gunaydın herkese
yaremcım benımkıde uyumadı ıste sabahladım
gozlerım yanıyo,
kızlar bana geçmiş olsun haberim yoktu ama size yazayımm
ROTA sonrasında 1 hafta boyunca kakasına dokunmamız gerekiyormuş. Bu sebeple altını değiştirirken eldiven takacağız. Ayrıca Protex ile yıkayacağız. Bir de birkaç gün çok salya akıtabilir, onu da her defasında ayrı bir peçete ile silin dedi. Bu ROTA bebeğe yararlı, anneye zararlı imiş meğer. BCG de 2 hafta sonra kolunda belirgin bir yara yapacakmış.
maşalah canım duruya rabbim sağlık versin devamlı çok güzel haberlerkızlar günaydın herkese
biz dün dr a gittik kontrole çok güzel geçti maşallah kızıma dedi dr.
DURU 4.880 gr olmuş
düzeltilmiş olarak 1.5 aylık ama hiçte 1.5 aylık bebek gibi değil bu basbaya normal zamanında doğmuş 3 aylık bebek gibi dedi gelişimi için bakışları hareketliliği konuşmaları ses çıkarmaları falan 3 aylık bebek gibi maşallah dedi.
onunla konuşuyomusunuz dedi bende hemde nasıl zaten konuşmayınca bağırıyo benımle konuşun diye uyarıyo bizi dedim belli dedi dr.
Dr.muayene ederken bizimkide çıplak durmayı seviyoya gülücükler saçıyo dr la konuşuyo falan dr şaşırdı aaa Duru sen ne zaman büyüdünde benle çene yarıştırıyosun dedi.
çok sevindim kızlar ya bunları duyunca muayene eden dr. duru yu yoğun bakımda takip eden dr bu arada.
birde dr. 35 gün yoğun bakımda kalmış bir bebek gibi değil gelişimi dedi hani sepette kalmış olsa tamam bir ihtimal dicem ama Durunun gerçekten maşallahı var çok azimli bir bebek dedi beni hep şaşırtıyo dedi.
Allahım sana şükürler olsun yarabbim.Maşallah benim kızıma ya.
kızlar günaydın herkese
DURU 4.880 gr olmuş
düzeltilmiş olarak 1.5 aylık ama hiçte 1.5 aylık bebek gibi değil bu basbaya normal zamanında doğmuş 3 aylık bebek gibi dedi gelişimi için bakışları hareketliliği konuşmaları ses çıkarmaları falan 3 aylık bebek gibi maşallah dedi.
onunla konuşuyomusunuz dedi bende hemde nasıl zaten konuşmayınca bağırıyo benımle konuşun diye uyarıyo bizi dedim belli dedi dr.
Dr.muayene ederken bizimkide çıplak durmayı seviyoya gülücükler saçıyo dr la konuşuyo falan dr şaşırdı aaa Duru sen ne zaman büyüdünde benle çene yarıştırıyosun dedi.
çok sevindim kızlar ya bunları duyunca muayene eden dr. duru yu yoğun bakımda takip eden dr bu arada.
birde dr. 35 gün yoğun bakımda kalmış bir bebek gibi değil gelişimi dedi hani sepette kalmış olsa tamam bir ihtimal dicem ama Durunun gerçekten maşallahı var çok azimli bir bebek dedi beni hep şaşırtıyo dedi.
istanbul a gelemiom kızlaaarrr mafoldumben çok cnm sıkkın
kızlar günaydın herkese
DURU 4.880 gr olmuş
maşallah durumuza. benim bebekte erken doğdu ama herşeyiyle yakaldı akranlarını. canım küçük doğanlar daha çabuk üyür derlerdi bana. ama ben üzülmeyim diye öyle diyolar sanırdım. gerçekten öyleymiş. çok şükür bağışladı allahım onları bize.
nede güzel büyüyolar şimdi opuyorumnanaktan
Masallah duru naz'a canim.resimlerine bakincada hep diyorum kim der bu seker sey 29 haftalik dogdu diye.opuyorumnanaktan
kucuk bebekler gercekten daha cabuk buyuyo. benim oglum 2.5kg dogmustu ama acayip bi hizla buyumustu. kizim 3060gr dogdu ama gram gram aliyo kilolari.:sinifsinif:
kızlar günaydın herkese
DURU 4.880 gr olmuş
günaydın hanımlar nasılsınız
ay biz bu gün hastaneye gidicez oğluşuma kalça çıkıklığı için ultrason yapıcaklar birde işitme testini yeniliycekler doğduğunda yapılmıştı şimdi tekrarlanıcakmış bakalım hayırlısı.
bu arada benim oğluşun burnu tıkandı babannesine gittik onların ev buz gibi orada üşüdü galiba kadın menapozlu kendi yandıkça çocuğunda üstünü açıyo bide erkek çocuklara sıcak zararlı diyor. tamam sıcak zararlıda hastada etmemek lazım dimi ama. ay ben bu kadını gırtlaklıycam akşamda çocuğun gözlerine bakıyı kahverengi olcakmış gözleri neden benimkiler gibi yeşil değilmiş çıldırıyodum resmen şimdi çocuğun gözleri kahve deye sevmiyelimmi onu babasına benzemiş gözleri dedim sustu ama beni sinir etmeye yetti.zati hamileyken tutturmuştu kız olsun diye erkek olduğunu anca sindirdi şimdide gözleri çıktı of of ben bu kadını valla öldürcemklava:
evet canım ya. ilk 2 ay çok güzel kilo aldı ve yakaladı ama bu ay daha az aldı çünkü etrafa karşı çok ilgili oyüzden çok kısa emiyo.:sinifsinif: maş. gözler fıldır fıldır. doktorumuz çok şaşırmıştı zaten geçen hafta. bu nasılda büyümüş erkek olmuş dediydi :hulya:hihoyyyt
günaydın hanımlar nasılsınız
ay biz bu gün hastaneye gidicez oğluşuma kalça çıkıklığı için ultrason yapıcaklar birde işitme testini yeniliycekler doğduğunda yapılmıştı şimdi tekrarlanıcakmış bakalım hayırlısı.
bu arada benim oğluşun burnu tıkandı babannesine gittik onların ev buz gibi orada üşüdü galiba kadın menapozlu kendi yandıkça çocuğunda üstünü açıyo bide erkek çocuklara sıcak zararlı diyor. tamam sıcak zararlıda hastada etmemek lazım dimi ama. ay ben bu kadını gırtlaklıycam akşamda çocuğun gözlerine bakıyı kahverengi olcakmış gözleri neden benimkiler gibi yeşil değilmiş çıldırıyodum resmen şimdi çocuğun gözleri kahve deye sevmiyelimmi onu babasına benzemiş gözleri dedim sustu ama beni sinir etmeye yetti.zati hamileyken tutturmuştu kız olsun diye erkek olduğunu anca sindirdi şimdide gözleri çıktı of of ben bu kadını valla öldürcemklava:
canim senin bebe kacinci haftasinda dogdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?