hoşgeldin şekercikk benim kız uyudu bi çay içem diye oturdum hemen uyanmasa bari de yemek yapsam bugün ohaoldumsmile
bi ara zeytinde ogreniyodu.. gelin topluca ogretem.delikafadulden
bu ne ya, uyumadan once saat mi kuruyolar ya.:sinifsinif:
nedeni pek açık gııııııı :jeyyar:aynen yiyom yiyom sonrada pişman oluyom
ya cnm bide benim oğlumda zor yapıyo kakasını ama ben ellemiyom popoya
erkek çocuğun poposuyla oynamak iii değilmiş nedense
ama yavrum ıkınırkende içim gidiyo zeytinyağıda bişeye yaramıyo
acık büyüselerde rahatlasalar ya
off bee hepsimi aynı bunnarıın :mymeka: murat enişte hariç tabüüü laelaelaelaelae
anam akşam bebiş uyuyunca bi de meyve yesek şunu içsek bunu yesek anaaaaam
o da akşama kadar çalışıp yoruluyomuşş biz yorulmuyoduk sanki o zaman da ben yapıyodum bu ne beeeeeeeeeee tırlatcam artık haaa
anam sorma yaaa 1 saat uyutmaya uğraş yarım saat uyusun akannehir
benim deeeeeee
bi de yemek işi var yaaa bebekle uğraş uyuyunca bi nefes alam dee tam yemeğe başla uyansınn akannehir
kartanem çok dertlisin kız bugünnnn
ben saldım evi dün de kocişle tartıştık
ev temiz değilmiş
canım çıkıyor akşama kadar yaaa ben de elimden gelen bu bana söylenme artık didim baktım akşam banyoyu temizlemiş ay yetişemiyorum yaaa oğlan uyumadığında sürekli ilgi bekliyor uyuduğunda da ütü çamaşır mahvoluyorum
bi de bende bel ve baş ağrısı aşırı bir terleme var kalbim azcık yorulunca gümbür gümbür atıyor dr normal dedi ama ne zaman geççek yaa menopozlu kadınlara döndümmm
slm kızlarrrr a.s.
benim oğlan hepten beni emmeyi bıraktı yaa mafoldumben biberondan içii sütümüü mafoldumben
anam bi de temiz değil mi diyoooo kafamçokkarıştıkartanem çok dertlisin kız bugünnnn
ben saldım evi dün de kocişle tartıştık
ev temiz değilmiş
canım çıkıyor akşama kadar yaaa ben de elimden gelen bu bana söylenme artık didim baktım akşam banyoyu temizlemiş ay yetişemiyorum yaaa oğlan uyumadığında sürekli ilgi bekliyor uyuduğunda da ütü çamaşır mahvoluyorum
bi de bende bel ve baş ağrısı aşırı bir terleme var kalbim azcık yorulunca gümbür gümbür atıyor dr normal dedi ama ne zaman geççek yaa menopozlu kadınlara döndümmm
eeeee karular dün gece 3 nomero prima bağladım 12 saat durdu heçte sızdırmadı ne iş annamadım haaa
bizim aileye bi melek daha geldiiiii :)
amcamın gelini dogum yapmıs az once telefon ettiler
obür bebişide küöücük daha bakalım ne yapıcak iki bebeyle
bu arada sekercik bende cok dertliyim evin işi misafiri ütüler camasırlar bebiş amannn cok zormus valla dusa bile gircek vakt zor buluyorum
kızlar bizim hatunun gözü kızarmıs böyle beyaz yerindeki damarlar belirginleşmiş anneme sordum önemli değil dedi bide poposuna bikac gundur zeytinyagı yerine pişik kremi sürüyodum pişik olmus bi yarım saat acıp beklettim bide sabunla yıkadım inş. gecer yaa
selam karılarrrr...neediysinizzz eli işte gözü oybasta arkadaslarımmmbayanssulusmile
bunun basını ben cekiyom emzırırken acıwerdım
uyumusuz oglusla 1 saat
gogsume yuzustu yaturdun bende uzandım aksam kartala gıdecez once gorumceye sonra aplamaaaa
bıde kızlar bısr fark ettım oglum babası warken uslu
uyuyo akıllı duruyo
kastı bana kanımcakaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrr a.s.
benim oğlan hepten beni emmeyi bıraktı yaa mafoldumben biberondan içii sütümüü mafoldumben
nan çatırtııı ben prima ve molfixi beğenmedişm huggies ALIYOM hatta bi de 4 numara aldım bugünn indirimdeydi yanıdna da 3 paket ıslak havlu veriyodueeeee karular dün gece 3 nomero prima bağladım 12 saat durdu heçte sızdırmadı ne iş annamadım haaa
cnm zorla bence benmki de bazen almak istemiyo zorla tıkışltırıyorum ağzınaslm kızlarrrr a.s.
