ayyyy hemen şu puset işini halletmeliyimmmmmmmmmmmm
bende kazanlı istiyim ama çok tefarruatlı olmasın diyom CADIARZUtefalin kazanlı olanlarından al çok güsel
benim gözüm hep pilipiste zatii ben hemen araştırmalara başlıyımphılıps cenevar gibi ütü hacı tavsiye ederunnnnnn :lepi:
benimki bundan çok memnunummm
en ucuz Philips GC 4420 Azur Ütü fiyatı akakce.com'da
:roflol::roflol::roflol:evlendiimden beri hatta öncesi de var öğrenciliğimden beri aynı tefali kullanıyom. yakında tefalden gelip büyük miktarda para teklif edip ellerimden almalarını bekliyom kaydirigubbakcemile3
gııı ebişin hayrına bizde görüşürük haa kaydirigubbakcemile2
ayy efett gündecmi çok meşgul ettim biliiimmyav bu ebiş nereye gidiyo böle... kriz yaratmış :))))))))
anaammm pazar günü herkes bize gelmek istiyo ! biri msn den yazıyo biri tel açıyo...biri eşime sölüyo aboowww......durdular durdular hepsi aynı günü buldular... annem varken gelseydi ya bunlar yaa....
benimki tam ortalama
sakarrrrütüyü düşürdüm tabanı çıktıbilmiyorumkismile
ewlendiğimden beri 4. ütümdü kafamçokkarıştı bana ütü dayanmıyoo :sinifsinif:
phılıpsssilk 2 ütüm tefaldi diğer 2si braundu
şimdide pilipis marka mı alsam diyomCADIARZU
siz ne diyonus bakem:uhm:
yarın öğlennnebişşşşş ni zaman geliyonnnnnn
ben deeeeeeeeeeeeeayyyy hemen şu puset işini halletmeliyimmmmmmmmmmmm
inşallah hava güzel olur yaaaa :Saruboceq:
kadir hasa giderik hacı burnumda tütüyoo walla :sinifsinif: şimdi herşey indirimdedir gıı seneye kış için bişeyler bakarık :hulya:
yaz olaydı eminönüne giderdik nan boshayallersmile
ben yaza doğru halledicem o işiayyyy hemen şu puset işini halletmeliyimmmmmmmmmmmm
ben bi tane baston tipi kesin alcamnan aldımmı paraya kıyın kullanışlı olsun
yoksa benim gibi 2 tane alırsın
yarın öğlennn
nan aldımmı paraya kıyın kullanışlı olsun
yoksa benim gibi 2 tane alırsın
inşallah hava güzel olur yaaaa :Saruboceq:
kadir hasa giderik hacı burnumda tütüyoo walla :sinifsinif: şimdi herşey indirimdedir gıı seneye kış için bişeyler bakarık :hulya:
yaz olaydı eminönüne giderdik nan boshayallersmile
link ver hacı bakam kaydirigubbakcemile3tubik teferruatı yok içine su koyuyosun sadece
jilet gibi ütülüo vallaha
seneye kış mııııııııııı akannehir
benden önce bişey alanı yakarun kaydirigubbakcemile3
hamdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben aldım şekerler kullanıyorumda kraftın matrix modeli memnunum şuan anakucağı ile birlikte kullanıyoz
hamdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hamdi miiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden off şölee sarsak lahmacunları löp löp yesek cokacimcoook
hamdi dedinde aklıma yemek yemediğim geldii cokacimcoook evdede yimek yok ni yisem kii CADIARZU
ay hamdinize tükürim ben emi:mymeka::mymeka: yazın kocişe dedim kızlar hamdiye gitmiş bende bilmş ya bi gidek dedim getürdü beni ay mıçam hamdinize tam kazııkkkk orası beee yediğimdende bişe annamadım her yerde olan şeyler tek fark
kazıkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay hamdinize tükürim ben emi:mymeka::mymeka: yazın kocişe dedim kızlar hamdiye gitmiş bende bilmş ya bi gidek dedim getürdü beni ay mıçam hamdinize tam kazııkkkk orası beee yediğimdende bişe annamadım her yerde olan şeyler tek fark
kazıkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?