2009 Kasm Anneleri

maşalah canım duruya rabbim sağlık versin devamlı çok güzel haberler

sağol canım ya inşallah tüm bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli olsun.

bende pek inanmazdım canım banada herkes öyle derdi küçük bebek çabuk büyür diye ama şimdi kesinlikle inanıyorum buna ya .
allah yeterki sağlık versin canım .opuyorumnanaktan

canım sadece biraz aşı yaptı. andad yarım kaşık tamol verdim geçti. dikket et o gece nöbet tut. sürekli kontrol et. olmaz bişe. artık aşılar ithal geldiğinden kimi bebekte ateş bile olmuyomuş

elüfüm önceliklen geçmişler olsun beebeem en kısa zamanda iyileş ve dön aramıza inşallah opuyorumnanaktan

şu yukarda yazdıklarına gelince de tamamen bunye meselesi bende 3 lt su içiom bitki çayı falan da cabası ama sonuç doğumdan sora kalan 6 kg yapıştı 1 gr bile gitmediiiii mafoldumben

puhahahahaaa eniştede sarışını duydu hemen zıpladı bakıyomda haaaaaaaaaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım Duru sadece huysuzlaştı ve hep uyudu inşallah seninkinede yan etki yapmaz canımcım şimdiden geçmiş olsun.

35. hafta bitmişti. 2 kilo 300 gram doğdu. sonra 2.100 düşmüştü.

canım ya maşallah iyi doğmuş yine ben 1.130 gr doğurdum Duruyu canım kaça düştüğünü hiç bilmiyorum.
Allah sağlık versin yeterki bak nasılda büyüyyorlar allaha şükürler olsun.

evet canım. annemde allah yeterki ömür versin büyür diyodu. allahım başka bişe , acı göstermesin hepimizin evledına. nasılsa büyücekler.

canımmmmmmm maşallahhhhhh durumuzaa ee abla olmak kolay mıııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bir şey soracam bebeto2009 diyarbakırda mı facede resim var diyarbakırın bir ielçesinde çekilmiş

gecede aynıydı uyuyamadım bende şimdide uykum var düzgün uyusa bende uyuyacam ütü masam ortada yapamıyorum yarım kaldı

benimkide ayni, uyuyo 10-20dk sonra uyaniyo hanim. gunduz neysede gece zor ya. bazen benimde bi uykum geliyo, kiza 2 saat bakiveren olsa hayrina yatip uyusam diyorum.kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bişi sorcam soğuk buhar makinesi kullanan varmı
dün dr. Durunun burnu tıkalı ve hırıltılı diye bize odasına bır soğuk buhar makinesi almamamızı önerdi burun damlaları yada okyanus suyu bir muddet sonra yeniden tıkanıklığa yol açıyo sürekli kullanıldığında dedi en iyisi soğuk buhar makinesi dedi.
acıkcası ben pek taraftar değilim soğuk buhar makinesi konusunda hasta olur bronşit olur korkusu var bende siz kullandınızmı acaba yararı ve zararı nedır bılen varmı

selaaaaaaaaaammm ben geldüüümmm

karakızım ben kullanıyorum hiçde öle bronşit neyn olmadık aksine buhar makinesi evdeki tozu ve peteklerin kuruluğunu alıyo canım sağlık için çok iyi bence ben çok memnunuma.sa.sa.s
banada doktor tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…