2009 Kasm Anneleri

daha ne olsun
yani gündüzde uyuyo desene :Saruboceq:
gaz sorunumuz gitti mi cnm
ben gündüz uyanıkken oyalayamıyom
hemen sıkılıyo
kucamda bile sıkılıp ağlıy ne yapcam bilemedim

edoşumm geçmiş olsun canım yaa...zaten geçmiş gerçi :roflol::roflol: ben demeden nasıl geçti hayret :roflol::roflol:

edoş ve ziytin maşallah bebişlere yaa saat gibi işliyi yımırcaklar :lepi: benimki de çok düzenli ama her gün başka bi düzen tutturi ...düzenbaz :roflol::roflol::roflol:

yarın dr.a gidicem geçenlerde gidicektim randevularda karılıklık olmuş işime geldi bu güne kadar erteledim ...ooff hiç gitmek istmiyorum...bu arada bizde hala bi hareket yok siz naptınız aksiyon işini ?? ben resmen asyanın bakıcısı pozisyonundayım evde :roflol: kocaynan hiç işim yok :roflol: adam yakında bi rus getiricek eve dicek çocuğa bu baksın ya da sen bilin istersen sen bak :roflol::roflol::lepi:

:roflol::roflol::roflol:
kociş ikinci siftahı bekliy tabi bende:kedi:
ama korkuyom yaakannehir
sende siftah yokmu yoğsam bilmiyorumkismile

daha ne olsun
yani gündüzde uyuyo desene :Saruboceq:
gaz sorunumuz gitti mi cnm
ben gündüz uyanıkken oyalayamıyom
hemen sıkılıyo
kucamda bile sıkılıp ağlıy ne yapcam bilemedim

demi nan daha ne olsuunn
gazda baya azaldı cnm kriz olmuyo en azından kendi çıkarmaya alıştı :Saruboceq::Saruboceq:
eee bizim oğlan az da olsa büyük zeytinim konuşuyoz biz oğlumlaa masal okuyorum oda bana eşlik ediyoo :lepi: böle oyalanıyoz ama çok kucakcı gaz olayından dolayı o kalcak vallaaa laelaelaelaelae

:roflol::roflol: delüü sen dedinyaaa tamamen geçti nan dipçik gibi oldumm :roflol::roflol:
kız bizimde saatler kaba taslak haa selocan gibi dakik yapamadık daa bebeyiii lülülülülülü

benim daa kocişlen siftahım yokk :a015::a015::1no2:
nan bide burası rus kaynıyo haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :dilcikar::dilcikar:

maşallah egeme
dün selo dediydi uyuyo diyede
bugünde geberiyordu uyutmak için hemen nazar mı deyü anamadım
biz çevreyede düzelse bile iyi değil diyozkaydirigubbakcemile3

bende asla düzeldi demiyom nan :lepi:
bideee sorrlarsa ne kadar diyee 5 aylık diyom nan varsın pek küççük kalmış desinlerrr :roflol::roflol::roflol:

hadini bil nan...sen selocan gibin simetrik yapabildin mi de dakik yapıcan :roflol:
abooowww hacı bizim halimiz kötü nan... bi topic açalım belkim gaza geliriz '' uyuşuk kasım anaları kocalar için ne ciciler aldı '' :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kıs... ben iyiki normal doğum yapmamışım... o zaman hepten yanmıştım...akannehir

korkutmayım ama bende sezaryan oldum ama ilk gece gibiakannehir
2. yapanlarda olmuş yine acıymışmafoldumben
2.yapsak devamı gelirde bekliyoz bakam:kedi:

nan edooooooooooooooş sen bizdeb büyüksün düzeninde var ne diye hala siftah yok:mymeka: çabuk bu gece gir kocişin koynuna:jeyyar:

bende asla düzeldi demiyom nan :lepi:
bideee sorrlarsa ne kadar diyee 5 aylık diyom nan varsın pek küççük kalmış desinlerrr :roflol::roflol::roflol:
iyi fikir nan bende dim bari öle:roflol::roflol::roflol:

hadi kıslar bu hafta sonu sald:roflol:ıralım kocişlere

selaaaaaam yine geldüm ama her an çıkabülürüm

kızlar furkanı arbasında evin içinde 45 dakika gezdirmeyi başardım hiç çıtı çıkmadı hihoyyyt

bu çucuk bözeklere yicekmiş gibi bakıyaaa çinli olmasın buuu :roflol:

:roflol::roflol: muhaahaaa mannakkkkkkkkk :roflol::roflol:

ayşee uyusun istiim ben ama uyurken ağlamadan yatsın uyusun kendi kendine istiim çok şeymi istiimm kaydirigubbakcemile3

seloooo bana baak beyaz showdaki psikopat gibi gördüm nan seniii delikafadulden:roflol:

hıı benimki barbie falan takıliy artık kaydirigubbakcemile3
yok naan düdük oyun halısından bile annamiyyy akannehir

benimlidee arabalarıyla trenlerle falan oynuyo nannn :roflol::roflol:

:roflol::roflol: demi nan simetrik bi bebe doğuramadım bide dakiklik istiim :mymeka:

bu göbekle ne giycem nan benn akannehir garibim yılbaşında bi kırmızı don almış bana onu bilem giyemedim daaa

nan edooooooooooooooş sen bizdeb büyüksün düzeninde var ne diye hala siftah yok:mymeka: çabuk bu gece gir kocişin koynuna:jeyyar:

:mymeka: nan bu düzende 3 gündür varr kaydirigubbakcemile3 hem annemler burdaa ben yapamam evde biri varkeeen :kedi::kedi:

iyi fikir nan bende dim bari öle:roflol::roflol::roflol:
hadi kıslar bu hafta sonu sald:roflol:ıralım kocişlere

ölee de gıı nazar neyn deymezz :lepi:

selaaaaaam yine geldüm ama her an çıkabülürüm

kızlar furkanı arbasında evin içinde 45 dakika gezdirmeyi başardım hiç çıtı çıkmadı hihoyyyt

vereliniortak bravo nan fatoooo vereliniortak

gormemisin puseti olmus,kaydirigubbakcemile3 kiz pusetin icinde mutfakta beni seyrederken uyudu kaldi.kaydirigubbakcemile3

zeytinim topicin aklımdaa yazcam orayaaa ama okudum genelde aynı seyleri yapıyoruzz kaydirigubbakcemile5
tecrübeli annemiiii benmii kaydirigubbakcemile3 güliimm bariiii kaydirigubbakcemile3

dakikaları sayim edoş yaaa canavar öldüriiii beni:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gormemisin puseti olmus,kaydirigubbakcemile3 kiz pusetin icinde mutfakta beni seyrederken uyudu kaldi.kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…