2009 Kasm Anneleri

:mymeka::mymeka:ne deyön nan sen dimek benim kız kaba heealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben size deyom benim kız ters diye bebedorun damaklısını kullanıy
bide foto emziğinikaydirigubbakcemile2
gerçi zorla ağzına tıkıyom ikisinide parmağımlada tutuyom öle uyuyo valla
yoksam nukunkinimi alsaydım ondanmı direniy acaba
ama fato emziğide yumşak onada direniybilmiyorumkismile
alamda deneyem o zmn
ne yazıy cerinom üzerinde carrefourda bulabilirmiyim bilmiyorumkismile

zeytüüüüüüüüüüüüüüüüünnnn belli oldumu damadın gı verinmi yamana kızçeniCADIARZU

vermiyom nan kimseye kızımıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aşk acısı çekiy daha kızım onu teselli edommafoldumbenmafoldumben
yamanlan ancak kanki olabülürler benim kız önce çıktı vardır bi bildiği sanırım kimi gözünü kestirdiyse artıkınbilmiyorumkismile
kocişim face açık olduğu zaman bakmış da bi kız beğenmiş kaydirigubbakcemile3
çok tatlu dedi. merak ettim baktım meğer berayımmış.:lepi:
bizim oğlumuz olsaydı berayı isterdiksositososito

buldum buldum ucundan eccük berayıı kaydirigubbakcemile3
nan o bebenin gözleri yeter zatin sen en iyisi şerit çek bebenin gözlerine :))))

bacım valla bebedor da bende emziğin dötünden tutmak zorunda kalidim zira yavrum emmeye çalışırken fırliydi kaydirigubbakcemile3
nukun ki ni bıç bıç atıiy azına ayhh buna da nazar değermiş puhahahah mannak olduk iice haaa laelaelaelaelae
canım NUK ortodontik yazıyı eşek kaa 1 numero alacun özel bişi yazmiy bu kaa yane aa dur ben sana link verem
NUK Internet / ÜRÜNLERİMİZ, Ürün Dünyası, Yardımcı Ürünler
fashion olandan aldım ben bacım :ecrin_bebek:

saol cnm baktım bundanda deneyem olmadı:ecrin_bebek:

aşk acısı derken neyi kastedin bacım yoksam aklı hala behlülümdemi kaldı gııııı
çok geç artık behlülüm boncuğumu seçtia.sa.sa.s

kızlarrr
basım catlıyo
burnum kanadı bugun
ama oglum da hıc durmadı yawrumun bı sıkıntısı war bellı
bısey dıcem bende humananın rezenesı war
ıcıyo tadını sewdı ama ne kadar wermem gerek bılmıyom ya bıleler ne olur yardım etsın

canım geçmiş olsun
bana doktor rezeneyi 30 cc ye kadar verebilirsin dedi

geçmiş olsun
1 çay bardandan fazla verme canım tokluk yapıyomuş kilo dengesizliği olurmuş bebelerde hergun çok verilirse

ayyyyyyy çat kapı misafir geldi
bittim nan aboooooooooo kızda durmadı
çat kapı gelinirmi tmda kızımı emziriyodum

cersuu ev ne durumdaydı gıı
valla don pijama modundayım genelde evide bok göturiyi çat kapı misafir hayal bile etmek istemiom eyvahedigeldismile

valla don pijama modundayım genelde evide bok göturiyi çat kapı misafir hayal bile etmek istemiom eyvahedigeldismile

korktuğun başına gelir hacı dikkat et
vallaha bana gelse kapı açmam herhal buse dalmasa kapıya bari o zaman mıçtım işte
:roflol::roflol::roflol:

korktuğun başına gelir hacı dikkat et
vallaha bana gelse kapı açmam herhal buse dalmasa kapıya bari o zaman mıçtım işte
:roflol::roflol::roflol:

:kedi: gerçi oldu bi kere gıı :kedi:
bizim herifin teyzeleri falan geldiydi rezil eve bilmiyorumkismile
ev dandini ama nası bişi sorma özgenin en heyheyli zamanları yani evi bırak çişe gidemiodum kaydirigubbakcemile3
anam geldi sabah kadın dedi abu bu evinhali ne hemen girişiyodu ay dedim anne allah aşkına bırak şu evi dur ben geberiom ecük dinlenem e dinlendim sora dur sen özgeye bak markete gidem derken öğlen oldi ben marketten dönerkene kaynananın kapısında karşılaştık kaynana benim evin halini biliy ya çıkmasınlar deyu burda deel anasına gitti demiş :roflol: ay beni görünce aa didi bende sanıyom sen anandasın şey kem küm yok gidecudumda gitmedim falan oldum neyse bunnarda takıldı geldi e tabi anam özgelen uğraşmaktan heç bişe yapmamıştık özetlen rezil oldukkkkkkkkk lülülülülülü

anaaaaaaaam çat kapı mıııııııııııııı eyvahedigeldismile
korkuuunnnççç
bornozla bile yakalabülürüm ben eyvahedigeldismile
zettüüünnn kocan berayımı mı seemiş gııı bidene oğlan doğur decem amaa arada baya yaş farkı olur
anam hep de kız anaları istii kızımı kaydirigubbakcemile3

buldum buldum ucundan eccük berayıı kaydirigubbakcemile3
nan o bebenin gözleri yeter zatin sen en iyisi şerit çek bebenin gözlerine :))))
:roflol: vereliniortak

abuuuuuuuuu
anam ben de komşu gelince öle oluyommm bazeen
açmeyem diiyom ama berayın sesinden kesin evdeyim mafoldumben
evde yokmuş numarası yapamıyom daa
artık sabah ilk işim odayı düzene sokmak olii kaydirigubbakcemile2

nbr kızlar
ayy gelemiyom artık
benim yaramazım durmuyo hep kucakta olcak bide gezcek
ha bide konuşcaz aboooooooooo
ayy şikayet gibi olmasında:)))))
benimkide dedikoducu karılarn gıybet olmasın sohbet olsunu gibi oldu haaaaaaaaa:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…