aynen cnm:)))) hele gaz çıkardımı uçuyozzzzvalla cnm pırt sesinden nefret ederdim şimdi o sesi duyunca bayram ediyom
hele kaka görünce bu kaaa sevincemi hiç bilmezdim
resmen ıkınmaktan kusuyo ya
ha haaaa oğlanlar ööle cnm heralde benmki de ööel babası gelince fosur fosur uyuyor ama geçen babası 22de geldi bi özlemiş babasını ona gitmek istedi attırıyor kendini resmen sonra da hıı hıı aguu gıı die anlattı bişeyler babasınaaaselam karılarrrr...neediysinizzz eli işte gözü oybasta arkadaslarımmmbayanssulusmile
bunun basını ben cekiyom emzırırken acıwerdım
uyumusuz oglusla 1 saat
gogsume yuzustu yaturdun bende uzandım aksam kartala gıdecez once gorumceye sonra aplamaaaa
bıde kızlar bısr fark ettım oglum babası warken uslu
uyuyo akıllı duruyo
kastı bana kanımcakaydirigubbakcemile3
fıstık nerdesin ben çok özledim senniii msnden bari yazar insan ayollheee oluur
nedeni pek açık gııııııı :jeyyar:
ben gittim soğanı doğradım acıktı benim kuş bıraktım yemeği geldim ne edecez
ay bu adamlar ya bide ev temiz değil mi dedi
sanki akşama kadar yatıyoz yawww aaa
sizin kocalar normal beniki ters sanırımm :1ninca:
oğluş zırr zırr ağlıyo vermiyo banaa ben sustururum diyeee laelaelaelaelae beşikten tarafta o yatıyo uyanınca hemen fırlıyooo sarılıyo felan zorla veriyo bana emzirmem için yaaaaklava:
bu arada sekercik bende cok dertliyim evin işi misafiri ütüler camasırlar bebiş amannn cok zormus valla dusa bile gircek vakt zor buluyorum
kızlar bizim hatunun gözü kızarmıs böyle beyaz yerindeki damarlar belirginleşmiş anneme sordum önemli değil dedi bide poposuna bikac gundur zeytinyagı yerine pişik kremi sürüyodum pişik olmus bi yarım saat acıp beklettim bide sabunla yıkadım inş. gecer yaa
selam kuzu
bıraktımı emmeyı:gitme:
nıyekı acaba yaa
olsun uzelme yınede emi şekelimmolumunekankayizsmile
ayy ayneeen sen de meme var öle uyutuyon diyoo :mymeka: ben demesem al da azcık sen dolaştır diye hayatta sen yoruldun bana ver demicek yaaahoşgördüm şekerimmmm
ayy dinlen valla
herifler anlamıyor ne kadar yorulduğumuz
akşam da ağlayınca direk bana veriyor neymiş onda hemen ağlıyormuş
bide bana verirken bi bahanesi var bu meme istiyorrr hiç de bile yeni emzirmiş oluyorum gaz çıkarıyorz işte böyle şekerciim hepsi böyle bunlarınnn seri imalat gibii
maşallaah egeyeeeehemide bugün 88 günlük olduk değnek gelcek 2 günee delikafadulden
oo gözünüz aydın şekeriimmm asyaya kardeş geldiibizim aileye bi melek daha geldiiiii :)
sizin kocalar normal beniki ters sanırımm :1ninca:
oğluş zırr zırr ağlıyo vermiyo banaa ben sustururum diyeee laelaelaelaelae beşikten tarafta o yatıyo uyanınca hemen fırlıyooo sarılıyo felan zorla veriyo bana emzirmem için yaaaaklava:
hoşgeldin canım. ya bence zorla. aç kalınca alır memeni. sürekli biberon temizlemesi ayrı bi dert sağması ayrı.
kız n guzel işte
bana da eyle yapsa keske
alsanaalsanasmile
bızmkı kalkıo fenerle ısık acıo memeyı tıtana kadar sonra su getırıp horlamaya baslii bazende hıııc uyanmadan horlamaya dewammm:lepi:
bizimkide aynı kııı haftasonu pek usluydu adamda hep ole sanıyo
maşallaah egeyeeee
:mymeka: :mymeka:
nan seninki ondan seni emmeyi bıraktı zaar babayı emmek istiyo olmasın :roflol: :roflol:
anam sorma yaaa 1 saat uyutmaya uğraş yarım saat uyusun akannehir
slm kızlarrrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?