2009 Kasm Anneleri

komşua dittik geldikk
şimdi oğlumu yıkıımda uyutuum bareee
kocişnen de barıştım haaa biletlerimi de aldımm bu sefer
geliyin mi şincik ebiişimmalkisalkisalkis inşallah havalarda güzel olurda buluşuruk :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2
kızlar kabak tatlısı gaz yapar mı ???
ben öküz gibi yiyom kabak tatlısınıı heçte gaz yapmıyii sositososito

alkisalkisalkis yaa arkadaşım ben sanaa heç kötü şey tavsiye eder miyim olumunekankayizsmile beni dinle sen zararlı çıkmazsın yerimseniben

huggies nasıl acaba ?? kullanan var mı ??? bizim bi arkadaş toptancısını bulmuş 5o tanesini 10 tl ye alıyomuş...ne zamndır sölüyo ben ille de prima kullanıcam diye istemiyodum !

benimde arkadaşım huggies tavsiye etti. değiştirisem ondan alırım heralde. fiyatı çok iyimiş al bence kaçırma

ben begeniyorum huggies. simdi elimde mofix var az kaldi, ardindan stokta huggies var. dogdugunda da huggies kullaniyodum ben.

ben regl oldum sanırsam.. galiba.. herhalde...:bbo:
bu kadar çabık mı yaaaa ohaoldumsmile

ya oglusun kıyafetlerı duruyo utulencekkk
toz oldu yenıden yapamadımm

kızlaar. bugün oğlum resmen konuşuyo ya etrafıyla. kızıyo bağırıyo bişeylereee. allahıım çok gzl bişe yaa hihoyyyt

primanın 4 nosu kaç kg için bilen var mı??

yaa ben bezi bağlamayı beceremiyo muyum nedir.. bu aralar kaka yapınca taa sırtından çıkıyo ...deli olucam... !!! dün bodysini kesmek zorunda kaldım :roflol::roflol:

.

ben regl oldum sanırsam.. galiba.. herhalde...:bbo:
bu kadar çabık mı yaaaa ohaoldumsmile

hadi yaaa kıs ne çabukkk kafamçokkarıştı

anaaaaaaaa tubaaaaaaa seftah yapamadan olmasadın gıııııııııı yazık arifeeeeeeeeee aklinialirimsmile

ya benımkınınde cısı hep cıkıyo ıslak cocugun body lerı
degıstır dur
cabucak yıkanıp kurumuyoda
e bıde utu lazım
cocuk degısık degısık gıyıyo al t baska ust baska delırcem
azcık dalsada utu yapsam
bızıkı 53 gunluk su an
6.200 falan kılosu
anam cokmu ya az mı emzırsem bılemedım
daha war asılara ebe ne dıcek bakamCADIARZU

ayyy saat kaç olmuş ..ben kaçıyorum kızlar bi sürü işim var... minnoş da uaynıp uyanıp uyuyo şimdi çığlığı basar.... şansımı fazla zorlamıyım....öptüm hepinizi.....

abboww bizmki bugün tarttık 6300. tam ideal 3 aylık bebe kilosu dedi doktor. sadece ane sütüylemi basliyosun bilmiyorumkismile

evet. olabülüü maaleseffakannehir

kız ben daha 3 numeroya yeni geçtim bilmiyorumkismile senin beb kaç kılo kii :uhm:
anaaaaaaaa tubaaaaaaa seftah yapamadan olmasadın gıııııııııı yazık arifeeeeeeeeee aklinialirimsmile
hee nan sorma :sinifsinif: hemide bu ara yine bi teşebbüste bulunııcadık boshayallersmile
:roflol::roflol::roflol:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

abboww bizmki bugün tarttık 6300. tam ideal 3 aylık bebe kilosu dedi doktor. sadece ane sütüylemi basliyosun bilmiyorumkismile

he gıı sadece anne sutu
mama wermıyorum
2 ayda sedece 3 kere werdım oda ılk dogdugunda sutum gelmemıstı okadar
cokmukı gı
boyuda uzun anacım ben ne edemgamyoncuiremsu

cnm bizim dün 2 ay kontrolümüz vardı bebem 6340gr doktor çok bile emmiş dedi
seninkide tombiş gidiiii

ayy canım yaa aglayınca cok kotu oluyo sinirlerim bozuluyo aglayınca kıyamıyorum
inş. cıkar cabucak gazı
gelde babaya anlat offf bu adam beni deli eder cok bilio klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…