- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
aaaaaa ben de diyorum bu çocuğun üstü başı niye ıslak gibi..kaç gündür eşime sölüyorum diyo iyice paranoyak oldun uğraşma şu çocukla...sonra akşam o da baktı nemli gerçekten dedi... bezden mi oluyo ????? ben de diyorum kıyafetleri iyi kurutmadım mı ?? aaa şok oldum yaaa.......kafamçokkarıştı
prima 3 numeroysa bezden
prima 3 numeroysa bezden
komşua dittik geldikk
şimdi oğlumu yıkıımda uyutuum bareee
kocişnen de barıştım haaa biletlerimi de aldımm bu sefer
darksea, sen ekimde mi dogum yaptin? bebe 3 aylik olmus masallah.
haydaaa...daha evde açılmamış paket de var...eee napıcaz ?? siz başka beze mi geçtiniz ??
kıs mannaaaaaakk öle donar bebe ben üstünden çıkan kıyafetleri seriom küvetin içine soonacıma 1 -2 kıyafeti rulo yapıp başının altına koyyom sona biras su dolduruom küvete sona da lifini sabunlayıp tüm vücudunu yıkıom en son başına accık su döküom şamp. döküom yıkıom başını yüzünü burnunu falan sona da maşrapa maşrapa su döküp duruluyom havluyla hemen kuruluom yağlayıp çabucak giydiriomm önce çorabını alt bezini ve atletini diydiriom ayrıca elektrikli soba da hep yanii anca oğlan uyyunca kapatiiimmebiiş git kıız gurur murur yapmaaa
ya onnar annamaz gurur yaptıını kendine olan olur
hem kötü düşünmemişlerdir zateen
bazen olur ölee
pişt ben filede yıkıyom gıı
küvete su doldurup mu yıkasam böle üşür mü yaa sen nasıl yapıon su mu koyuyon dibine
tutmayın beni nann didiom haaaahadi karar degistirmeden git bari.kaydirigubbakcemile3
nasıl kafayı buldu bilmiyorumkismileanam gazı var heralde diye zinco verdiydim sabah benim kız kafayı buldu yaaa vermez olaydım eyvahedigeldismile
yok ben hala kullanıyom çıtçıtlı bodysi biraz nemli gibi oluyo çok aşırı diil de pijamaya geçmiyo ama napcaz bitince değiştirsek mihaydaaa...daha evde açılmamış paket de var...eee napıcaz ?? siz başka beze mi geçtiniz ??
komşua dittik geldikk
şimdi oğlumu yıkıımda uyutuum bareee
kocişnen de barıştım haaa biletlerimi de aldımm bu sefer
nasıl kafayı buldu bilmiyorumkismile
kartanesi nurse hurvey harika bişey öneririm
yok ben hala kullanıyom çıtçıtlı bodysi biraz nemli gibi oluyo çok aşırı diil de pijamaya geçmiyo ama napcaz bitince değiştirsek mi
ooh süper aferin saaa
git git kafan dağılır
iştee dediğim buyduu. ben tansaştan almıştım. bence 3 numaraların hepsi böyle. biraz dikkat edince anlaşılıyo dimi
ne bilim yaa... hadi 3 leri bitirdik diyelim 4 numaranın böyle olmadığını nerden bilicez ... ve hangi beze geçicez ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?