2009 Kasm Anneleri

gozunuz aydın canım
bende gece 1 de ütü yaptım dun
ve daha bı suru ıss
sağol canım bende aynı durumdayım ütüyü gece yapıyorum bende bir iki gune bursadan esimin teyzeleri gelicek Allahım nolur yemege falan gelmesinler yaaa ugrasamam bebekle temizlik yemek bebek ayyy inş. ince fikirli davranıp gelmezler
hem gözün aydın kenyam hemde geçmiş olsun asyamaaa opuyorumnanaktan

pes etmim hep veriyom memeyi ama ter ter tepiniyoooo akannehir

sağol canım

olabülür kızzz :roflol: yemin ederim baak şaka yapmıyom hallerini bi görsen onu anne sanırsın yaaaa :mymeka::mymeka:
tahmin edebiliyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
işe nasıl gidiyo nan eniştee kafamçokkarıştı
senin kiz saat veriyo bacim. gerci benimkide veriyo, yarim saat.delikafadulden

.

yok be wannaaam o saat vermeler geride kaldı mafoldumben
anam bi de heryerde uyku seremoniniz olsun her gün aynı saatte yatırın demiyomu
sanki bunların sağı solu belli deee :bbo:

hem gözün aydın kenyam hemde geçmiş olsun asyamaaa opuyorumnanaktan

pes etmim hep veriyom memeyi ama ter ter tepiniyoooo akannehir

cewreye ılgılerı artıncaa meme emme zorlasıyo
elıne bı oytuncak al oyle dene yada muzık alan bıse canım ablamınkıde oyleydıolumunekankayizsmile

cnm Allah sağlıklı ömürler versin inş
ayy herkesin derdi aynı herhaldeee
ben her kakada yıkıyorum oğluşumu iyice de kuruluyorum biraz açık tutup bağlıyorum ama bize fito çok ii geldi şekerim ç<atlak kremiii
şekerim diyo vallaaaaaa
ay maşallah benimki göznü bile aralamıyo yavvv ben klkıyom gözler kapalı ayakta hem uyuyp hem emziriyorumm bide sabah demez mi gece kalkmadı galbaaaa:))

sorma canım yaaa ii ki bi mememiz var yaneee

ayy yemeğe gelirlerse çok zor yaaa hadi yemeği hazırladın diyelimm
millet gelince bebek uyumuyosa nasıl servis yapacanki gerçi hazırlamak da imkansız kendi ağzımıza koyak lokmamız yok kaydirigubbakcemile3

olabülür kızzz :roflol: yemin ederim baak şaka yapmıyom hallerini bi görsen onu anne sanırsın yaaaa :mymeka::mymeka:

kıız kıymetini bil valla. ama benimde dün misafirim vardı. koydum dizlerine salla dedim. bi geldim uyutmuş veee 3 saat uyudu. bişe değil misafirlerde hep böyle akıllı duruyo sandıkafamçokkarıştı

ayy ayneeen sen de meme var öle uyutuyon diyoo :mymeka: ben demesem al da azcık sen dolaştır diye hayatta sen yoruldun bana ver demicek yaaa

di mi ya? valla eline vermesem ver demicek. hatta ben mutfakta is yaparken getiriyolar, baglayin sirtima, size zahmet olmasin diyorum.delikafadulden

:roflol::roflol:

aynene şekerim abzen deliriyorum ağlıyorum valaaaa
ayyyy sizi takip ederken kucağımdaki oğlum bir güzel bütün üstüme kustu
bende gaz çıkarıyo sanıyom
AYYY alemsin kız:))

abovv gelmezler inş bana şimdiye dek bebek görmeye die biz habersiz bi de haberli iki misafir geldiiii rahatım vala evde pijamayla geziyommm

püffffff
asıl yardım etmelerı lazım gelınce ,bıde hızmret beklerler
walla yapma yıorma
zatı yapamazsın durumnun bellı bacum
olumunekankayizsmile

cok uzulme canim. bak 4. ayiniza 1 ay kaldi. yavas yavas ek besinlerede gecersiniz.

uykuya gecmeden veya uykusunun arasinda tam uyanmadan emzirmeyi dene. bazen aliyolar oyle.
.

geceleri kaktırıyom bazende gündüz heç almıyoo ama az kaldı 1 ayy :Saruboceq:

edoooş şu senin sterilizatör neydi gıı 25 liraya link ver hacııı

ayy selo iyi hoşta 2 günde kararıyo içi habiree limon tuzunla bekletmek lazım demedi demee akannehir

mureda bizim bebeler çok yakın doğmuşlar. egecik şimdi kaç kilo pldu

cuma gitcez cnm dr.a hihoyyyt seninki ne kadarr bilmiyorumkismile

tahmin edebiliyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
işe nasıl gidiyo nan eniştee kafamçokkarıştı

6 da ege uyanıyo 8 e kadar baba oğul konuşuyolar kıkırr kıkırr :roflol: 3 defada kapıdan dönüp öpüyooo gündede 3 kez eve geliyoo akannehirakannehirklava:

yok be wannaaam o saat vermeler geride kaldı mafoldumben
anam bi de heryerde uyku seremoniniz olsun her gün aynı saatte yatırın demiyomu
sanki bunların sağı solu belli deee :bbo:

hergun farkli anacim. sen takma tracy ablaya bu kadar. dene olursa olur.

ama benimki niye tam yarim saat sonra kalkiyo ya, cildircam.

gecen bi arkadas aradi, onunda bebegi 6 kasim dogumlu. uyutuyorum uyutuyorum uyumuyo diyo.-tatlicadiarzu-

tam 3 aylıkken 6300 dü boyuda 61 cm

cewreye ılgılerı artıncaa meme emme zorlasıyo
elıne bı oytuncak al oyle dene yada muzık alan bıse canım ablamınkıde oyleydıolumunekankayizsmile

yok kızz neler yapiim yok gündüz almiii akannehir

ay maşallah benimki göznü bile aralamıyo yavvv ben klkıyom gözler kapalı ayakta hem uyuyp hem emziriyorumm bide sabah demez mi gece kalkmadı galbaaaa:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıız kıymetini bil valla. ama benimde dün misafirim vardı. koydum dizlerine salla dedim. bi geldim uyutmuş veee 3 saat uyudu. bişe değil misafirlerde hep böyle akıllı duruyo sandıkafamçokkarıştı

kıymetini biliyom kızzzzzz :asigim::asigim: :lepi:

di :roflol::roflol:

gülme gıııı dertliyimmm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…