2009 Kasm Anneleri

tracy abla kac cocuk buyutmus acaba?:uhm:

valla tracy ablanın çocuğu var mı bilmiyom da millete danışmanlığa gidiyomuş ağlayan çocuğu şappadanak susturuyomuş çağırsak mı ne kaydirigubbakcemile3
bakalım türk bebelerine faydası oluyomu

kullanıyoz tabi canım ya odası hep 22 derece banyo yaparken bide elektrikliyi yakıyos sorasında da söndürmüyom neden bilmiom ya

anaaam. kenya aynı bizi anlatmışsıın -tatlicadiarzu-

evet başının altına çıkardığın eşyaları koy bacım yastık gibi yap vücudunun altınada koy kaymasın
bende filede yikiyorum, yatirip cabuk cabuk yikiyorum iste napim.

ben içine koyim haci daha rahat geli bağaa.sa.s

evet başının altına çıkardığın eşyaları koy bacım yastık gibi yap vücudunun altınada koy kaymasın

ben içine koyim haci daha rahat geli bağaa.sa.s

ee nasıl olcak öyle pis pis sabunlu suyun içinde mi kalcak. temizleneceğine kirlenir yahu fisfisfis

kadin 2004de olmus kiz. anca ruhunu cagiririz.kaydirigubbakcemile3

bizde de babası sürekli su döküyo gerçi
ama geçen ben kendim yıkadım o zaman üşümüş olabülüü bilmiyorumkismile

olabilir, bizde de birimiz hep su dokuyo ama bu hafta iki kez yalniz yikadim bende,

slm gevezeler gene maşallahınız var... geçmişe bakmak hayal oldu artık :)))

biz de filede yıkıyoruz...suyun içine işerse diye file almıştım ben :))))))

delümüsün kızım en sonunda kaldırıp su döküyosun bacım ne pisli kalması:mymeka::mymeka:

anaaam ne bilim ya. sonra iyi durulamak lazım amme sabun kalmasın vücudunda saçında...
kız bizim ev 28 30 derece bide ısıtıcı yakınca fırın gibi oluyo üşümüyo hiç yavruum

dün en sonunda kontrole gittim ayyy çok kötüydü ((((

süt verirken vajinada kuruluk olurmuş kayganlaştırıcı verdi ... ohaoldumsmile bizde daha bi aksiyon olmadığı için farkında diildim ama dünkü muayeneden sonra aklım başıma geldi :sinifsinif: puuufffffff.........

kadin 2004de olmus kiz. anca ruhunu cagiririz.kaydirigubbakcemile3

olabilir, bizde de birimiz hep su dokuyo ama bu hafta iki kez yalniz yikadim bende,
ben çok yaşlı olduunu düşünüyodum niyeysee kaydirigubbakcemile3 ruhu şadolsun
slm gevezeler gene maşallahınız var... geçmişe bakmak hayal oldu artık :)))

biz de filede yıkıyoruz...suyun içine işerse diye file almıştım ben :))))))

kaydirigubbakcemile3 malesef bizimki suya diil daha sonra koltuğa işemeyi tercih ediyo :jeyyar:
ben artık havlunun altına can bebenin alt açmalarını koyuyom yoksa koltuğun her yerinde bi imza atacak hattun

kızlar ben walla ewın derecesıne falan bakmıyom
oda ısınıyo bıraz peteklerı azcıka cıyom
kuwetını getırıyom esım tutuyo ben yıkıyom
oyle hemencık usumez banyo sonrası uzerını hızlı gıydırmek onemlı
oyle hawlıya sarıp bekletmemek lazım
bız hep ole yıkıyoz
annem tek elıyle tutar tek elıye yıkar bıde sallardı
kadın ıısı bılı wesselam
benımkıde uyumak uzerede uyumuyo

anaaaaaaaaa ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de diodum neen diyeee
ben 40ımdan sonra gitmedim yaa
bebişin aşılarıyla aynı güne almaya çalıştım randevu olmadı ben de gitmedim bilmiyorumkismile

canım sen normal doğum mu yaptın. ben daha gitmedim doktora. uff niye bakıyolar yine alttan bilmiyorumkismile cumartesi gidicem rapor almak için bide muayene mi olsamkieyvahedigeldismile

darkseaa sen mi diyodun prima sızdırıyo diyee o zaman annamamıştım ama şimdi annıyom ne demek istediini
bodysinde böle hafif nem gibi oluyo bizimki de yani sağdan soldan diil bezin kendi sızdırıyo gibi dimi
önceki primada yoktu bu sefer eşim bimden almış
hem kötü kokuyo hem de böle bi acaip
bimde çakmasını mı satıyolar yaw

iştee dediğim buyduu. ben tansaştan almıştım. bence 3 numaraların hepsi böyle. biraz dikkat edince anlaşılıyo dimi

anaaaaaaaaa ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben de diodum neen diyeee
ben 40ımdan sonra gitmedim yaa
bebişin aşılarıyla aynı güne almaya çalıştım randevu olmadı ben de gitmedim bilmiyorumkismile

ben de oyaladım işte dün anca gittim... ayy çok kötüydü muayene valla hiç bu kadar canım yanmamıştı...

canım sen normal doğum mu yaptın. ben daha gitmedim doktora. uff niye bakıyolar yine alttan bilmiyorumkismile cumartesi gidicem rapor almak için bide muayene mi olsamkieyvahedigeldismile

yok canım sezeryan... yumurtalıkları falan kontrol ediyo işte rahime bakıyo...

kadınların %80 i süt verirken regl olmaz dedi... regl olmak sütü azaltır dedi... rahim duvarları inceliyomuş hassaslaşıyomuş süt verirken hamile kalma ihtimali hiç de sanıldıığı kadar düşük diil dedi işte...bu dönemde korunma yöntemlerini falan anlattı... doğumdan sonra genel bi kontrol işte... ya da para tuzağı eşimin tabiriyle :roflol::roflol::roflol:

aaaaaa ben de diyorum bu çocuğun üstü başı niye ıslak gibi..kaç gündür eşime sölüyorum diyo iyice paranoyak oldun uğraşma şu çocukla...sonra akşam o da baktı nemli gerçekten dedi... bezden mi oluyo ????? ben de diyorum kıyafetleri iyi kurutmadım mı ?? aaa şok oldum yaaa.......kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…