gel ben ogretem sana canim.opuyorumnanaktan
ya bu kiz kurulmus saat gibi niye yarim saat sonra uyaniyo.akannehir
ne yapsın şimdi ıkınıyo her zamanki gibi
ben geliyooooooooom canımda çay istediiiii
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm kocana ne oluyomuş
herşeye kadınlar koşuyo ayol
ben de bugün yine kendim yaptırdım kakasını. güya fitil kullanmıyom ama pamuklu çubğu zeytinyağına batırıp baya bi kurcaladım da yaptıı sonunda. alışırsa buna napaım bilmiyorum. ya çook kabız benim yavrum ya. zeytinyağı bile yumuşatmıyo
kız cd aldım hamileyken biraz ondan çalıştım ama sonra doğurunca hepsi gitti
gelemde öğret
iyiymiş benimki 15 dk sonra uyanıyo
ooof sormayın yaa. ya hergün o hale nasıl geliyoo şaşırıyom ya. sağolsun kocişte laptopu tv ye bağlamış her yer kablooo. dağınık olunca ev çok mutsuz oluyom. kocişe bağırıyom ya busefer. ama insan en azından çorap aldığı çekmeceyikapatır ya
:roflol: kurcaladın haaa
bende fitil vermedim ama daha kurcalamadımda
bacak hareketleri falan yaptırıyodum kaç gündür oda işe yaramıyo
ya kızlar 2 gündür ben hep açım
kendimi hep mutfakta buluyorum
doy-mu-yo-rum :kedi:
biz emzirioz. dabimki acıkacaz. cokacimcoook sıkma canını nasılsa veririz kiloları. 6 aylık yapınca bebeleri hep beraber veririz. mesele 1saat önce yarım ekmekle kahvaltı yaptım ama kurt gibi açım şimdiii.
insan hangisini yapacağını şaşınca oturup kalıyo
dün kocişe diyom ki kendimi köle gibi hissediyom oda diyo ki bende
kendimi anladım da o nu anlamadım
her şeyden kendine pay çıkarmayı biliyo maşallah
off bee hepsimi aynı bunnarıın :mymeka: murat enişte hariç tabüüü laelaelaelaelaeooof sormayın yaa. ya hergün o hale nasıl geliyoo şaşırıyom ya. sağolsun kocişte laptopu tv ye bağlamış her yer kablooo. dağınık olunca ev çok mutsuz oluyom. kocişe bağırıyom ya busefer. ama insan en azından çorap aldığı çekmeceyikapatır ya
anam sorma yaaa 1 saat uyutmaya uğraş yarım saat uyusun akannehirya bu kiz kurulmus saat gibi niye yarim saat sonra uyaniyo.akannehir
benim deeeeeeeevde kaç gündür yemek yok bugün kendimi aşıp yemek yapmam lazım kuruduk ayol
aynen yiyom yiyom sonrada pişman oluyom
ya cnm bide benim oğlumda zor yapıyo kakasını ama ben ellemiyom popoya
erkek çocuğun poposuyla oynamak iii değilmiş nedense
ama yavrum ıkınırkende içim gidiyo zeytinyağıda bişeye yaramıyo
acık büyüselerde rahatlasalar ya
ya canım mümkünü yok yapamıyoo. e yapamayıncada ciğerlerine baskı olyomuş. o çok zararlıymış. bira daha büyüyüp güclenince ıkınabilir diye düşünüyombilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?