2009 Kasm Anneleri

çook geçmiş olsun canım. ya bebeler hasta olmasın ben çok üzülüyom. allahım şifa versin iyleşsin yavrun. ameliyata gerek kalmaz inş :Saruboceq:

canım ben de bugün dra götürdüm oğlumu
140 tlden 2 doz toplam 280 yapıyomuş
ben de yaptıracam yarın aşıları var
onu da büyük ihtimal yaptırıcam
yaptır canım. allah korusun hasta olurlarsa o paranın 2 katını veririz. hem yavrucaklar nasıl dayanır. tedbirimizi alalım. napalım giden para olsun

valla ben filede yıkıyom sen küvete su doldurarak mı yıkıyosun biz filenin üstüne kıyafetleri koyuyoz üstüne yatırıp su döküyoz işte
kızlar rota virüs aşısı yaptırcak mısınız
ben yaptırdıım

kızlaaaaarrr
oğluşum bu gün hiç uyumadı saat 8 den beri uyuyo ama kesik kesik ve sürekli inliyo bütün gün suratını buruşturdu sanki midesi bulanıyo gibi dün gece de emdiği bütün süt ü kustu yatağa bayaa çoktu yani ateşi falan yok ama naapiim bi akıl verinn midesini mi üşüttük acaba çocuun dün dışarı çıkardımya 10 dk ondan mı oldu ki esiyodu hava....napılır gıı bebe midesini üşütüncee?

canım beide bikere öyle oldu beişim. anne sütünden az daha sıcak haldeki ayva yaprağını kaynatıp verdim o iyi gelmişti

anaam geçmiş olsun ardacııma valla sen bilmezsen ben hiç bilmiim hacı ben herşeyi senden öğreniyom gıı

slm kızlar bu asıların yan etkisi bazı bebeklerde 5 6 gun sonra ortaya cıkarmıs bizimki sanırım ondan ateslendi koltuk altında 37.5 popodan 38.4 tu calpol verdim ve sürekli olcuyorum giydiklerini incelttim cok halsiz gorunuyo moralim cok bozuldu valla

Geçmiş olsun hangi aşıları oldu bebeğin.Şu rota aşısı tam olarak ne zaman yapılıyor hepiniz doktora mı yaptırıyorsunuz?Sağlık ocağında aşı olan yok mu?Siz mi söylediniz yoksa doktor mu söyledi?

geçmiş olsun canım
bakalım biz napıcaz yarın bizim de aşılar var

spellcim ben hastanede yaptırdım 3 tane aşı var 2. ayda bcg falan unuttum şimdi ne olduklarını onnar sölüyo zaten
rotayı ben kendim dedim dra o da isteyen yaptırıyo dedi
rota sağlık ocağında olmuyo sanırım yani olur da eczaneden alıp gidersin hemşireler yapar

canım ben su ana 1 kez doktora gittim oda bebeginin bişeyi yok saglık problemi olmadan getirmene gerek yok dedi

ben saglık ocagına yaptırıyorum rota virus asısını yaptırmadım yaptırmıcam zaten gecti artık 2. ay asıları ile yapılıyor cunku

Kartanesi,kenya teşekkür ederim...Bende yarın doktora götüreceğim şimdiye kadar bi 10 günlükken gittim bi de kızımın yüzünde kırmızı lekeler çıktı diye gitmiştim o zaman kalça ultraonu da çektirin dedi doktor bende bu ay içinde hemen olur diye düşünüyordum 3.ayın sonuna gelin dedi ultrasondaki kadın....Bi de yarın gitcem doktora çünkü kırmızı lekeler geçmedi kaşınıyor galiba yavrum uyurken bile eli yanaklarında

kızlar 2. ay aşısı 2.ayı doldurduktan sonramı yoksa 2 .ayın içindeyken mi yapılıyor...
Bizim aşı kartında 3 günlükken hapatit aşısı yapıldı.Sonra 1 ocakta 2. doz olacaktı ama tatil olduğu için 4 Ocakta yapıldı.Sonraki tarih ise 24 şubat 3. ay içinde oluyor bi yanlışlık var gibi bana mı öyle geliyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…