2009 Kasm Anneleri

ne yapsın şimdi ıkınıyo her zamanki gibi

ben geliyooooooooom canımda çay istediiiii

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm kocana ne oluyomuş
herşeye kadınlar koşuyo ayol

ben de bugün yine kendim yaptırdım kakasını. güya fitil kullanmıyom ama pamuklu çubğu zeytinyağına batırıp baya bi kurcaladım da yaptıı sonunda. alışırsa buna napaım bilmiyorum. ya çook kabız benim yavrum ya. zeytinyağı bile yumuşatmıyo

:roflol: kurcaladın haaa
bende fitil vermedim ama daha kurcalamadımda
bacak hareketleri falan yaptırıyodum kaç gündür oda işe yaramıyo

aynen bizim evde de her yerde kablo var
olduğu kadar napalım
benim daha mutfak bilem duruyo
aha oğlum da kalktı :ecrin_bebek:

ya kızlar 2 gündür ben hep açım
kendimi hep mutfakta buluyorum
doy-mu-yo-rum :kedi:

biz emzirioz. dabimki acıkacaz. cokacimcoook sıkma canını nasılsa veririz kiloları. 6 aylık yapınca bebeleri hep beraber veririz. mesele 1saat önce yarım ekmekle kahvaltı yaptım ama kurt gibi açım şimdiii.

biz emzirioz. dabimki acıkacaz. cokacimcoook sıkma canını nasılsa veririz kiloları. 6 aylık yapınca bebeleri hep beraber veririz. mesele 1saat önce yarım ekmekle kahvaltı yaptım ama kurt gibi açım şimdiii.

aynen yiyom yiyom sonrada pişman oluyom
ya cnm bide benim oğlumda zor yapıyo kakasını ama ben ellemiyom popoya
erkek çocuğun poposuyla oynamak iii değilmiş nedense
ama yavrum ıkınırkende içim gidiyo zeytinyağıda bişeye yaramıyo
acık büyüselerde rahatlasalar ya

off bee hepsimi aynı bunnarıın :mymeka: murat enişte hariç tabüüü laelaelaelaelae
anam akşam bebiş uyuyunca bi de meyve yesek şunu içsek bunu yesek anaaaaam
o da akşama kadar çalışıp yoruluyomuşş biz yorulmuyoduk sanki o zaman da ben yapıyodum bu ne beeeeeeeeeee tırlatcam artık haaa
ya bu kiz kurulmus saat gibi niye yarim saat sonra uyaniyo.akannehir
anam sorma yaaa 1 saat uyutmaya uğraş yarım saat uyusun akannehir
evde kaç gündür yemek yok bugün kendimi aşıp yemek yapmam lazım kuruduk ayol
benim deeeeeee
bi de yemek işi var yaaa bebekle uğraş uyuyunca bi nefes alam dee tam yemeğe başla uyansınn akannehir

hoşgeldin şekercikk benim kız uyudu bi çay içem diye oturdum hemen uyanmasa bari de yemek yapsam bugün ohaoldumsmile

ya canım mümkünü yok yapamıyoo. e yapamayıncada ciğerlerine baskı olyomuş. o çok zararlıymış. bira daha büyüyüp güclenince ıkınabilir diye düşünüyombilmiyorumkismile

kartanem çok dertlisin kız bugünnnn
ben saldım evi dün de kocişle tartıştık
ev temiz değilmiş
canım çıkıyor akşama kadar yaaa ben de elimden gelen bu bana söylenme artık didim baktım akşam banyoyu temizlemiş ay yetişemiyorum yaaa oğlan uyumadığında sürekli ilgi bekliyor uyuduğunda da ütü çamaşır mahvoluyorum
bi de bende bel ve baş ağrısı aşırı bir terleme var kalbim azcık yorulunca gümbür gümbür atıyor dr normal dedi ama ne zaman geççek yaa menopozlu kadınlara döndümmm

slm kızlarrrr a.s.
benim oğlan hepten beni emmeyi bıraktı yaa mafoldumben biberondan içii sütümüü mafoldumben

ya canım mümkünü yok yapamıyoo. e yapamayıncada ciğerlerine baskı olyomuş. o çok zararlıymış. bira daha büyüyüp güclenince ıkınabilir diye düşünüyombilmiyorumkismile

valla cnm pırt sesinden nefret ederdim şimdi o sesi duyunca bayram ediyom
hele kaka görünce bu kaaa sevincemi hiç bilmezdim
resmen ıkınmaktan kusuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…