2009 Kasm Anneleri

pompam var sağıp kaşıkla veriom bazen ona da mızırdanıyo yedi bitirdi beni bu kız yauw

canım ya varsa bır resmı falan bana gönderirmisin bugun bende emzik alıcam ama hala düşünüyorum benımkıde damaklı ve kaucuk ama istemıyo onu anlamadım gitti.

sanirim buna kaucuk damla emzik diyolar. resmini cekip koyayim sana birazdan.

birde ben emzige cok alisirsa napicam, geceleri emzik icin uyanmaya baslarsa naparim diye endiseleniyorum simdi?:sinifsinif:

nuk ortodontik bi zımbırtı bi tane almışım gerzek gibi daha da bulamıyom yaa :mymeka:

5000 bakımı mı allah cezanı vermiye heç güleceeem yoktu haaa kaydirigubbakcemile3

5000 bın bakımmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pompam var sağıp kaşıkla veriom bazen ona da mızırdanıyo yedi bitirdi beni bu kız yauw

ay kıyamam ona ben ya yavrum sende oda helak oldunuz canım inşallah gecer bu sıkıntınız tez zamanda.

heee ızlar 5000 bın bakımıboshayallersmilebayanssulusmile
arabalaara yapılı mıyadı doluncabayanssulusmile
emmeee gıdewmedım kocısı babası cagırdı
sac fon kesım manıku agdaaaa 5000 bın bakım naaannnnn
ama oglum emıyo bı bırakırsaaa

cerinom geçmiş olsun tatlım
özgem neden böle huysuzlaştı kibilmiyorumkismile
inşallah tez zamanda düzelir:Saruboceq:
çok gaz falan çıkarıyormu bilmiyorumkismile
benim kızıda üşüttüm galba duş yaparkenmafoldumben bütün gece gazdan yırtındı ya
yerinde yatıramadım kucamda uyudu habirede dırt dırt yapıyodu ohaoldumsmileohaoldumsmile
seninkide gazdanmı böle yapıyordur acepeyvahedigeldismile

elifimin kuranımı olcaktı sanki benmi yanlış hatırlıyombilmiyorumkismile
belkim yoğunluğu olduğu için giremiyordur
inşallah mühim bir durum yoktur:Saruboceq:
mesaj gönderdim alınca döner sanırsam

az önce kipatım geldihihoyyythihoyyythihoyyyt
artık sorunsuz bir kızım olcekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben himen okumaya başlıyım kız büyümeden bitse bari:roflol:
527 sayfaakannehirakannehirakannehir
nan ben bunu okuyana kadar ilkokula gider kızımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…