2009 Kasm Anneleri

millet benim süte bişeyler oldu yaaa
göğüslerim hep boş doymuyo bebem moralim bozuk ne etcem offffff

hasta oluyorum su selamimi almadi diye trip yapanlara. ilk defami giriyosun kizim, ver selam dal muhabbete.kaydirigubbakcemile3
şaka yapidim gııı
şu ana kadar hiç trip yaptığımı gördünmü gııı ben dalıyom muhabbete bakem ne diyceksiniz dedin:roflol::roflol:
fatoo kaynana muhabbetinden seni unuttuk iimii
slm özleem
nan bende kaynanayım nan:jeyyar::jeyyar:
nerdesin kızım sen:mymeka:
yaman geleli unuttum bizlerikötükedihüso
erkekim nasıl iyimi bari

ben yetiştim yine:sm_cool: selam cnmopuyorumnanaktan

selam cnmopuyorumnanaktan
sen her yere yetişin zatiiiiiiiŞenizŞeniz

canım çok geçmiş olsun ne diycemi bilemiyom inşallah en kısa zamanda düzelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım
inşallah ameliyata gerek kalmaz

canım çok geçmiş olsun ya rabbim şifasını verir inş hiç korkma bolbol dua et.. bişey sorcam koron kıstı ne canım ya doktor benim oglanın yumurtalıklarındada su var dedi 6 aya kadar atmassa şırıngayla çekecez dedi de merak ettim,mafoldumben

millet benim süte bişeyler oldu yaaa
göğüslerim hep boş doymuyo bebem moralim bozuk ne etcem offffff
canım benimkilerde öle şu an vallaha bebekte durmuyo ama iki gün boş oluyo sonra doluyo ne hikmetse bu ay güzel kilo alamazsa başlarsın canım ek gıdaya bu ay belli olur yetp yetmediğia.sa.s

hoşgeldin canımŞeniz

ayyyy üzülüyom yaaaaa
bugün bulgur pilavı yaptım yedim belki faydası olur
oluyodu gerçi önceden

ayyyy üzülüyom yaaaaa
oluyodu gerçi önceden

bende gııı yetmiyo diye acabamı diyom emme sabredecem bu ayın kilosuna göre hareket edecem
hem belki 1,2 güne sütümüz gelir canım benim bugün bide misafirim vardı yemek yiyemedim kahvaltıynan durim gııı bebekte durmii yemek yapam şu ayamda sallim kociş geliyoda o bişeler hazırlıycak bacım ööffffffffffffffff

canım geçmiş olsun.üzülme bitanem yaa allah dermansız dert vermesin.geçer merak etme.inşallah ameliyatada gerek kalmıyacak bak görürsün

sinirden oluyo o sakarlıklar tabiii de murat ne diyceemiş onu anlamadımm

filede yıkamamıştık hiç bi deniyim bakalım

yaa filede bende hiç yıkamadım.alıcaktım vazgeçtm.filede bebiş suyun içinde kalmaz diye düşündüm.öylemi oluyo.?çünkü ylese üşütür.benimki küvete sokuyoruz süngerne yatırıp.accuk göbişi dışrda kalsın üşütüyo.beli incinecek diyede tam yatıramıyom süngerine.beğenmedim süngerde.filede nasıl yıkanıyo?

ayyyy üzülüyom yaaaaa
oluyodu gerçi önceden

dilmuhcum süt yapan çaylardan içyomusun canım.benimde puf diye sönmüştü gene humana still tea den alıp içtim şişti

ben geldiiim günümün icine micti doktor kari sagolsun sinirlerim tepemde
sabah dogum sonrasi kontrolüm vardi 2 ye ceyrek kala randevuya gitmeden önce aradim 3 e creyrek varken gelin dediler tama dedim gittim daha önünüzde 4 hasta var 1 saat sürer dediler onada tamam dedim bekliyim..sonra geldiler üzgünüz doktorumuz doguma girdi sizde biliyosunuz dogum nekadar sürer bilemeyiz isterseniz bekleyin isterseniz gidin.Çok üzgünüm çoooknisayi da babannesine birakmistim zaten hic durmadan aglamis minnosum:çok üzgünüm:.disarda deli gibi kar yagiyodu ciktim geldim sinir oldum üstelik bu adi doktor ben dogum yaparken hastanede olmasina ragmen benim dogumuma girmedi:mymeka: özel bi hastasi varmis ayni saatte onu dogurtturdu .. su son kontrolüde yapsin bidaa ona gidenin taaa agzina tükürsünlereyvahedigeldismile

ben yerinde olsam giderim o son kontrole iki çiftte laf ederdima.sa.s

kız benimde o yemek yüzünden oldu bence
çünkü kociş evde yoktu bebek durmadı yemek yapamadım yiyemedim falan gitti süt

bacım ben humana içiyodum bitince milupanınkini aldım işe yaramıyo bence
gene alcam humana

ben yerinde olsam giderim o son kontrole iki çiftte laf ederdima.sa.s

yapicam yapmam mi sokucam lafi bidahada hadi tschüssss dicem sanki baska doktor yok:dilcikar:
evime yakin ve hastanede de calisiyo diye gidiyodum ona..onu 2 saat bekliceme 2 saatlik yola gider hic beklemem daha ii

reyhancım fundacım sagolun kızlar
ınsallah gerk kalmaz uzuluyorum korkuyorum sutum gıder dıye
bu arada yanlıs yazmısım koron degıl kordon
kordon kıstı
o zaman la bazen kıste donuyomus
senınkıyle aynı ıste reyhancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…