ayyy bu aradaaaaaaaa bebişime emziğinden buldum sonundaaaaaaa
kızım resmen nukun ortodontic emziğini seviyi silikon olanını :ecrin_bebek:
ya aldım baktım hemen bebe dorun 3 çeşidini aldıydım abuu nuk la o kadar farklı kii bebedor un memesi hayvan kadar len nukun ki minnacık kibar kızım benimmm bayanssulusmile
damadımda kibarcık o da nuk seviyii zemuszemus
zeytüüüüüüüüüüüüüüüüünnnn belli oldumu damadın gı verinmi yamana kızçeniCADIARZU
:mymeka::mymeka:ne deyön nan sen dimek benim kız kaba heealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben size deyom benim kız ters diye bebedorun damaklısını kullanıy
bide foto emziğinikaydirigubbakcemile2
gerçi zorla ağzına tıkıyom ikisinide parmağımlada tutuyom öle uyuyo valla
yoksam nukunkinimi alsaydım ondanmı direniy acaba
ama fato emziğide yumşak onada direniybilmiyorumkismile
alamda deneyem o zmn
ne yazıy cerinom üzerinde carrefourda bulabilirmiyim bilmiyorumkismile
bacım valla bebedor da bende emziğin dötünden tutmak zorunda kalidim zira yavrum emmeye çalışırken fırliydi kaydirigubbakcemile3
nukun ki ni bıç bıç atıiy azına ayhh buna da nazar değermiş puhahahah mannak olduk iice haaa laelaelaelaelae
canım NUK ortodontik yazıyı eşek kaa 1 numero alacun özel bişi yazmiy bu kaa yane aa dur ben sana link verem
NUK Internet / ÜRÜNLERİMİZ, Ürün Dünyası, Yardımcı Ürünler
fashion olandan aldım ben bacım :ecrin_bebek:
vermiyom nan kimseye kızımıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aşk acısı çekiy daha kızım onu teselli edommafoldumbenmafoldumben
yamanlan ancak kanki olabülürler benim kız önce çıktı vardır bi bildiği sanırım kimi gözünü kestirdiyse artıkınbilmiyorumkismile
kocişim face açık olduğu zaman bakmış da bi kız beğenmiş kaydirigubbakcemile3
çok tatlu dedi. merak ettim baktım meğer berayımmış.:lepi:
bizim oğlumuz olsaydı berayı isterdiksositososito
kızlarrr
basım catlıyo
burnum kanadı bugun
ama oglum da hıc durmadı yawrumun bı sıkıntısı war bellı
bısey dıcem bende humananın rezenesı war
ıcıyo tadını sewdı ama ne kadar wermem gerek bılmıyom ya bıleler ne olur yardım etsın
kızlarrr
basım catlıyo
burnum kanadı bugun
ama oglum da hıc durmadı yawrumun bı sıkıntısı war bellı
bısey dıcem bende humananın rezenesı war
ıcıyo tadını sewdı ama ne kadar wermem gerek bılmıyom ya bıleler ne olur yardım etsın
cersuu ev ne durumdaydı gıı
valla don pijama modundayım genelde evide bok göturiyi çat kapı misafir hayal bile etmek istemiom eyvahedigeldismile
korktuğun başına gelir hacı dikkat et
vallaha bana gelse kapı açmam herhal buse dalmasa kapıya bari o zaman mıçtım işte
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: vereliniortakbuldum buldum ucundan eccük berayıı kaydirigubbakcemile3
nan o bebenin gözleri yeter zatin sen en iyisi şerit çek bebenin gözlerine :))))
:kedi: gerçi oldu bi kere gıı :kedi:
bizim herifin teyzeleri falan geldiydi rezil eve bilmiyorumkismile
ev dandini ama nası bişi sorma özgenin en heyheyli zamanları yani evi bırak çişe gidemiodum kaydirigubbakcemile3
anam geldi sabah kadın dedi abu bu evinhali ne hemen girişiyodu ay dedim anne allah aşkına bırak şu evi dur ben geberiom ecük dinlenem e dinlendim sora dur sen özgeye bak markete gidem derken öğlen oldi ben marketten dönerkene kaynananın kapısında karşılaştık kaynana benim evin halini biliy ya çıkmasınlar deyu burda deel anasına gitti demiş :roflol: ay beni görünce aa didi bende sanıyom sen anandasın şey kem küm yok gidecudumda gitmedim falan oldum neyse bunnarda takıldı geldi e tabi anam özgelen uğraşmaktan heç bişe yapmamıştık özetlen rezil oldukkkkkkkkk lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?