anam gazı var heralde diye zinco verdiydim sabah benim kız kafayı buldu yaaa vermez olaydım eyvahedigeldismile
geliyin mi şincik ebiişimmalkisalkisalkis inşallah havalarda güzel olurda buluşuruk :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2komşua dittik geldikk
şimdi oğlumu yıkıımda uyutuum bareee
kocişnen de barıştım haaa biletlerimi de aldımm bu sefer
ben öküz gibi yiyom kabak tatlısınıı heçte gaz yapmıyii sositosositokızlar kabak tatlısı gaz yapar mı ???
:kedi: ayy evet ya tam böle bezin olduğu yer çıtçıtlara gelen kısım nemli oluyodu ay kro ben annamadım demek kii bebe terliy ondan oluy sandıydım rezalet :kedi:
o zaman prima resmen sızdırıyy 3 numero akannehir
ben zaten değiştirdim can bebe aldım tubamı dinleyip ince güzel sızdırmıyoda kaç saat o bezle kalmak zorunda kaldı bi açtım dünyanın çişini yapmış sızıntı yok yoğun bi kaka yaptı taşma yok fiyatıda uygun ben beğendim artık can bebe alcam tek eksiği bel bantının esnek olmaması :umursamaz:
huggies nasıl acaba ?? kullanan var mı ??? bizim bi arkadaş toptancısını bulmuş 5o tanesini 10 tl ye alıyomuş...ne zamndır sölüyo ben ille de prima kullanıcam diye istemiyodum !
yav bu ebiş nereye gidiyo böle... kriz yaratmış :))))))))
anaammm pazar günü herkes bize gelmek istiyo ! biri msn den yazıyo biri tel açıyo...biri eşime sölüyo aboowww......durdular durdular hepsi aynı günü buldular... annem varken gelseydi ya bunlar yaa....
ben regl oldum sanırsam.. galiba.. herhalde...:bbo:
bu kadar çabık mı yaaaa ohaoldumsmile
ben regl oldum sanırsam.. galiba.. herhalde...:bbo:
bu kadar çabık mı yaaaa ohaoldumsmile
anaaaaaaaa tubaaaaaaa seftah yapamadan olmasadın gıııııııııı yazık arifeeeeeeeeee aklinialirimsmile
primanın 4 nosu kaç kg için bilen var mı??
yaa ben bezi bağlamayı beceremiyo muyum nedir.. bu aralar kaka yapınca taa sırtından çıkıyo ...deli olucam... !!! dün bodysini kesmek zorunda kaldım :roflol::roflol:
.
hadi yaaa kıs ne çabukkk kafamçokkarıştı
ya benımkınınde cısı hep cıkıyo ıslak cocugun body lerı
degıstır dur
cabucak yıkanıp kurumuyoda
e bıde utu lazım
cocuk degısık degısık gıyıyo al t baska ust baska delırcem
azcık dalsada utu yapsam
bızıkı 53 gunluk su an
6.200 falan kılosu
anam cokmu ya az mı emzırsem bılemedım
daha war asılara ebe ne dıcek bakamCADIARZU
evet. olabülüü maaleseffakannehir
kız ben daha 3 numeroya yeni geçtim bilmiyorumkismile senin beb kaç kılo kii :uhm:primanın 4 nosu kaç kg için bilen var mı??
yaa ben bezi bağlamayı beceremiyo muyum nedir.. bu aralar kaka yapınca taa sırtından çıkıyo ...deli olucam... !!! dün bodysini kesmek zorunda kaldım :roflol::roflol:
.
hadi yaaa kıs ne çabukkk kafamçokkarıştı
hee nan sorma :sinifsinif: hemide bu ara yine bi teşebbüste bulunııcadık boshayallersmileanaaaaaaaa tubaaaaaaa seftah yapamadan olmasadın gıııııııııı yazık arifeeeeeeeeee aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:
abboww bizmki bugün tarttık 6300. tam ideal 3 aylık bebe kilosu dedi doktor. sadece ane sütüylemi basliyosun bilmiyorumkismile
ya benımkınınde cısı hep cıkıyo ıslak cocugun body lerı
degıstır dur
cabucak yıkanıp kurumuyoda
e bıde utu lazım
cocuk degısık degısık gıyıyo al t baska ust baska delırcem
azcık dalsada utu yapsam
bızıkı 53 gunluk su an
6.200 falan kılosu
anam cokmu ya az mı emzırsem bılemedım
daha war asılara ebe ne dıcek bakamCADIARZU
ayy canım yaa aglayınca cok kotu oluyo sinirlerim bozuluyo aglayınca kıyamıyorumcanım tek şey kalıyo geriye gaz sancısı :sinifsinif:
çünkü ayaklarını karnına çekiyo feryad ederken zort ses gelio ama rahatlayamıyo bidaha bidaha derken saatlerce çekti termofor koyduk çörek otu yağıylan ovduk sıcak havlular odayı iice sıcak yaptık sardık nurse harveys rezene allam ne varsa yaptık deli olduk resmen rabbim hepimize şifalar versin tez zamanda ya ağzı var dili yok yavrum derdini söleyemio o ağlıyo ben ağlıyom offfff :gitme:
gelde babaya anlat offf bu adam beni deli eder cok biliokenyaa öle biz de gözler cin gibi açıık demekki uykusu yok diyoduk ama işaret veriomuş meğer bizim zilliii
esniyo ilk başta
sonra bi yere bakarken kafayı diğer yöne çeviriyorsa
gözleri oğuşturuyosa
bi de kolunu bacağını delii gibi sallıyosa bu uykularının geldiine işaretmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?