günaydınnn tükanı ben açıyom gabaa
hofff felaket uykusuzum yorgunum açım ay daha ne sayıyımm mafoldumben
günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
bugün anneme didiyooomm:sm_cool:
inş benim herif izin werirde gecede orda kalırım :Saruboceq:
bu aradada bebeğimin burnu tıkandı yinesenağlama üşütüyom galiba ben bu çocuğu yaaa mafoldumben
günaydın gııı böön geliim hacı 14,30 da pineceemmm inşallahh
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece nıhayet eccuk uyudukkbayanssulusmile
gunaydinlar.
elif niye gelmiyo ya?:uhm:
günaydın canım opuyorumnanaktan
selam canim, sen calisiyomusun bugun?
evet canım bugün öğlene kadar çalışıyorum 1 de cıkıcam belimde cok kötü yarın bıde mevlut var
günaydın gııı böön geliim hacı 14,30 da pineceemmm inşallahh
cerinnn, ozgecik nasil oldu?
canım öyle deli gibi ağlaması durdu sayılır sadece emme pozisyonuna gelince bağrınıyo kafamçokkarıştı
acaba dedim bi yerimi ağrıyo o tutuş pozisyonunda sağ memede de solda da aynısı yaptı veremedim az önce sırt ustu yattı ben ustune abandım öyle biraz emdi
ama bi yeri ağrıyo olsa hep ağlamaz mı emme pozisyonu alınca çıldırıyo eğer memeyi çıkartıp vermezsem sakinleşiyo susuyo sakinleşince çıkarıp verim diyorum memeyi görünce delirmiş gibi ağlıyo gene ya korkuyo mu nedir memeden annamadım vallaha çıldırcam bi türlü bi anlam veremiyom :bbo:
Allah Allah, cok ilginc ya. ustune abanmadan yattiginiz yerden vermeyi denedin mi? ya da sagip biberonla vermeyi? biberon aliyosa vermekten korkma. sagar oyle verirsin en azindan.
hadi ya, demek cumartesileri calisiyosun. yarin yogun gun, belinde kotu nasil olcak?
normal yatınca yani onu yana çevirince yine ağlıyo acaba diom kolumu ağrıyo daha doğrusu kolları çunku iki tarafta da ağlıyo
biberon hiç vermedim wanna zaten sorunlu biberon alırsa tamamen bırakır diye korkuyom :sinifsinif:
ya bu emziği yandı ya bunun geçen gün aynısından bulamadım diğerlerinide becerip emememiyo duşuruyo o zamandan beri daha bi hırçın sanki bundan olabilir mi yaaa :uhm:
normal yatınca yani onu yana çevirince yine ağlıyo acaba diom kolumu ağrıyo daha doğrusu kolları çunku iki tarafta da ağlıyo
biberon hiç vermedim wanna zaten sorunlu biberon alırsa tamamen bırakır diye korkuyom :sinifsinif:
ya bu emziği yandı ya bunun geçen gün aynısından bulamadım diğerlerinide becerip emememiyo duşuruyo o zamandan beri daha bi hırçın sanki bundan olabilir mi yaaa :uhm:
valla bende bılmıyorum canım ya ınşallah sorunsuz bır şekilde atlatırız yarını.
canim, Naz'a dunya kadar emzik almistim hepside damakliydi ama hicbirini almadi. evde oglusun hic emmedigi aventin yeni dogan emzigi vardi onu aldi. iki tane var ama emziklere birsey olucak diye aklim cikiyodu. gecen gun benzerini chiccodan birde aventten buldum aldim. onlarida aldi, simdi chiccodan aldigimi kullaniyorum.
bu emziklerin iki tarafida yassi, kaucuk. rahat aliyo bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?