2009 Kasm Anneleri

canım sen yarın testini yaptır. sebep buysa çözüm kolaymış ztn. ama inş. hiç sarılık yoktur da sen yanılıyosundur

günde 3 damla veriyodum. dr 4 damlaya çıkar dedi. artık 4 veriyom. sabah kalkınca ilk işimiz o oluyo

valla gece gunduz ben bakiyorum, karismasin o kadarina lutfen.lmaz:
vereliniortak

bıde
D wıtamınını sızde duzenlı wqerıyonuzmu

hımm hatırladım cnm
iyi bakem bi test yap da neymiş öğreniriz cnm
ben d vitamini şuan vermiyorum 1 hafta sonra başlayacam tekrar
bağırsak düzenleyici kullanıyoruz
karnı çok sert dedi toktor o esnada d vitaminini bıraktırdı
kabızlıkda gaz da yapıyo diyebilmiyorumkismile
2.şişeye başladık bitince tamamen düzene gircek inşallah

d vit kaçıncı aya kadar vercekmiiz biliyonuz mu

ne demek karakızım opuyorumnanaktan
şekerler çok cici olmuş duru nazımızda bi harika maşşallah ne kadar büyümüş yaaa daha ilk doğduğundaki halleri geldi gözümün önünee duygulandım walla senağlama
aynı benim heriff :roflol:
:mymeka: :mymeka:
nan seninki ondan seni emmeyi bıraktı zaar babayı emmek istiyo olmasın :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ooofff varyaaa çır çırr cırlıyoo tepiniyo ama emmiyooo akannehir ilk günden böle gı heç sevemediiii akannehir
kız egecik korkıyii olmasın :1shok::roflol:
gecmiş olsun canım
ben veriyorum bazen unutuyorum ama olcak o kadar

bende çok unutuyom yaa şu d vitaminini vermeye :1ninca:

bugün herkes kocalardan şikayet etmiş
ben eksik kalmıyım kaydirigubbakcemile2
beyzaylan ikimiz grip olduk:sinifsinif:
3 gündür hem kendimlen hem beyzamla ilgilenmekten evde pek iş yapamadım mutfak aldı başını gidiyıı
dün akşamda benim herif diyiiki mutfağın resmini çekip facebooka vericem :1ninca:
walla ariff bu yapar mı yapar dedim
zabah kalktım mutfağı toparladım :roflol:

benim eşim ben dagıtma arkanı topla diye bagırınca benimki yapma tatlım bırak dagınık kalsın diyo yorma kendini diyo -tatlicadiarzu- deli mi nee kaydirigubbakcemile3

en kısa zamanda mutfağın halini facede görmek istim

bu arada 2008 kasım anaları topiğine baktım dün gece bi hatun evinin fotolarını komuş gösteriii boğaza nazır bir evi var hatunun banyo yatak odası balkon mutfak ne varsa artık
anam onnar benim evi görse içeri bilem girmezler o zaman
boğaza nazır peh peh peh:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…