyosunbenneyaptımkikafamçokkarıştı

milupa banada yaramadı.ilk accuk yaptı sonra fosssss
en güzeli humana onda içiyom bende

bugün dr da söledi 2 doz 280 tlmiş
yarın aşılarımız var
onu da yaptırırım büyük ihtimal
bu ay içinde kalça ultrasonu için randevu almamız gerekiyomuş
onu da halledeyim bari -tatlicadiarzu-

280 mi ççüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

canım üzme kendini
erkek bebeklerde çıkıyo böyle sorunlar
benim oğklumunda testisinin biri şişmiş inmezse ameliyat dedi dr
ki inmez büyük ihtimalle dedi
allah büyük
rabbim başka dert vermesin
sende sağol sunwaycim.inş atlatıcak bebişin bunu.ben sağlık ocağına aşıya gittiğimde doktor testislerine baktı ama bi sorunmu gördü ne kadın kaç aylık demişit hemşirede daha küçük bir aylık normal dedi.sonra öbür ay gelince hatırlat testislere bakıcaz dedi.moral sıfır oldu bende.şincik ikidebir bakıyom testislerine.uf yaaa inşallah bişey çıkmaz.ameliya tiçin çok küçük bunlar yaaa.yazık yavrularımıza.insanın içi cız ediyo dimi..inşallah rabbim bebişlerimizi korur hertürlü hastalıktan.şifa verir hepsine.dertsiz dermanda vermesin.
ben yaptırdım bileeeeeeee

kıs bu aşı ağızdanmı damlatılıyo çokda pahalı yaaa boshayallersmile

Son düzenleme:

canım benim veledinki doogugunda kocamandı testisleri şimdi baya indi doktor iner dedi genelde erkek çocuklarında oluyo insan ameliyat deyince tırsıyo ister istemez....:sm_confused:

hoşbulduk şekerler opuyorumnanaktan
kızlar otavirüsü konuşmuşsunuz. bende 140 lira verdim. ay 2. de mi paraynanmıııış akannehir

canım ben de bugün dra götürdüm oğlumu
140 tlden 2 doz toplam 280 yapıyomuş
ben de yaptıracam yarın aşıları var
onu da büyük ihtimal yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…