2009 Kasm Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrrrr ya bıse sordum amaaa
bu bebenın yuzunde sarıl renk goruyom hala sankı
ama sırt ustu yatarken degıl
kucagıma alıcaaa

BCG yazmışım pardon. karma aşıdicektimbilmiyorumkismile

geçmişler olsun zeytünüm
genelde ateşler gece çıki nedense
inşallah ipk böcüğüme ateş yapmaz :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar az önce ebe geldi bize perşembe aşısı var bende sordum ateş düşürücü vereyimmi iğneden önce kesinlikle hayır dedi

bencede önce vermemek gerek bide bazılarına ateş falan yapmazmış hembilmiyorumkismile
ağrı illaki oluyordur da olmadı sadece ağrı kesici verilebilir aşı olduktan sonra

canım cektı ya nannn
banada getüürrr
ben hergun petubor yıyom ıyı gelıyo
gel yiyelim beraber :)
maşallah canım
irmikli süt tatlısını hazırmı yaptın yoğsam kendinmi canım
ben bilmiyomda yapmasını:sinifsinif:
sizede ggecmiş olsun canım aman dikkate et atesine
bu arada irmk tatlısı 1 kg süte 9 kasık irmik 9 kasık sekerle yapılıyo ama ben 5 6 kasık seker koyuyorum dene istersen

geçmişler olsun zeytünüm
genelde ateşler gece çıki nedense
inşallah ipk böcüğüme ateş yapmaz :Saruboceq::Saruboceq:

bende gecemizi kurtaralım diye fitil hakkımı geceye sakladımkaydirigubbakcemile3
nan senin ateş yapmamıştı deymi ama ağrıdan ağladığı oldumu uykusundabilmiyorumkismile

kızlarrrrrrrrrrrrrr ya bıse sordum amaaa
bu bebenın yuzunde sarıl renk goruyom hala sankı
ama sırt ustu yatarken degıl
kucagıma alıcaaa

şimdiye kadar yüzündeki srılık geçmiş olmalıydı. 2 aya kadar gözlerindeki sarılık da geçmeliymiş. şüpheleniyosan bi test yaptır canım

kızlar dün aanemde tartıldım 1 kg vermişim kızım bikac gundur cok huysuzdu uyku muyku kalmamıstı hemen kilo vermişim :)

şimdiye kadar yüzündeki srılık geçmiş olmalıydı. 2 aya kadar gözlerindeki sarılık da geçmeliymiş. şüpheleniyosan bi test yaptır canım

suphelenıyom walla gözlerde bıraz sezıyom sankı
coktuu gectı az bı se war gıbı ya

suphelenıyom walla gözlerde bıraz sezıyom sankı
coktuu gectı az bı se war gıbı ya

benim bebeğimin ken değerleri de çok yükselmişti. bitane hemşire 20 geçerse kanının değişmesi gerekir demişti. ne kadar doğru bilmiyom ama bilgin olsun diye diyom

sunways cnm bence de test yaptır atlama
gözlerden çok anlaşılır şuana kadar sarılık kalmaması lazım
emzirme olayın nasıldı senin mama veriyormusun
anne sütü iyi gelir sürekli emzirdimi geçmesi gerekiyordu

valla gece gunduz ben bakiyorum, karismasin o kadarina lutfen.lmaz:

ben hep anne sutu werıom mama ılk gunler 3 kez werdım
kan degerlerı yuksek cıkmıstı ya capaya sewk etmışlerdı
15 gunlukken
cok korkmustuk fkü sanmışlardı
sarılıgı cokmus o wakkıtler
dr gormustu gecerdemıştı sonra
anne sutunu 3 gun kezmek gerekırmış yoksa 3 ay uzayabılırmış ben bı dr sorayım yarın baksın ya

benim bebeğimin ken değerleri de çok yükselmişti. bitane hemşire 20 geçerse kanının değişmesi gerekir demişti. ne kadar doğru bilmiyom ama bilgin olsun diye diyom

anlıyom canım sagol
sol elle yazıyom zor oli bebe emıyoda
korktum sımdı yarın ılk ış test olucak:1shok:

Anne sütü sarılığı:

Anne sütüne bağlı sarılık, uzun yıllardan beri bilinmektedir. Anne sütü ile beslenen her yüz çocuktan 15’inde, bilirubin düzeyi %12 mg’ın üzerine çıkarken, mama ile beslenen her yüz bebekten 4’ünde biluribin düzeyi %12 mg’ın üzerine çıkar. çıkar. Genel olarak bilirubin düzeyi ikinci haftaya kadar devam eder ve yavaş yavaş azalarak birkaç ay içinde azalır. Bebeklerde herhangi bir hastalık belirtisine rastlanmaz. Kilo alımı normaldir. Aile sarılığın iki, üç ay kadar uzayabileceğini bilmeli ve psikolojik olarak rahatlamalıdır. Böyle durumlarda bazen anne sütü 24-72 saat kesilir ve mama ile beslenir. Sarılık hızlı bir şekilde azalır daha sonra anne sütü tekrar verilir, bu ara dönem içinde süt sağılmalıdır. Tekrar anne sütü verildiğinde sarılık artmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…