alır demi nann olumunekankayizsmile
ya bu ebiş nerdeee:sm_confused:
dün istanbula gidemiyom dedii sırra kadem bastı hatun:sm_confused:
selocanım ebişten haberin war mı bilmiyorumkismile
uyumadı yaaaaaaaaaaaaaaaa
delürceeeeeeem
yok tubam yaa beraydan başımı alabilseyydim arıcadım yaa arayamadımm :sinifsinif:
kız o berayın resimlerini boy boy koyma walla nazarım değicek heeealsanaalsanasmile
zilli kızımın çok uykusu var ama uyumuyo
tabi alıştı gezmeye avmlerde orda burda uyumaya
ev kesmiyoooo oto koltuna koydum sallıyorum
eskiden bebeler parklarda bahçelerde büyürmüş
şimdi alışveriş merkezlerinde büyüüyooo :sinifsinif:
ayy fenalık geldıııı
bu cocuk saat bası emeyım dıyo
ahh kuzumm ya benim duyguları naapalımmm çok çaresizimmm burdaaa kimsem yok yaaa günlerce insan yüzü görmüyom komşum dışında.....en son ne zaman dışarı çıktığımı bile hatırlamıyommmebişşşşşşşşşşşşşş delikafadulden
nen gelemiyon istanbula öt bakem hemen delikafadulden
duygularımızlan oynadın senağlama
selam kızlarr,
istanbul a gelemiyorm çünkü eşimin ist.dan teysesi gelio bebek görmee e bu durumda onları bırakıp gitmek olmazzz onnar gittikten sonrada tek gidemem aslında yarın kardeşim gelip beni alcaktı eskişehirde okii yarın sınavları da bitio uğrayıp bnei alıp ist.devam edecektik ama olmadı işin kötüsü eşimde ptesi şehir dışına gidii 1 hafta 10 gün yok tekim yanii çok canım sıkkınnn onunla da küsüm annıycaanız hiç ii deeelimm
ahh kuzumm ya benim duyguları naapalımmm çok çaresizimmm burdaaa kimsem yok yaaa günlerce insan yüzü görmüyom komşum dışında.....en son ne zaman dışarı çıktığımı bile hatırlamıyommm
walla ne yalan söliiim bütün aileme kırgınımmm
eveeeettt furkanı bebek arabasında gezdire gezdire uyudu içinde 40 dakikalık bir gezinti yaptuk evde uyuya kaldı
bebeleri uyumayan arkidişllere tvsiye ederüm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?