he nan orası niye heç aklıma gelmedii cokacimcoook du bakam niler varyemeksepeti :roflol::roflol::roflol:
puhahahahahah ne yedinki ayuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol:
biz falla lehmacuna dayadık hacı diğerlerine bakmadık bile ziraaaa alışverişte tüm paraları yediydik kaydirigubbakcemile3
hee bide kolası küçük demi gı tubaaaaaaa :roflol:
hamdinin garsonlarıda çooooooook suratsız:umursamaz:
ne yicem nan karışık kebap yedik emme kebap demey bin şahit lazımdı sankim kediye mama veriler pppeeeehhhhhhhh:1no2::1no2::1no2:puhahahahahah ne yedinki ayuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol:
biz falla lehmacuna dayadık hacı diğerlerine bakmadık bile ziraaaa alışverişte tüm paraları yediydik kaydirigubbakcemile3
hee bide kolası küçük demi gı tubaaaaaaa :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım gidipte masayı mı donattın nan kaydirigubbakcemile3 biz gittik haddimizi bildik lahmacunumuzu yedik kalktık cokacimcoook sen neler yedin nan :uhm:
:sm_cool:selocannn sivri topuklu ayakkazbı aldınya gıı daa nee alcaan delüü
:roflol: :roflol: :roflol:link ver hacı bakam kaydirigubbakcemile3
sen daha bi dahaki seneye giyceklerini almadın mı nan kaydirigubbakcemile3walla inanmam ohaoldumsmile
beray yazdıklarınızı okii nan lahmacun iskender diip durman canı çekii yiyemiyo zatii naniknanik
:roflol: allam yaa hay sen çok yaşa emi fatoo akşam akşam güldürdün beniii :roflol:ne yicem nan karışık kebap yedik emme kebap demey bin şahit lazımdı sankim kediye mama veriler pppeeeehhhhhhhh:1no2::1no2::1no2:
2 karışık kebap buseye çorba 60 tl tutti hacii yaaaaa
ben istiklal caddesinde 30 tl ye çok güzel yerler var ders olsun bağa işte
hamdi kaaa başınıza taş düşsün:mymeka::mymeka::mymeka:
beray yazdıklarınızı okii nan lahmacun iskender diip durman canı çekii yiyemiyo zatii naniknanik
: anam ben puset alcam da ne alcam bilmiim cerenimo saa güvenip alemmii gıı babystar
şimdi direk yatırabiliyoz bebeği dimi
:roflol: allam yaa hay sen çok yaşa emi fatoo akşam akşam güldürdün beniii :roflol:
çıkarken dahada hamdiye gelmem diyeydin yaa :roflol:
lahmacun...kebap... döner.. köftee... laelaelaelaelae
:roflol: allam yaa hay sen çok yaşa emi fatoo akşam akşam güldürdün beniii :roflol:
çıkarken dahada hamdiye gelmem diyeydin yaa :roflol:
lahmacun...kebap... döner.. köftee... laelaelaelaelae
ayyy yeter ağzım sulandı
yemek için eşimi bekliyom karnımda aç zatiii
off evde orkid yok yaaa:sinifsinif:
arife gelirken al dedim cevabını sölememe gerek yok herhaldeeÇok üzgünüm çoook
cevabını sölemene gerek yokta senin ona orkid getir demen yannıştı zati bilin kocanın huyunu neyn teklif edisin:roflol::roflol::roflol:
benimde canım çekti gıı şimcik:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
off evde orkid yok yaaa:sinifsinif:
arife gelirken al dedim cevabını sölememe gerek yok herhaldeeÇok üzgünüm çoook
beyzoşunkilerden tak hacı yaw seni anca paklar :roflol::roflol:ulan ne edem dötüme ne koyam :sinifsinif: bi umut söyledim hacı :umursamaz:
ya bu kız neen emmiyi yaaaa
allahını seven bi çare bulsun vallaha artık dayayacam biberonu canıma tak etti yaaaaaaaaaaa
ulan gelişimi normal diyo doktor sakın ne biberon ver ne de mama kafamçokkarıştı
böle boğuşa boğuşa emdiğiylen mi gelişio bu annamadım kiii
ben bekarken iştahsız gıcık bişidim annem dio beddua da etmedim ama diy anasının kızı doğuştan belli oldu -tatlicadiarzu-
anam hep bana derdi bu kızı melekler mi beslio neen yemiyon gız derdi şimdi o hesap benim özgeyide melekler besliy anası gibinnn ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?