2009 Kasm Anneleri

slm milleet anaaam sabahın 7sinde hortladı daa da yeni uyudu saadet ne kaa sürer bilmem ama ben kahvaltımı yeni yapıooom :sinifsinif:

benim kiz bugun anakucagina poposunu koymadi. sabah ben kahvalti ederken pusetinde uyudu, simdide koltukta. uyudu dedigimde en fazla 20dk. kalkar birazdan beni kim uyuttu diye.kaydirigubbakcemile3

slm milleet anaaam sabahın 7sinde hortladı daa da yeni uyudu saadet ne kaa sürer bilmem ama ben kahvaltımı yeni yapıooom :sinifsinif:
benim saaddetimde yarım saat süriii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim kiz bugun anakucagina poposunu koymadi. sabah ben kahvalti ederken pusetinde uyudu, simdide koltukta. uyudu dedigimde en fazla 20dk. kalkar birazdan beni kim uyuttu diye.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

selcan, senin tracy emzik konusunda ne diyo??
verin diyooo kaydirigubbakcemile2
ama uyurken ağzından düştüğünde uyanıyosa o sakat diyo öle bişe gördüm ama tam okumadım
ee verince eninde sonunda öle oluyo napalım yaanii
gerçi benim kız bu aralar emziğe karşı da nefret doluu kafamçokkarıştı

benim saadetim 10-20dk arasi suruyo.mafoldumben

benim saadet dün sadece 5 dk sürmştü bu nedenle artık saat veremiyom mafoldumben

senin kızın frekansı bozuldu:roflol::roflol::roflol:

hadi fatom kolay geleee
ya ben oyalamak için farklı bişey almalıyım artık evdeki herşeyden bıktı çocuk puset alalım da ben de onla oyaliim baarriii

neyse kısa günün karı kahvaltımı ettim en azından zemuszemus
darısı ölen yimeenee

slm kızlar nasılsınız
ananemiz bize astronot tulum almıs giydirdim boyu iyide kollar cok komik oldu :)
ananemize gezmeye gitmek istiyoruz

evin hali perişan ama umrumda diil gidip yatcam uzuuun bi gün beni bekliyooo

evin içinde bebek arabasını denedinmi ben dün 45 dakika oyaladım içinde vallaha
ee ayarı şaştı bi reset atsam yetermi yoksa format mı atmam lazım
virüs bulaştı heralde kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
slm kızlar nasılsınız
ananemiz bize astronot tulum almıs giydirdim boyu iyide kollar cok komik oldu :)
astronotlanda gömek istim asyayıa.sa.s

benim kizin agzinda mesela su an. mutlu mutlu cok cok emip duruyo. kendi dusurunce aliyorum yada iyice uykuya dalinca.

duzenleri huylari habire bozuluyo. yarin nolucagi belli degil.eyvahedigeldismile

ahanda bitti bile saaddetim
1,5 ,2 saat sonra tekrar saaddet sürmek dileğiyleee hoşçakalın:roflol::roflol::roflol::roflol:

:gitme::gitme:

hadi fatom kolay geleee
ya ben oyalamak için farklı bişey almalıyım artık evdeki herşeyden bıktı çocuk puset alalım da ben de onla oyaliim baarriii

biz dunden beri pusetin icindeyiz.kaydirigubbakcemile3 iyi oldu valla, iki kere uyuyakaldi icinde.

slm kızlar nasılsınız

gule gule giyin canim. iyi gezmeler.opuyorumnanaktan

bize yanlis yatak getirmisler ya. sinir oldum.klava:klava: geri yolladim, aksama gidip konusucam tekrar. olmadi parami alirim geri.

ne guzel bu gece kizim anakucagindan kurtuldu diye seviniyodum.:sinifsinif:

slm kızlar ben geldim doktor sağlık ocağı aşı bitti sonunda meleğim çok ağladı
şimdi uyuyo bakalım ateş yapacakmı boyu kilosu ii hatta tombili olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…