elifcim çok geçmiş olsun
şaka yapidim gıııhasta oluyorum su selamimi almadi diye trip yapanlara. ilk defami giriyosun kizim, ver selam dal muhabbete.kaydirigubbakcemile3
nan bende kaynanayım nan:jeyyar::jeyyar:fatoo kaynana muhabbetinden seni unuttuk iimii
slm özleem
sen her yere yetişin zatiiiiiiiŞenizŞeniznerdesin kızım sen:mymeka:
yaman geleli unuttum bizlerikötükedihüso
erkekim nasıl iyimi bari
ben yetiştim yine:sm_cool: selam cnmopuyorumnanaktan
selam cnmopuyorumnanaktan
herkese selam
canım cok sıkkın doktora gıttık bugun..
sımdı oglumju emzırdım uyuttum babasının gogsune werdım yatıyolar bende ıslerımı yapıcam
oglumun gobegınde fıtık warmısmafoldumben
yetmez gıbı yumurtalıgındada koron kıstı mafoldumbencıktı
ultrasonla bkatılar cerrha yonlendırdıler.6 aylık olunca tekrar grucez gecmezse amelıyat dedı
gobegını de gunde 3 kere falan ıcerı ıt eger gırmezse hemen gel dedı
ya kuzumu buldu bu dertlerde.. agladıkca gobegı tas gıbı oluyodu
mafoldumben
cok kotuyum ya
ınsallah gecerde amelıyata gerek oılmaz
çok geçmiş olsun canımherkese selam
sımdı oglumju emzırdım uyuttum babasının gogsune werdım yatıyolar bende ıslerımı yapıcam
ultrasonla bkatılar cerrha yonlendırdıler.6 aylık olunca tekrar grucez gecmezse amelıyat dedı
mafoldumben
cok kotuyum ya
herkese selam
mafoldumben
cok kotuyum ya
canım benimkilerde öle şu an vallaha bebekte durmuyo ama iki gün boş oluyo sonra doluyo ne hikmetse bu ay güzel kilo alamazsa başlarsın canım ek gıdaya bu ay belli olur yetp yetmediğia.sa.smillet benim süte bişeyler oldu yaaa
göğüslerim hep boş doymuyo bebem moralim bozuk ne etcem offffff
selam kızlar
canım benimkilerde öle şu an vallaha bebekte durmuyo ama iki gün boş oluyo sonra doluyo ne hikmetse bu ay güzel kilo alamazsa başlarsın canım ek gıdaya bu ay belli olur yetp yetmediğia.sa.s
hoşgeldin canımŞeniz
ayyyy üzülüyom yaaaaa
bugün bulgur pilavı yaptım yedim belki faydası olur
oluyodu gerçi önceden
canım geçmiş olsun.üzülme bitanem yaa allah dermansız dert vermesin.geçer merak etme.inşallah ameliyatada gerek kalmıyacak bak görürsünherkese selam
mafoldumben
cok kotuyum ya
sinirden oluyo o sakarlıklar tabiii de murat ne diyceemiş onu anlamadımm
filede yıkamamıştık hiç bi deniyim bakalım
ayyyy üzülüyom yaaaaa
bugün bulgur pilavı yaptım yedim belki faydası olur
oluyodu gerçi önceden
ben geldiiim günümün icine micti doktor kari sagolsun sinirlerim tepemde
sabah dogum sonrasi kontrolüm vardi 2 ye ceyrek kala randevuya gitmeden önce aradim 3 e creyrek varken gelin dediler tama dedim gittim daha önünüzde 4 hasta var 1 saat sürer dediler onada tamam dedim bekliyim..sonra geldiler üzgünüz doktorumuz doguma girdi sizde biliyosunuz dogum nekadar sürer bilemeyiz isterseniz bekleyin isterseniz gidin.Çok üzgünüm çoooknisayi da babannesine birakmistim zaten hic durmadan aglamis minnosum:çok üzgünüm:.disarda deli gibi kar yagiyodu ciktim geldim sinir oldum üstelik bu adi doktor ben dogum yaparken hastanede olmasina ragmen benim dogumuma girmedi:mymeka: özel bi hastasi varmis ayni saatte onu dogurtturdu .. su son kontrolüde yapsin bidaa ona gidenin taaa agzina tükürsünlereyvahedigeldismile
bende gııı yetmiyo diye acabamı diyom emme sabredecem bu ayın kilosuna göre hareket edecem
hem belki 1,2 güne sütümüz gelir canım benim bugün bide misafirim vardı yemek yiyemedim kahvaltıynan durim gııı bebekte durmii yemek yapam şu ayamda sallim kociş geliyoda o bişeler hazırlıycak bacım ööffffffffffffffff
canım geçmiş olsun.üzülme bitanem yaa allah dermansız dert vermesin.geçer merak etme.inşallah ameliyatada gerek kalmıyacak bak görürsün
yaa filede bende hiç yıkamadım.alıcaktım vazgeçtm.filede bebiş suyun içinde kalmaz diye düşündüm.öylemi oluyo.?çünkü ylese üşütür.benimki küvete sokuyoruz süngerne yatırıp.accuk göbişi dışrda kalsın üşütüyo.beli incinecek diyede tam yatıramıyom süngerine.beğenmedim süngerde.filede nasıl yıkanıyo? [/B]
dilmuhcum süt yapan çaylardan içyomusun canım.benimde puf diye sönmüştü gene humana still tea den alıp içtim şişti
ben yerinde olsam giderim o son kontrole iki çiftte laf ederdima.sa.s
yapicam yapmam mi sokucam lafi bidahada hadi tschüssss dicem sanki baska doktor yok:dilcikar:
evime yakin ve hastanede de calisiyo diye gidiyodum ona..onu 2 saat bekliceme 2 saatlik yola gider hic beklemem daha ii
kızlar zeynep kim bileniniz varmı yaaaa çıkaramadım faceden
nicki mevzey ama cok takilmiyo kasim annelerinde:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?