2009 Kasm Anneleri

ne kitabı gıı. sölede bende alam eksik kalmayalım. aklinialirimsmile

ya uff. bütün aksilklerde beni buluyo. 20 gün raporunu almaya gittim. değişmiş herbişe. 10 gn verdi. 10 gün bitiminde bida kontrole gidip bi 10 gün daha alacakmışıım. sizin böyle bişeyden haberiniz var mı? doktorun bile tam bişey bildiği yok. işyerine bi sor bizde öğrenelim diyo bilmiyorumkismile

ne kitabı gıı. sölede bende alam eksik kalmayalım. aklinialirimsmile

netten sipariş verdim cnm
tracy hogg in kitabı
bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler adlı kitabı
kartanem aldıydı bende eksik kalmayım diye aldıydınkaydirigubbakcemile3
hadi sende eksik kalmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abuuu ne diyon hacı yaaaaaaaaa zıçtık haaaa akannehir
ben pazartesi didiom rapor almaya ayy işallah öle bişe yoktur yaaaaaaaaa :sinifsinif:

kaynanam aradi, tamda kizi uyutmustum uyandirdi. 40 ucurmaya gitmemisiz. kirkim ciktiktan kirk gun sonra aklina geldi.kaydirigubbakcemile3

cerin, ozgenin gunduz uykulari nasil? uzun mu bari? benimki yarim saati gecirirsem gunaha girerim diye korkuyo.:roflol:

Allah'im annelik ne zor ya. bi yandan Naz'i oyaliyorum, bi yandan temizlik yapcam diye ugrasiyorum, bi yandan aski memnu seyrediyorum.kaydirigubbakcemile3

oofff evin içi buz gibi yaaa..... kaloriferleri mi adam gibi yakmıyolar yoksa hava mı çok soğuk anlamadım... asyanın odasında elektrik sobası yaktım anca 23 derece oldu ! bi de sabah yıkadık inş hasta olmaz yavrukuş :Saruboceq:

merkezi sistemin zorlugu ama bizim kombi oldugu halde hic o kadar sicak yapmiyorum evi. hem ben dayanamiyorum o kadar sicaga hemde alismasin.zemuszemus

merkezi sistemin zorlugu ama bizim kombi oldugu halde hic o kadar sicak yapmiyorum evi. hem ben dayanamiyorum o kadar sicaga hemde alismasin.zemuszemus

yaa ben de korktum da çıkardım bu kadar üşüdüyse diye normalde 21-22 oluyodu... kendim mi üşüdüm acaba...bilmiyorumkismile bi de ben tek kat giydiriyodum ... bugün 2 kata çıkardım ..şimdi de kara kara düşünüyorum alışırsa artık hep böle giydirmem lazım diye ... zaten bu kız doğduğundan beri bi düşüüncedir aldı beni arpacık kumrusuna döndüm..doydu mu, aç mı, üşüdü mü, öksürdü mü, burnu açık mı vs vs :roflol::roflol:

:roflol::roflol:

selamün aleyküm hatınlaa =) şu anda otobüste Gerede'deyim...
Baktım otobüste net var. Bi size bakayım dedim :):)
Son durumu veriyorum:
Hava çok soğuk stop. Karnım acıktı stop. Sıkıştım stop. =)
Oğlan kucağımda uyuyo stop =) Şu ana kadar bi sorun çıkmadı stop :)
Hepinizi Öptüm...

vayyyy, seni cilgin. otobuste net ha.aklinialirimsmile

unem ya bende kızı dün üşüttüm galbamafoldumbenmafoldumben
tüm gece gazdan kıvrandı bugünde decam ediy
bugün hava buz gibi sanırımeyvahedigeldismile
evde ısıyı yükselttim hala ısınamadık
bende ısıtıcı yaktımda kızım ısınsın diye
bide sıcak su torbası yaptım karnına koydum ama elleri yüzü hala soğuk
üşüttüm kızı yaklava:kendimi affetmeyecem
kucamda uyuyoda benim sıcaklığımdan gaz çıkartıp duruyo yavrum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…