slm milleet anaaam sabahın 7sinde hortladı daa da yeni uyudu saadet ne kaa sürer bilmem ama ben kahvaltımı yeni yapıooom :sinifsinif:
benim saaddetimde yarım saat süriii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:slm milleet anaaam sabahın 7sinde hortladı daa da yeni uyudu saadet ne kaa sürer bilmem ama ben kahvaltımı yeni yapıooom :sinifsinif:
benim kiz bugun anakucagina poposunu koymadi. sabah ben kahvalti ederken pusetinde uyudu, simdide koltukta. uyudu dedigimde en fazla 20dk. kalkar birazdan beni kim uyuttu diye.kaydirigubbakcemile3
benim saaddetimde yarım saat süriii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
verin diyooo kaydirigubbakcemile2selcan, senin tracy emzik konusunda ne diyo??
benim saadetim 10-20dk arasi suruyo.mafoldumben
bize cok bile bu saadet kizim.kaydirigubbakcemile3
verin diyooo kaydirigubbakcemile2
ama uyurken ağzından düştüğünde uyanıyosa o sakat diyo öle bişe gördüm ama tam okumadım
ee verince eninde sonunda öle oluyo napalım yaanii
gerçi benim kız bu aralar emziğe karşı da nefret doluu kafamçokkarıştı
benim saadet dün sadece 5 dk sürmştü bu nedenle artık saat veremiyom mafoldumben
senin kızın frekansı bozuldu:roflol::roflol::roflol:
evin içinde bebek arabasını denedinmi ben dün 45 dakika oyaladım içinde vallahahadi fatom kolay geleee
ya ben oyalamak için farklı bişey almalıyım artık evdeki herşeyden bıktı çocuk puset alalım da ben de onla oyaliim baarriii
neyse kısa günün karı kahvaltımı ettim en azından zemuszemus
darısı ölen yimeenee
:roflol::roflol:ee ayarı şaştı bi reset atsam yetermi yoksa format mı atmam lazım
virüs bulaştı heralde kaydirigubbakcemile3
astronotlanda gömek istim asyayıa.sa.sslm kızlar nasılsınız
ananemiz bize astronot tulum almıs giydirdim boyu iyide kollar cok komik oldu :)
ananemize gezmeye gitmek istiyoruz
verin diyooo kaydirigubbakcemile2
ama uyurken ağzından düştüğünde uyanıyosa o sakat diyo öle bişe gördüm ama tam okumadım
ee verince eninde sonunda öle oluyo napalım yaanii
gerçi benim kız bu aralar emziğe karşı da nefret doluu kafamçokkarıştı
benim saadet dün sadece 5 dk sürmştü bu nedenle artık saat veremiyom mafoldumben
ahanda bitti bile saaddetim
1,5 ,2 saat sonra tekrar saaddet sürmek dileğiyleee hoşçakalın:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi fatom kolay geleee
ya ben oyalamak için farklı bişey almalıyım artık evdeki herşeyden bıktı çocuk puset alalım da ben de onla oyaliim baarriii
slm kızlar nasılsınız
ananemiz bize astronot tulum almıs giydirdim boyu iyide kollar cok komik oldu :)
ananemize gezmeye gitmek istiyoruz
slm kızlar ben geldim doktor sağlık ocağı aşı bitti sonunda meleğim çok ağladı
şimdi uyuyo bakalım ateş yapacakmı boyu kilosu ii hatta tombili olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?