cerincim canım sütünü sağarak ver korkma sakın belki açtır meme emerken yoruluyodur sut cekmekten ondan ağlıyodur bıde böyle düşün eczaneden bı tane el pompası al bı dene bakalım ne yapacak inşallah düzelir canım ya.
canım ya varsa bır resmı falan bana gönderirmisin bugun bende emzik alıcam ama hala düşünüyorum benımkıde damaklı ve kaucuk ama istemıyo onu anlamadım gitti.
valla hic emmemesinden sutunu biberonla icmesi daha iyi degil mi? ara ara yine meme vermeyi denersin. oglumla cok kavga ederdim memede, insani ne kadar strese sokar bilirim.:sinifsinif:
emzigini ariyoda olabilir. Naz gunduzleri baya sakinliyo emzikle. emzik hangisinden di?
nuk ortodontik bi zımbırtı bi tane almışım gerzek gibi daha da bulamıyom yaa :mymeka:
off bu bebeklerın ısıde zor ya,emzık almazlaar,alırlar sonra bıraakamazlar..ememezler süt gelmez püff..yazık bu bebişlerimize.
ben bugun kuaforfe godecegım kızlar 5000 bın bakımı yaptırcamda agdadan korkuyom walla
ara werınce korktum..bıde kasıntı we ıdrarda yanma cıktı:kedi:
o sebepten kocadan kacıyom dr aradım krem onerdı bol su ıc dedı..
gececekmı bakalım
off bu bebeklerın ısıde zor ya,emzık almazlaar,alırlar sonra bıraakamazlar..ememezler süt gelmez püff..yazık bu bebişlerimize.
ben bugun kuaforfe godecegım kızlar 5000 bın bakımı yaptırcamda agdadan korkuyom walla
ara werınce korktum..bıde kasıntı we ıdrarda yanma cıktı:kedi:
o sebepten kocadan kacıyom dr aradım krem onerdı bol su ıc dedı..
gececekmı bakalım
pompam var sağıp kaşıkla veriom bazen ona da mızırdanıyo yedi bitirdi beni bu kız yauw
herkese selam lar tünaydınlar
nasılsınız bakem annecikler
o ne gıııısunway gittinmi 5000 bakımına delikafadulden
ben iiiyim az önce oğluşumun seslerini anneme dinlettim çok özlemiş keşke yakın olsanız diiii :sinifsinif:
o ne gıııı
heee benim anada çıldıriii telefonda yaaaa :çok üzgünüm:
kuaföre falan gitcekmişte 5000 bakımı yazmış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?