2009 Kasm Anneleri

dun fatos emzik almistim. esim bu sabah bak kizim bu fatos diye diye zorla vermeye calisiyodu emzigi. oldum gulerken.:roflol:

ya duzen duzen deyip duruyosunuz. benim kiz iyice huy edindi. uyuyo, 10dk sonra uyaniyo. gecede boyle, napicam ben ya.mafoldumben

dun fatos emzik almistim. esim bu sabah bak kizim bu fatos diye diye zorla vermeye calisiyodu emzigi. oldum gulerken.:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
zorlamayın sevmedi beni zillişko:roflol::roflol:
ya duzen duzen deyip duruyosunuz. benim kiz iyice huy edindi. uyuyo, 10dk sonra uyaniyo. gecede boyle, napicam ben ya.mafoldumben

abaaaawww benimki gündüz öle gecede 11kadar aynı şekilde ondan sonra çok şükür kendide yoruliii tabe salıyo kendini-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selaaaaaam yine geldüm ama her an çıkabülürüm

kızlar furkanı arbasında evin içinde 45 dakika gezdirmeyi başardım hiç çıtı çıkmadı hihoyyyt

fato nan döt kaa evde arabalan deli dana giibi dönüp durdun mu 45 dk :roflol::roflol::roflol:
ayy bayılazaaaaaaaaaam gülmektennn :roflol:

emzikle uyutmak sakincali mi? benim kiz 10dk sonra uyaniyo ya, emzigi veriyorum bazen uykusu varsa devam ediyo emzik agzinda. bunun varmi acaba bi sakincasi?

maşallah canım
biz de dün aşılarımızı olduk
şimdi kucağımda uyumak üzere

selam
oglum we ben dötümüzükasıyarak baslıyoz söze
bugun 12 den berı uyuyo oglum aralarda emmeye uyandı
cok gazı wardı ıkınıyodu
emzırıp zorla uuttum kucagımda
yuz ustu gogsumde
sonra yıne o sekılkoydum yanıma
oylece uyudu
uyudukca dırt dırt yaptı durdu
hala uyuyo kuzum
kundak ısını kabul etmıyo tosunum
ama bu sekılde guzle uyuyo
tawsıye ederım
karnı ısındıkca agrı ıcın uyanmıyo

emzikle uyutmak sakincali mi? benim kiz 10dk sonra uyaniyo ya, emzigi veriyorum bazen uykusu varsa devam ediyo emzik agzinda. bunun varmi acaba bi sakincasi?

bilmiom wanna yauw benimkide iyice alıştı emziknen uyumaya tam dalmadan duşuyosa uyanıyo hemen kafamçokkarıştı o yuzden gece yatağımda uyutmak zorunda kalıom emziği tutuyom resmen duşurmesin deyu ohaoldumsmile

bende de kimse yokkk:gitme:herkes ankarada..
almazsa almas bacım ben 5 tane emzik aldım nafile..:umursamaz:
canım bizim dr 2.ayın sonunda gelin dedi rota için yani arada 1 ay oluyo nerdeyse hatta iki farklı dr da öyle dedi..
sağol tatlımm:)
kızlar siznkiler oyuncakla falan oynamaya başladı mı ??
bizimkisi baya bakıyo oyuncaklarnahihoyyyt

nerde ya güzelim bu mağaza..süpermiş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…