sağol canım bende aynı durumdayım ütüyü gece yapıyorum bende bir iki gune bursadan esimin teyzeleri gelicek Allahım nolur yemege falan gelmesinler yaaa ugrasamam bebekle temizlik yemek bebek ayyy inş. ince fikirli davranıp gelmezlergozunuz aydın canım
bende gece 1 de ütü yaptım dun
ve daha bı suru ıss
hem gözün aydın kenyam hemde geçmiş olsun asyamaaa opuyorumnanaktan
pes etmim hep veriyom memeyi ama ter ter tepiniyoooo akannehir
tahmin edebiliyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3olabülür kızzz :roflol: yemin ederim baak şaka yapmıyom hallerini bi görsen onu anne sanırsın yaaaa :mymeka::mymeka:
senin kiz saat veriyo bacim. gerci benimkide veriyo, yarim saat.delikafadulden
.
hem gözün aydın kenyam hemde geçmiş olsun asyamaaa opuyorumnanaktan
pes etmim hep veriyom memeyi ama ter ter tepiniyoooo akannehir
cnm Allah sağlıklı ömürler versin inşbizim aileye bi melek daha geldiiiii :)
amcamın gelini dogum yapmıs az once telefon ettiler
obür bebişide küöücük daha bakalım ne yapıcak iki bebeyle
bu arada sekercik bende cok dertliyim evin işi misafiri ütüler camasırlar bebiş amannn cok zormus valla dusa bile gircek vakt zor buluyorum
kızlar bizim hatunun gözü kızarmıs böyle beyaz yerindeki damarlar belirginleşmiş anneme sordum önemli değil dedi bide poposuna bikac gundur zeytinyagı yerine pişik kremi sürüyodum pişik olmus bi yarım saat acıp beklettim bide sabunla yıkadım inş. gecer yaa
şekerim diyo vallaaaaaaanam bi de temiz değil mi diyoooo kafamçokkarıştı
öle bişey dese ben de tırlatırım heralde beee
yaw uyanıkken durmuyolar artık şarkı sölüyom konuşuyom şaklabanlık yapıyom en sonunda gene sıkılıyo kucakta geziyoz 2 saat geçiyo bi yarım saatte uyutmaya çalış sonra yarım saat uyusun uyansın sırtımı dinlendiremiyom bilee ağrıyo benim de
zaten artık cuma günlerine attım temizlik işini haftasonu da misafir geliyo genelde onlara da temiz olmuş oluyo böleecee :hulya:
valla bilmiim hacı ben uyu ve oyna olandan memnunum o sızdırmıyo ama aktif bebek sızdırıyo yalnız kenarlardan değil kendi biraz kumaş gibi ya dışa geçiriyo annadınmı bodysi çok hafif nemli gibi oluyo çıtçıtladıım yer
ben bundan sonra uyu ve oynadan alcaam
bu aradaaa kızlaar uyu ve oyna 78lik paket kipada 13.50 indirimdeydi
ben bilmediimden denemek için bi paket aldıydım keşke birsürü alsamışım yaa 4 numarası da vardı bilmiyorumkismile
ay maşallah benimki göznü bile aralamıyo yavvv ben klkıyom gözler kapalı ayakta hem uyuyp hem emziriyorumm bide sabah demez mi gece kalkmadı galbaaaa:))sizin kocalar normal beniki ters sanırımm :1ninca:
oğluş zırr zırr ağlıyo vermiyo banaa ben sustururum diyeee laelaelaelaelae beşikten tarafta o yatıyo uyanınca hemen fırlıyooo sarılıyo felan zorla veriyo bana emzirmem için yaaaaklava:
ayy ayneeen sen de meme var öle uyutuyon diyoo :mymeka: ben demesem al da azcık sen dolaştır diye hayatta sen yoruldun bana ver demicek yaaa
:mymeka: :mymeka:
nan seninki ondan seni emmeyi bıraktı zaar babayı emmek istiyo olmasın :roflol: :roflol:
sağol canım bende aynı durumdayım ütüyü gece yapıyorum bende bir iki gune bursadan esimin teyzeleri gelicek Allahım nolur yemege falan gelmesinler yaaa ugrasamam bebekle temizlik yemek bebek ayyy inş. ince fikirli davranıp gelmezler
