2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin şekercikk benim kız uyudu bi çay içem diye oturdum hemen uyanmasa bari de yemek yapsam bugün ohaoldumsmile

hoşgördüm şekerimmmm
ayy dinlen valla
herifler anlamıyor ne kadar yorulduğumuz
akşam da ağlayınca direk bana veriyor neymiş onda hemen ağlıyormuş
bide bana verirken bi bahanesi var bu meme istiyorrr hiç de bile yeni emzirmiş oluyorum gaz çıkarıyorz işte böyle şekerciim hepsi böyle bunlarınnn seri imalat gibii

selam karılarrrr...neediysinizzz eli işte gözü oybasta arkadaslarımmmbayanssulusmile
bunun basını ben cekiyom emzırırken acıwerdım
uyumusuz oglusla 1 saat
gogsume yuzustu yaturdun bende uzandım aksam kartala gıdecez once gorumceye sonra aplamaaaa
bıde kızlar bısr fark ettım oglum babası warken uslu
uyuyo akıllı duruyo
kastı bana kanımcakaydirigubbakcemile3

bi ara zeytinde ogreniyodu.. gelin topluca ogretem.delikafadulden

bu ne ya, uyumadan once saat mi kuruyolar ya.:sinifsinif:

heee oluur
nedeni pek açık gııııııı :jeyyar:

ben gittim soğanı doğradım acıktı benim kuş bıraktım yemeği geldim ne edecez

ay bu adamlar ya bide ev temiz değil mi dedi
sanki akşama kadar yatıyoz yawww aaa

bizim aileye bi melek daha geldiiiii :)
amcamın gelini dogum yapmıs az once telefon ettiler
obür bebişide küöücük daha bakalım ne yapıcak iki bebeyle

bu arada sekercik bende cok dertliyim evin işi misafiri ütüler camasırlar bebiş amannn cok zormus valla dusa bile gircek vakt zor buluyorum

kızlar bizim hatunun gözü kızarmıs böyle beyaz yerindeki damarlar belirginleşmiş anneme sordum önemli değil dedi bide poposuna bikac gundur zeytinyagı yerine pişik kremi sürüyodum pişik olmus bi yarım saat acıp beklettim bide sabunla yıkadım inş. gecer yaa

slm kızlarrrr a.s.
benim oğlan hepten beni emmeyi bıraktı yaa mafoldumben biberondan içii sütümüü mafoldumben

selam kuzu
bıraktımı emmeyı:gitme:
nıyekı acaba yaa
olsun uzelme yınede emi şekelimmolumunekankayizsmile

anam bi de temiz değil mi diyoooo kafamçokkarıştı
öle bişey dese ben de tırlatırım heralde beee
yaw uyanıkken durmuyolar artık şarkı sölüyom konuşuyom şaklabanlık yapıyom en sonunda gene sıkılıyo kucakta geziyoz 2 saat geçiyo bi yarım saatte uyutmaya çalış sonra yarım saat uyusun uyansın sırtımı dinlendiremiyom bilee ağrıyo benim de
zaten artık cuma günlerine attım temizlik işini haftasonu da misafir geliyo genelde onlara da temiz olmuş oluyo böleecee :hulya:

eeeee karular dün gece 3 nomero prima bağladım 12 saat durdu heçte sızdırmadı ne iş annamadım haaa

valla bilmiim hacı ben uyu ve oyna olandan memnunum o sızdırmıyo ama aktif bebek sızdırıyo yalnız kenarlardan değil kendi biraz kumaş gibi ya dışa geçiriyo annadınmı bodysi çok hafif nemli gibi oluyo çıtçıtladıım yer
ben bundan sonra uyu ve oynadan alcaam

bu aradaaa kızlaar uyu ve oyna 78lik paket kipada 13.50 indirimdeydi
ben bilmediimden denemek için bi paket aldıydım keşke birsürü alsamışım yaa 4 numarası da vardı bilmiyorumkismile

sizin kocalar normal beniki ters sanırımm :1ninca:
oğluş zırr zırr ağlıyo vermiyo banaa ben sustururum diyeee laelaelaelaelae beşikten tarafta o yatıyo uyanınca hemen fırlıyooo sarılıyo felan zorla veriyo bana emzirmem için yaaaa klava:

