tracy abla kac cocuk buyutmus acaba?:uhm:
kıyamam ben yaaa kuşumaa alla allaa neen öle olduki yaa
aaa üşüyyomu acaba cerenimom yaaa belki o zaman gaz doluyodur gazı varken benimki de pek emmek istemiyo sanki
yıkarken elektrikli ısıtıcı falan kullanyonuz demi
bir işin ucundan tutmuyosun gadi dagıtma bari eskiden boyle degildi simdi iyice her iş bana bakıyo cok yoruldum en basitinden bişey içtiğin bardagı kaldır yada kıyafetlerini cıkardıktan sonra dolaba askıya as dolabın kapısını esyalarını aldıktan sonra kapat bari bunları yap karsıdan alıp cocugu sevmekte ne var agladında bir iki tutup bırakma azıcık ugras ben tek basıma yapmadım bu cocugu azıcık destek ol en azından dagıtma etrafı cok sinirliyim o gelince evim dagılıyo
ayy canım benim ne zoru var acaba pamukcuk falan olabilirmi agzı baktınızmı
evet başının altına çıkardığın eşyaları koy bacım yastık gibi yap vücudunun altınada koy kaymasınevet ya ben de onu düşünmeye başladım diyom kendim banyo yaparken su tutmazsam hemen üşüyom bebe napsın ıstıcı açsan bile üşür dimi
peki başının altına kıyafet falan mı koyuyonuz benim süngerim yok
bende filede yikiyorum, yatirip cabuk cabuk yikiyorum iste napim.
kullanıyoz tabi canım ya odası hep 22 derece banyo yaparken bide elektrikliyi yakıyos sorasında da söndürmüyom neden bilmiom ya
bende filede yikiyorum, yatirip cabuk cabuk yikiyorum iste napim.
evet başının altına çıkardığın eşyaları koy bacım yastık gibi yap vücudunun altınada koy kaymasın
ben içine koyim haci daha rahat geli bağaa.sa.s
valla tracy ablanın çocuğu var mı bilmiyom da millete danışmanlığa gidiyomuş ağlayan çocuğu şappadanak susturuyomuş çağırsak mı ne kaydirigubbakcemile3
bakalım türk bebelerine faydası oluyomu
bizde de babası sürekli su döküyo gerçi
ama geçen ben kendim yıkadım o zaman üşümüş olabülüü bilmiyorumkismile
ee nasıl olcak öyle pis pis sabunlu suyun içinde mi kalcak. temizleneceğine kirlenir yahu fisfisfis
delümüsün kızım en sonunda kaldırıp su döküyosun bacım ne pisli kalması:mymeka::mymeka:
ben çok yaşlı olduunu düşünüyodum niyeysee kaydirigubbakcemile3 ruhu şadolsunkadin 2004de olmus kiz. anca ruhunu cagiririz.kaydirigubbakcemile3
olabilir, bizde de birimiz hep su dokuyo ama bu hafta iki kez yalniz yikadim bende,
slm gevezeler gene maşallahınız var... geçmişe bakmak hayal oldu artık :)))
biz de filede yıkıyoruz...suyun içine işerse diye file almıştım ben :))))))
dün en sonunda kontrole gittim ayyy çok kötüydü((((
süt verirken vajinada kuruluk olurmuş kayganlaştırıcı verdi ... ohaoldumsmile bizde daha bi aksiyon olmadığı için farkında diildim ama dünkü muayeneden sonra aklım başıma geldi :sinifsinif: puuufffffff.........
dün en sonunda kontrole gittim ayyy çok kötüydü((((
süt verirken vajinada kuruluk olurmuş kayganlaştırıcı verdi ... ohaoldumsmile bizde daha bi aksiyon olmadığı için farkında diildim ama dünkü muayeneden sonra aklım başıma geldi :sinifsinif: puuufffffff.........
darkseaa sen mi diyodun prima sızdırıyo diyee o zaman annamamıştım ama şimdi annıyom ne demek istediini
bodysinde böle hafif nem gibi oluyo bizimki de yani sağdan soldan diil bezin kendi sızdırıyo gibi dimi
önceki primada yoktu bu sefer eşim bimden almış
hem kötü kokuyo hem de böle bi acaip
bimde çakmasını mı satıyolar yaw
anaaaaaaaaa ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de diodum neen diyeee
ben 40ımdan sonra gitmedim yaa
bebişin aşılarıyla aynı güne almaya çalıştım randevu olmadı ben de gitmedim bilmiyorumkismile
canım sen normal doğum mu yaptın. ben daha gitmedim doktora. uff niye bakıyolar yine alttan bilmiyorumkismile cumartesi gidicem rapor almak için bide muayene mi olsamkieyvahedigeldismile
darkseaa sen mi diyodun prima sızdırıyo diyee o zaman annamamıştım ama şimdi annıyom ne demek istediini
bodysinde böle hafif nem gibi oluyo bizimki de yani sağdan soldan diil bezin kendi sızdırıyo gibi dimi
önceki primada yoktu bu sefer eşim bimden almış
hem kötü kokuyo hem de böle bi acaip
bimde çakmasını mı satıyolar yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?