selam kızlar
selam canım, naber bebiş nasılslm kızlarrrrrrrrrrrr
slm kızlarrrrrrrrrrrr
hoşbulduk, Furkan napıyo :ecrin_bebek:hoşgeldimŞeniz
:roflol::roflol::roflol:dun fatos emzik almistim. esim bu sabah bak kizim bu fatos diye diye zorla vermeye calisiyodu emzigi. oldum gulerken.:roflol:
ya duzen duzen deyip duruyosunuz. benim kiz iyice huy edindi. uyuyo, 10dk sonra uyaniyo. gecede boyle, napicam ben ya.mafoldumben
cumartesi geliom inşallah cnmmkıs sen daha ne duruyon oralarda:mymeka:
ne zmn gelcen buralarabilmiyorumkismile
ne kadar kalcan bide cvp ver çubukkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk, Furkan napıyo :ecrin_bebek:
cumartesi geliom inşallah cnmm
selaaaaaam yine geldüm ama her an çıkabülürüm
kızlar furkanı arbasında evin içinde 45 dakika gezdirmeyi başardım hiç çıtı çıkmadı hihoyyyt
selam canım, naber bebiş nasıl
sağolun kızlar masallah kusumun eski nesesi yerine geldi sükürler olsun kayınvaldemi gonderdim aksamda arkadasımla esi gelicek sırtım koptu iş yaparken valla oyy sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalımsende hoşgeldin asya nasıl bacım
fato nan döt kaa evde arabalan deli dana giibi dönüp durdun mu 45 dk :roflol::roflol::roflol:
ayy bayılazaaaaaaaaaam gülmektennn :roflol:
maşallah canımsağolun kızlar masallah kusumun eski nesesi yerine geldi sükürler olsun kayınvaldemi gonderdim aksamda arkadasımla esi gelicek sırtım koptu iş yaparken valla oyy sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım
emzikle uyutmak sakincali mi? benim kiz 10dk sonra uyaniyo ya, emzigi veriyorum bazen uykusu varsa devam ediyo emzik agzinda. bunun varmi acaba bi sakincasi?
bende de kimse yokkk:gitme:herkes ankarada..sen daha araba almadınmı haci hayretler içerisindeyim:1shok::1shok::1shok::1shok:
ana kucağından sıkıldı artık bacım yaaa araba ilginç gelir belki evin içinde gezmek hoşuna gider bakalımCADIARZUCADIARZU
evet kalabalığız emme yanımda kimsem yok o başka:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
almazsa almas bacım ben 5 tane emzik aldım nafile..:umursamaz:dünkü emzik faciasından sora gittim emzik almaya nuk yoktu eczanede guclubacismile
bebedor aldım ememiyo yavrum yaa uğraşıo fırt kaçıyo azından ne dandikmiş yaaaaaa gıcık oldum gene mi çıkacammm nerden bulim ben şimdi nuk hoff kafama zıçimm neen 1 tane alisin yaaaaaaa kaydirigubbakcemile
canım bizim dr 2.ayın sonunda gelin dedi rota için yani arada 1 ay oluyo nerdeyse hatta iki farklı dr da öyle dedi..yaavv biz burnu tıkalı diye dr.a gittik salak herif dediki gelmişken rotayı da yaptırın ... 2 ayın dolmasına bi hafta vardı...e iyi dedik yaptırdık 1. dozu.. neyse ayın 9 unda 2. ay doldu aldık minnoşu verem savaşa gittik bcg yi yaptırmaya kadın demesin mi rota olmuş 1 hafta önce şimdi aşı yapamayız ya aynı gün olucak ya arada 1 ay olucak !!! dr.u aradık böyle böyle diyolar diye bişey olmaz yaptırın dedi... kadına söledik olmaz yapamayız dedi..bu sefer dr dedi buraya getirin burda yapılsın !! sonra başka 3 dr.a daha sorduk arada en az 3 hafta olması lazım aşıların yoksa antikor üretmez vücut aşılar hiç bi işe yaramaz dedi...o kadar sinir oldum ki !!!! şimdi bu adam bizden para almak için yaptırmış olamaz di mi bu aşıyı !! ya da o mu doğru söylüyo gerçekten bi sakıncası yok mu acaba ?? ama bi sürü kişi aynı şeyi söyleyince yaptıramadık aşıları kaldı şimdi en erken bu ayın sonunda yaptırabilicez...sinir oldum(((
sağol tatlımm:)gız şşşşşşşşşşşşşş lereen nefret eder oldum
ya ben en iyisimi sesimi kaydedem
şşşşşş
pışşşşşşşşşşşşşşşş
eeeeeeeeeeeeeeee
birkaç da ninni sölüm böle heem boğazlarım hemde başım ağrıy yaakannehir
benimde 2 gün memişler boş gibiydi sankim
dünden beri habire bişeyler tıkıyom ağzıma
doyuramadım sandıydım
soğan suyu yaptım çörek otu yedim
komposto yaptım şekersiz onu içiyom
stell tee günde 2 kez
anca kendine geldi ama yinede yeterli değil yaa
bir emmede boşalıyor
önceden dibinde eccük kalırdıkaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun ablacına:Saruboceq:
bizimkisi baya bakıyo oyuncaklarnahihoyyytkızlar siznkiler oyuncakla falan oynamaya başladı mı ??
herkese selama.s.
sabah beri sokaklardayim. bir suru is hallettik bugun. en sonunda kizimin yatagini aldik, kurtuldu kizim ana kucagindan.
pusetinide aldik cok sukur. birde oto koltugunu aldik. cok ucuza bulduk kacmazdi. chicconun 100tl.:lepi:
emzikle uyutmak sakincali mi? benim kiz 10dk sonra uyaniyo ya, emzigi veriyorum bazen uykusu varsa devam ediyo emzik agzinda. bunun varmi acaba bi sakincasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?