2009 Kasm Anneleri

kızlar ben kacıyorum ama bıse sorcam sıze
bebegımı kocagıma alıp kafasınaı bana cewırdıgınde yuzunde hala sarılık war gıbıme gelıyo
ama sırt ustu yatınca bıse fark edılmıyo ya
ne bu sımdı

bacım slig bu saatten sonra çok az kullanabilirsin zira bebeler ağırlaştıkça zor taşıniii
omuzların kopacak haaaaa.sa.s

kucagımda tutarkende kollarım kopuyo kız zaten bilegim sakat ilac kullanamadıgım için gecmedi hala bari emzirirken kullanırım diyorum hem buyuyuncede kullanılıyo canım oturtarak kullanıyosun o zamanda

irmikli süt talısı yapmıstım ortasınada petibor biskuvi koymustum gece yatarken yedim sabaha cok guzel süt olmustu aksamda annemlerde et yemiştim inanılmaz süt yapıyo deneyin mutlaka kızlarr

bugün aşılarımızı olduk kıslareyvahedigeldismile
benim kız uyuyo ama sürekli ağlayıp uykuya dalıyo canı yanıyo bellikimafoldumben
ahan uyancak deyom yine sızıyoakannehir
aşıdan sonra 2 saat uyudu ağlaya ağlaya
şimdi tekrar uyudu ama ağlıyo ara sıra
ateşi şuan yok
fitil falanda vermedim gece rahatsızlanırsa veririm diye
hem gece uykusu yer değiştirmesin gece rahat uyusun istiyom
sabah 9.30 da oldu aşıları ateş hemen çıkarmı kibilmiyorumkismile

irmikli süt talısı yapmıstım ortasınada petibor biskuvi koymustum gece yatarken yedim sabaha cok guzel süt olmustu aksamda annemlerde et yemiştim inanılmaz süt yapıyo deneyin mutlaka kızlarr

canım cektı ya nannn
banada getüürrr
ben hergun petubor yıyom ıyı gelıyo

zeytinim şurup versene ağrı kesici ateş düşürücü
ben bikaç saat sonra vermiştim ateşi çıkmadı ama huysuzdu çok

maşallah canım
irmikli süt tatlısını hazırmı yaptın yoğsam kendinmi canım
ben bilmiyomda yapmasını:sinifsinif:

emin ol yaparlar.
benden en az 5 cesit bekler bide bunlar. cok beklerler.naniknanik

gecmıs olsun cnaımcım
korkma aksama atesı cıkmaz sen yınede fıtıl wer
benablamın kızın abkatıgım ıcın 2 yasına kadar
bılgım war
erken yapıldıya saat olarak ası
aksama kalmaz ates olayı
huzursuz olabılır ama gecer ı

zeytinim şurup versene ağrı kesici ateş düşürücü
ben bikaç saat sonra vermiştim ateşi çıkmadı ama huysuzdu çok

ya bazı toktorlar ateş olmadan vermeyin demiş ya o yüzden vermedik şuan
ateşi de yok gözüküyor hani diyom fitil günde 1 kere veriliyor ya bizde akşam yatmadan önce veririk diyozbilmiyorumkismile
ay inşallah ateş yapmaz ya ağrısı biraz var belli ara ara ağladığına göre ama çok da huysuz değil.bekliyoz bakam

gecmis olsun canim.
bizde carsamba olcaz. simdiden stresi sardi.eyvahedigeldismile
biraz calpol ver, aksam yatarkende fitil ver. ben atesi olsada olmasada vercem rahat uyusun diye.:sinifsinif:

ben asiya gitmeden once az calpol vericem. donuncede duruma gore veririm yine. fitilde aksam yatirirken vericem. cok biliyo doktorlar.:dilcikar:

ateş olmadan fitil verilmaz canım. e aşıyla vücuda mikrop veriyun vücutta savaşmak için sıcaklık arttırıyo. ateş olunca verirsin. ve BCG aşısı 48 saat boyunca ateş yapabilir. 2 gün takip et cenım

ya bende asıya gıderken surup yada fıtıl werıcem
aboowww ne edecez yaaa
bu bebelere yazık
bısede bılmıyoz ıyımı

saol cnm demek akşama kadar gözlemleyim yavrumubilmiyorumkismile
gecmis olsun canim.
bizde carsamba olcaz. simdiden stresi sardi.eyvahedigeldismile
biraz calpol ver, aksam yatarkende fitil ver. ben atesi olsada olmasada vercem rahat uyusun diye.:sinifsinif:

ben asiya gitmeden once az calpol vericem. donuncede duruma gore veririm yine. fitilde aksam yatirirken vericem. cok biliyo doktorlar.:dilcikar:
nan benim kociş fitil şuruba vs.çok karşı çıkıy:jeyyar:
rezene çayını bilem zor veriyomakannehir
fitilide akşam koyaruk dedikafamçokkarıştı
kızımı acılarıyla başbaşa bıraktı evdeki fitilide kendi kontrol ediyo
gizliden versem hemen çakar davayıkaydirigubbakcemile3

2 gün müohaoldumsmile
ay çabul geçsede bari kurtulsakakannehir

merhaba arkadaşlar az önce ebe geldi bize perşembe aşısı var bende sordum ateş düşürücü vereyimmi iğneden önce kesinlikle hayır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…