2009 Kasm Anneleri

yaa gelmesin yaaaa :umursamaz: sen ara deki teyze sen zahmet etme ben gelirim de

bende anama küsüm beni 2 günlük bebekle ve kayınvaldemle başbaşa bırakıp gitti
bidahada gelmedi

o kayınvaliden alınmasın diye gitmiştir. yazık benim annemde o gelince sanki bu ev onun oğlununevi ama annemin kızının evi değilmiş gibi ezik durdu. kıyamaam bu kız annelerine

nan tubiş beyzoş avatarda tam 6 aylık bebe gibi duri nan yokmu daha küççük görünen resmi anam furkan onun yarısı kaaakaydirigubbakcemile3

madem sen gidicektin teyze niye gelio sen götürürdün bebeği teyzeye
cnm bi bebek benimki diil ki eltiminde 1 aylık kızı var ikisini de görcek gelene gelme denmeski hem tek sıkıntı o diilki kardeşim de kıskardeşimin eşini karşılamak istiii askerden geliyo da eniştee karşılamak diince havaalanından eve götürcek 15 dk.yol karşılamasa da beni beklese de olurdu ama bişi diyemiosun ki gelemicemi söleyince babamın tepkisi de aynen şöle olsun olmazsa seni ordan bindirsinler biz karşılayalım söylersin otobüste bayan yanı verirler annem de eşim yokken tek naapçan didi ben de ne bilim her zaman napıyosam onu yapcam dedim ...az evvel de k.valdem aradı eltimin kzı dün uyumamış da vs.vs.. onu annatii bilmiyo ki ben burda ne taklalar atiom yavrum ağlamaktan katıldıında neler çekiomm velhasıll annıycaanız kimsenin dötüne bile taktıı yok bizi yane

ahhh canımm üzülme nan biz varık burda biz seni çok sevik hacı ŞenizŞenizŞeniz:teselli::teselli::teselli:

walla cnm eğer kendine güweniyosan atla otobüse gel walla
zatn ankara istanbul arası ne kadar kii
teyze gelsin görsüün ardayıı sonrada sen atla gel istanbula
hem bak eşinde yokmuş zatii bı hafta napcan oralarda

ahhh canımm üzülme nan biz varık burda biz seni çok sevik hacı ŞenizŞenizŞeniz:teselli::teselli::teselli:
sağol fatoomm allahtan varsınız iiki varsınız şu annattıklarımı kimsee annatamasdımm
walla cnm eğer kendine güweniyosan atla otobüse gel walla
zatn ankara istanbul arası ne kadar kii
teyze gelsin görsüün ardayıı sonrada sen atla gel istanbula
hem bak eşinde yokmuş zatii bı hafta napcan oralarda
canısı artık iş çığrından çıktı mesele gelip gelmemekde diil çok isteselerdi gelmemi bi çözüm bulunurdu illaki demekki o kadar da istemilermişşş eşimde ayrı bi mannak zatenn inat ettim hacı gitmicem hiçbiyere

canım amaaaaan takma sen kafaya boşveeeeeer zaten bebek büyüyo yaza ne kaldı
bende yalnızım tek başına takılıom
sende kimseyi dötüne takma ben öle yapıom

anım git gez valla. sen böyle alttan almaya çalışırsan insanlar iyice tepene çıkar. sen sanki bebe büyütmüyosun gibi gelir kaynana eltinin yaşadığı zorlukları anlatır. ayyyy hpsimi aynı bunların. aynı fabrikadan mı çıkıyolar yoksam bilmiyorumkismile

evet insan anasına babasına hatta kocasına annatamadığı şeyleri bile burda rahatca annatiiikk derdime dermen bulik hacııı
annim seni sen babannar tarafından gitmen için bi kolaylık bir çaba göremedin en çokda o seni üzüyo demi
üzülme bebem bozma moralini:teselli::teselli::teselli:

canım amaaaaan takma sen kafaya boşveeeeeer zaten bebek büyüyo yaza ne kaldı
bende yalnızım tek başına takılıom
sende kimseyi dötüne takma ben öle yapıom
ben de aynen öle yapcam cnm bundan sona heçkimsei dötüme takmıom haa buraa yazdımm ne demişler KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN OLUR DEVRAN DÖNER
aynen öle fatocum fala süperr annamışın beni hacııı zaten k.valdelerden pek bi hayır yok çünkü evde bi bebe var e bide yaşlı babanne var annemler bari az daha ilgili olabilirlerdi

evet canım daha ilgili olabilirler banada öle oliii gıı sadece seninkiler değel bilmiyomki neden böle yapiler bıkıyolarmı bizden insan evladından bıkarmı sen şimcik ardanın sana gelmesi için çaba göstermezmişsin sankim her gün yanlarındayız sennde ya1 yada 2 kere gidiyoz doğal olarakta biraz ilgi bekliyoz hacı
vallaha ben babamın yüzüne açı açık sölim seneyede gelecem baba deyom hazırlıklı ol tamamen işi şakaya vurduk annıycana.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…