sağol canım
olabülür kızzz :roflol: yemin ederim baak şaka yapmıyom hallerini bi görsen onu anne sanırsın yaaaa :mymeka::mymeka:
ayy ayneeen sen de meme var öle uyutuyon diyoo :mymeka: ben demesem al da azcık sen dolaştır diye hayatta sen yoruldun bana ver demicek yaaa
olabülür kızzz :roflol: yemin ederim baak şaka yapmıyom hallerini bi görsen onu anne sanırsın yaaaa :mymeka::mymeka:
di mi ya? valla eline vermesem ver demicek. hatta ben mutfakta is yaparken getiriyolar, baglayin sirtima, size zahmet olmasin diyorum.delikafadulden
:roflol::roflol:
aynene şekerim abzen deliriyorum ağlıyorum valaaaawalla ya
yalancı cıkaıyo benı sıpaaaakafamçokkarıştı
ama dun resmen kudurdu oglan babası yokken sabah 8den aksam 7 ye kaaa
gelınce esım attım basına mutfaga kactım
insnın sınırlerı kaldırmıyo ya
bırı olmalı zaman zaman serbest kalmalıyızboshayallersmile
AYYY alemsin kız:))ayyyy sizi takip ederken kucağımdaki oğlum bir güzel bütün üstüme kustu
bende gaz çıkarıyo sanıyom
sağol canım bende aynı durumdayım ütüyü gece yapıyorum bende bir iki gune bursadan esimin teyzeleri gelicek Allahım nolur yemege falan gelmesinler yaaa ugrasamam bebekle temizlik yemek bebek ayyy inş. ince fikirli davranıp gelmezler
sağol canım
sağol canım bende aynı durumdayım ütüyü gece yapıyorum bende bir iki gune bursadan esimin teyzeleri gelicek Allahım nolur yemege falan gelmesinler yaaa ugrasamam bebekle temizlik yemek bebek ayyy inş. ince fikirli davranıp gelme
cok uzulme canim. bak 4. ayiniza 1 ay kaldi. yavas yavas ek besinlerede gecersiniz.
uykuya gecmeden veya uykusunun arasinda tam uyanmadan emzirmeyi dene. bazen aliyolar oyle.
.
edoooş şu senin sterilizatör neydi gıı 25 liraya link ver hacııı
mureda bizim bebeler çok yakın doğmuşlar. egecik şimdi kaç kilo pldu
tahmin edebiliyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
işe nasıl gidiyo nan eniştee kafamçokkarıştı
yok be wannaaam o saat vermeler geride kaldı mafoldumben
anam bi de heryerde uyku seremoniniz olsun her gün aynı saatte yatırın demiyomu
sanki bunların sağı solu belli deee :bbo:
tam 3 aylıkken 6300 dü boyuda 61 cmgeceleri kaktırıyom bazende gündüz heç almıyoo ama az kaldı 1 ayy :Saruboceq:
ayy selo iyi hoşta 2 günde kararıyo içi habiree limon tuzunla bekletmek lazım demedi demee akannehir
cuma gitcez cnm dr.a hihoyyyt seninki ne kadarr bilmiyorumkismile
6 da ege uyanıyo 8 e kadar baba oğul konuşuyolar kıkırr kıkırr :roflol: 3 defada kapıdan dönüp öpüyooo gündede 3 kez eve geliyoo akannehirakannehirklava:
cewreye ılgılerı artıncaa meme emme zorlasıyo
elıne bı oytuncak al oyle dene yada muzık alan bıse canım ablamınkıde oyleydıolumunekankayizsmile
ay maşallah benimki göznü bile aralamıyo yavvv ben klkıyom gözler kapalı ayakta hem uyuyp hem emziriyorumm bide sabah demez mi gece kalkmadı galbaaaa:))
kıız kıymetini bil valla. ama benimde dün misafirim vardı. koydum dizlerine salla dedim. bi geldim uyutmuş veee 3 saat uyudu. bişe değil misafirlerde hep böyle akıllı duruyo sandıkafamçokkarıştı
di :roflol::roflol:
tam 3 aylıkken 6300 dü boyuda 61 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?