2009 Kasm Anneleri

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece nıhayet eccuk uyudukkbayanssulusmile

günaydınnn tükanı ben açıyom gabaa
hofff felaket uykusuzum yorgunum açım ay daha ne sayıyımm mafoldumben

günaydın canım al bendende o kadar kafamçokkarıştı

günaydın canım ya benım kızımında burnu hep tıkalı bu aralar dahada coğaldı acaba gece uyumamasının nedenı bu olabılırmı diyede düşünmeye başladım.
dr bıze odaya soğuk buhar makınesı alın dedi ama hala kararsızım.

günaydın gııı böön geliim hacı 14,30 da pineceemmm inşallahh

kıs kaç gun kalcan burda ya buluşsak çok iyi olur :lepi: ne diyosun ortada bıryerde buluşalım bır avm de olumunekankayizsmile

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece nıhayet eccuk uyudukkbayanssulusmile

gunaydın canım haydin gözün aydın opuyorumnanaktan

günaydın gııı böön geliim hacı 14,30 da pineceemmm inşallahh

hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi bakalım allaha emanet olun yolunuz açık olsun sağ salim kavuşun ailenize işallahhh canımmm :Saruboceq:
ebişş özgeme ismen dua istiyom yolcusun annnesin yanında da günahsız bi melek var duan kabul olur işallah hayırlısıylan şu emme sorunu bitsin nolur özellikle dua edermisinnnnn :Saruboceq:
canısıımm ne kadar kalacan çok soğuk olmayan bi gün hakkat ayarlayıp buluşakkkk işallahhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

cerinnn, ozgecik nasil oldu?

canım öyle deli gibi ağlaması durdu sayılır sadece emme pozisyonuna gelince bağrınıyo kafamçokkarıştı
acaba dedim bi yerimi ağrıyo o tutuş pozisyonunda sağ memede de solda da aynısı yaptı veremedim az önce sırt ustu yattı ben ustune abandım öyle biraz emdi
ama bi yeri ağrıyo olsa hep ağlamaz mı emme pozisyonu alınca çıldırıyo eğer memeyi çıkartıp vermezsem sakinleşiyo susuyo sakinleşince çıkarıp verim diyorum memeyi görünce delirmiş gibi ağlıyo gene ya korkuyo mu nedir memeden annamadım vallaha çıldırcam bi türlü bi anlam veremiyom :bbo:

Allah Allah, cok ilginc ya. ustune abanmadan yattiginiz yerden vermeyi denedin mi? ya da sagip biberonla vermeyi? biberon aliyosa vermekten korkma. sagar oyle verirsin en azindan.

Allah Allah, cok ilginc ya. ustune abanmadan yattiginiz yerden vermeyi denedin mi? ya da sagip biberonla vermeyi? biberon aliyosa vermekten korkma. sagar oyle verirsin en azindan.

normal yatınca yani onu yana çevirince yine ağlıyo acaba diom kolumu ağrıyo daha doğrusu kolları çunku iki tarafta da ağlıyo
biberon hiç vermedim wanna zaten sorunlu biberon alırsa tamamen bırakır diye korkuyom :sinifsinif:
ya bu emziği yandı ya bunun geçen gün aynısından bulamadım diğerlerinide becerip emememiyo duşuruyo o zamandan beri daha bi hırçın sanki bundan olabilir mi yaaa :uhm:

hadi ya, demek cumartesileri calisiyosun. yarin yogun gun, belinde kotu nasil olcak?

valla bende bılmıyorum canım ya ınşallah sorunsuz bır şekilde atlatırız yarını.

cerincim canım sütünü sağarak ver korkma sakın belki açtır meme emerken yoruluyodur sut cekmekten ondan ağlıyodur bıde böyle düşün eczaneden bı tane el pompası al bı dene bakalım ne yapacak inşallah düzelir canım ya.

valla hic emmemesinden sutunu biberonla icmesi daha iyi degil mi? ara ara yine meme vermeyi denersin. oglumla cok kavga ederdim memede, insani ne kadar strese sokar bilirim.:sinifsinif:

emzigini ariyoda olabilir. Naz gunduzleri baya sakinliyo emzikle. emzik hangisinden di?

Wannacım siz hangi emziği kullanıyosunuz ben chicconun yeni çıkan bi emziği var onu almıştım ama hiç alıştıramadım kızıma acaba emziğimi değiştrisem diye düşünüyorum.

canim, Naz'a dunya kadar emzik almistim hepside damakliydi ama hicbirini almadi. evde oglusun hic emmedigi aventin yeni dogan emzigi vardi onu aldi. iki tane var ama emziklere birsey olucak diye aklim cikiyodu. gecen gun benzerini chiccodan birde aventten buldum aldim. onlarida aldi, simdi chiccodan aldigimi kullaniyorum.

bu emziklerin iki tarafida yassi, kaucuk. rahat aliyo bunlari.

canım ya varsa bır resmı falan bana gönderirmisin bugun bende emzik alıcam ama hala düşünüyorum benımkıde damaklı ve kaucuk ama istemıyo onu anlamadım gitti.

off bu bebeklerın ısıde zor ya,emzık almazlaar,alırlar sonra bıraakamazlar..ememezler süt gelmez püff..yazık bu bebişlerimize.

ben bugun kuaforfe godecegım kızlar 5000 bın bakımı yaptırcamda agdadan korkuyom walla
ara werınce korktum..bıde kasıntı we ıdrarda yanma cıktı:kedi:
o sebepten kocadan kacıyom dr aradım krem onerdı bol su ıc dedı..
gececekmı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…