mafoldumben bu ne biçim adam yaaamafoldumben şans yok kızım bende şans yok :umursamaz:beyzoşunkilerden mi tak dedi gıı :roflol::roflol::roflol:
ya bu kız neen emmiyi yaaaa
allahını seven bi çare bulsun vallaha artık dayayacam biberonu canıma tak etti yaaaaaaaaaaa
ulan gelişimi normal diyo doktor sakın ne biberon ver ne de mama kafamçokkarıştı
böle boğuşa boğuşa emdiğiylen mi gelişio bu annamadım kiii
ben bekarken iştahsız gıcık bişidim annem dio beddua da etmedim ama diy anasının kızı doğuştan belli oldu -tatlicadiarzu-
anam hep bana derdi bu kızı melekler mi beslio neen yemiyon gız derdi şimdi o hesap benim özgeyide melekler besliy anası gibinnn ohaoldumsmile
beyzoşunkilerden tak hacı yaw seni anca paklar :roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
çatırtım kızlarlan buluşursak sende gelebülür müsün
buseyi kayınpedere satarsın :lepi:
nerde buluşacanızki hamdidemi yoksam
öleyse para biriktirmem lazım:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: çok istiyosan giderik nan aklinialirimsmile
kızlar biz bu rotavirüsün ilk dozuna 140 erdik. 2. de 140 dimi. kocam bayılmadan cevap verin
nan o kaaa bebenen hamdi kabul edermi bizi gıııCADIARZUCADIARZU
amaaan boşver hacıı miss gibi çıtır çıtır simidimizi alırız yanına sıcacık çay ohhhh cokacimcoook
şaka bi yana hacıı b.evlerde kadir has varya orda buluşuruk diye düşündüydük CADIARZU
amaniiiinn yavrum bebem ben nasıl gelem oralara bilmem etmem oraları:1no2::1no2:
selam kızlar
naber canım bebiş nasılslm cnm
Ya kızlar elif fatih den haberi olan varmı en son test almaya gidiyodu yosam sonuç pozitif olup kız bunalımamı girdi merak ettim ayol
Ya kızlar elif fatih den haberi olan varmı en son test almaya gidiyodu yosam sonuç pozitif olup kız bunalımamı girdi merak ettim ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?