- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
herkese selam
canım cok sıkkın doktora gıttık bugun..
sımdı oglumju emzırdım uyuttum babasının gogsune werdım yatıyolar bende ıslerımı yapıcam
oglumun gobegınde fıtık warmısmafoldumben
yetmez gıbı yumurtalıgındada koron kıstı mafoldumbencıktı
ultrasonla bkatılar cerrha yonlendırdıler.6 aylık olunca tekrar grucez gecmezse amelıyat dedı
gobegını de gunde 3 kere falan ıcerı ıt eger gırmezse hemen gel dedı
ya kuzumu buldu bu dertlerde.. agladıkca gobegı tas gıbı oluyodu
mafoldumben
cok kotuyum ya
ınsallah gecerde amelıyata gerek oılmaz
yaptır canım. allah korusun hasta olurlarsa o paranın 2 katını veririz. hem yavrucaklar nasıl dayanır. tedbirimizi alalım. napalım giden para olsuncanım ben de bugün dra götürdüm oğlumu
140 tlden 2 doz toplam 280 yapıyomuş
ben de yaptıracam yarın aşıları var
onu da büyük ihtimal yaptırıcam
valla ben filede yıkıyom sen küvete su doldurarak mı yıkıyosun biz filenin üstüne kıyafetleri koyuyoz üstüne yatırıp su döküyoz iştecanım geçmiş olsun.üzülme bitanem yaa allah dermansız dert vermesin.geçer merak etme.inşallah ameliyatada gerek kalmıyacak bak görürsün
yaa filede bende hiç yıkamadım.alıcaktım vazgeçtm.filede bebiş suyun içinde kalmaz diye düşündüm.öylemi oluyo.?çünkü ylese üşütür.benimki küvete sokuyoruz süngerne yatırıp.accuk göbişi dışrda kalsın üşütüyo.beli incinecek diyede tam yatıramıyom süngerine.beğenmedim süngerde.filede nasıl yıkanıyo? [/B]
dilmuhcum süt yapan çaylardan içyomusun canım.benimde puf diye sönmüştü gene humana still tea den alıp içtim şişti
ben yaptırdıımkızlar rota virüs aşısı yaptırcak mısınız
cnm ilk kez anne oluyom emme çok çocuk büüyüttüm deeermişimmm :) işte büyüklerden duyduklarım bunlar cnmanam ebiş gıı sen nerden bilin bu kaa şeyi yaaw bilmesem ikinci üçünü çocun sancem fallaa haa bilmiyorumkismile
kızlaaaaarrr
oğluşum bu gün hiç uyumadı saat 8 den beri uyuyo ama kesik kesik ve sürekli inliyo bütün gün suratını buruşturdu sanki midesi bulanıyo gibi dün gece de emdiği bütün süt ü kustu yatağa bayaa çoktu yani ateşi falan yok ama naapiim bi akıl verinn midesini mi üşüttük acaba çocuun dün dışarı çıkardımya 10 dk ondan mı oldu ki esiyodu hava....napılır gıı bebe midesini üşütüncee?
slm kızlar bu asıların yan etkisi bazı bebeklerde 5 6 gun sonra ortaya cıkarmıs bizimki sanırım ondan ateslendi koltuk altında 37.5 popodan 38.4 tu calpol verdim ve sürekli olcuyorum giydiklerini incelttim cok halsiz gorunuyo moralim cok bozuldu valla
geçmiş olsun canımslm kızlar bu asıların yan etkisi bazı bebeklerde 5 6 gun sonra ortaya cıkarmıs bizimki sanırım ondan ateslendi koltuk altında 37.5 popodan 38.4 tu calpol verdim ve sürekli olcuyorum giydiklerini incelttim cok halsiz gorunuyo moralim cok bozuldu valla
Geçmiş olsun hangi aşıları oldu bebeğin.Şu rota aşısı tam olarak ne zaman yapılıyor hepiniz doktora mı yaptırıyorsunuz?Sağlık ocağında aşı olan yok mu?Siz mi söylediniz yoksa doktor mu söyledi?
Geçmiş olsun hangi aşıları oldu bebeğin.Şu rota aşısı tam olarak ne zaman yapılıyor hepiniz doktora mı yaptırıyorsunuz?Sağlık ocağında aşı olan yok mu?Siz mi söylediniz yoksa doktor mu söyledi?
geçmiş olsun canım
bakalım biz napıcaz yarın bizim de aşılar var
sağol canım inşallahinş. hafif bi sekilde atlatırsınız canım
iyi geceler canımii geceler size kızlar
inş. bir daha ateslenmez kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?