gozunuz aydın canım
bende gece 1 de ütü yaptım dun
ve daha bı suru ıss

bizimkide aynı kııı haftasonu pek usluydu adamda hep ole sanıyo

eeeee karular dün gece 3 nomero prima bağladım 12 saat durdu heçte sızdırmadı ne iş annamadım haaa
nan çatırtııı ben prima ve molfixi beğenmedişm huggies ALIYOM hatta bi de 4 numara aldım bugünn indirimdeydi yanıdna da 3 paket ıslak havlu veriyodu

slm kızlarrrr a.s.
benim oğlan hepten beni emmeyi bıraktı yaa mafoldumben biberondan içii sütümüü mafoldumben
cnm zorla bence benmki de bazen almak istemiyo zorla tıkışltırıyorum ağzına

valla cnm pırt sesinden nefret ederdim şimdi o sesi duyunca bayram ediyom
hele kaka görünce bu kaaa sevincemi hiç bilmezdim
resmen ıkınmaktan kusuyo ya
aynen cnm:)))) hele gaz çıkardımı uçuyozzzz
ha haaaa oğlanlar ööle cnm heralde benmki de ööel babası gelince fosur fosur uyuyor ama geçen babası 22de geldi bi özlemiş babasını ona gitmek istedi attırıyor kendini resmen sonra da hıı hıı aguu gıı die anlattı bişeyler babasınaaa
heee oluur

nedeni pek açık gııııııı :jeyyar:

ben gittim soğanı doğradım acıktı benim kuş bıraktım yemeği geldim ne edecez
fıstık nerdesin ben çok özledim senniii msnden bari yazar insan ayoll
ay bu adamlar ya bide ev temiz değil mi dedi
sanki akşama kadar yatıyoz yawww aaa

heee kolay sanıyorlar bebe bakmayııı

kız n guzel işte
bana da eyle yapsa keske
alsanaalsanasmile
bızmkı kalkıo fenerle ısık acıo memeyı tıtana kadar sonra su getırıp horlamaya baslii bazende hıııc uyanmadan horlamaya dewammm:lepi:

hem gözün aydın kenyam hemde geçmiş olsun asyamaaa opuyorumnanaktan

selam kuzu
bıraktımı emmeyı:gitme:
nıyekı acaba yaa
olsun uzelme yınede emi şekelimmolumunekankayizsmile

pes etmim hep veriyom memeyi ama ter ter tepiniyoooo akannehir

ayy ayneeen sen de meme var öle uyutuyon diyoo :mymeka: ben demesem al da azcık sen dolaştır diye hayatta sen yoruldun bana ver demicek yaaa
hemide bugün 88 günlük olduk değnek gelcek 2 günee delikafadulden
maşallaah egeyeeee
oo gözünüz aydın şekeriimmm asyaya kardeş geldii

:mymeka: :mymeka:
nan seninki ondan seni emmeyi bıraktı zaar babayı emmek istiyo olmasın :roflol: :roflol:

hoşgeldin canım. ya bence zorla. aç kalınca alır memeni. sürekli biberon temizlemesi ayrı bi dert sağması ayrı.

ooofff varyaaa çır çırr cırlıyoo tepiniyo ama emmiyooo akannehir ilk günden böle gı heç sevemediiii akannehir

kız n guzel işte
bana da eyle yapsa keske
alsanaalsanasmile
bızmkı kalkıo fenerle ısık acıo memeyı tıtana kadar sonra su getırıp horlamaya baslii bazende hıııc uyanmadan horlamaya dewammm:lepi:

:1ninca: çakturma gıı beiki ters diimmm :1ninca:

bizimkide aynı kııı haftasonu pek usluydu adamda hep ole sanıyo

walla ya
yalancı cıkaıyo benı sıpaaaakafamçokkarıştı
ama dun resmen kudurdu oglan babası yokken sabah 8den aksam 7 ye kaaa
gelınce esım attım basına mutfaga kactım
insnın sınırlerı kaldırmıyo ya
bırı olmalı zaman zaman serbest kalmalıyızboshayallersmile

anam sorma yaaa 1 saat uyutmaya uğraş yarım saat uyusun akannehir

senin kiz saat veriyo bacim. gerci benimkide veriyo, yarim saat.delikafadulden

slm kızlarrrr a.s.

cok uzulme canim. bak 4. ayiniza 1 ay kaldi. yavas yavas ek besinlerede gecersiniz.

uykuya gecmeden veya uykusunun arasinda tam uyanmadan emzirmeyi dene. bazen aliyolar oyle.

gozunuz aydin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…