kız sen ne kadar şikayet ediyon el kadar bebeyi yaaa:mymeka:
karnım acıktı furkan ayamda uyiii öööffffffffffffffffffff
çıldırıciiiiiiiiiiiim
uyumuyo emio emio kusuo memede sütt yok ne çekio annamıom
çok sıkıldım yaaaaaaaaaaa çatlıycam camı açıp imdat diye bağırasım var
çıldırıciiiiiiiiiiiim
geçicek annesi geçiceek. o daha çook küçük. 2 ayı bitirince sen versende okadar almaz zaten memeyii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam dombiniler napıyosunuz :)
yaa deli olucam benim kız 2 günden beri bi adet çıkardı elini emiyo hem de işaret parmağını diklemesine sokuyo ağzına boğazına kadar gidiyodur heralde akannehir niye böle yapıyo yaa battaniyenin içine sakladım elini şimdi de yakalamış battaniyeyle beraber emiyo :)
slam canımselam dombiniler napıyosunuz :)
yaa deli olucam benim kız 2 günden beri bi adet çıkardı elini emiyo hem de işaret parmağını diklemesine sokuyo ağzına boğazına kadar gidiyodur heralde akannehir niye böle yapıyo yaa battaniyenin içine sakladım elini şimdi de yakalamış battaniyeyle beraber emiyo :)
yahu alır bu cadı yaaa
canım senin bebik ne kadarlık
sanada bi ticker yapalım
nasıl yapılıyoo canım anlatırmısınŞeniz
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers
buraya gir doğum tarihini yaz baby ye gir
ordan devam et yapamazsan ben yaparım sana
canım yaptım da sonra bunu bu foruma nasıl ekliyoz
cnm bence onun gazı var sürekli emme isteği gaz olayında çok oluyoo karnına torba koy yüzüsti yatır sırtını sıvazla karnını falan ovala iyi gelirr bizimde öle oluyodu sona annadım ki gaz 2 ay dolunca düzeldiçıldırıciiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?