ayyy normal doğum yapanların birinci kabusu :1no2:
ayyy cnm bir doğum yaptım kaporta şanzıman difransiyel hepsi dağıldı kaydirigubbakcemile3
kızlaar kaynana bize gelcekmiiş. dün telefonda gelince ısırcam o babanin kollarını bacaklarını diyoo. ısırtmam dedim. ay ben öpmeye kıyamıyom ya :umursamaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy cnm bir doğum yaptım kaporta şanzıman difransiyel hepsi dağıldı kaydirigubbakcemile3
baba değil bebe ya buarada. uff bebişim kollarımda uyurken hep böle yazim. bilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ikincide artık ne olur tahmin bile edemiyom
bende diiim bu karı ne diiiii:roflol::roflol:
ya ben açım hala kahvaltı yapmadım. ekmekde yoğ. doymam ya ben ne yicem şimdi bilmiyorumkismile
olsada doymuyo insan be cnm kaydirigubbakcemile3
kız krispi iyiki şu kk var fissür muhabbetinin tedavisini yazmış kızlar
emme emziriyom ya nasıl yapcam süte geçerse
böğürtlen kökü kaynatıp içcemişim 10 gün
ilerlemeden yapsam diyim nerden öğrenebilirimki süte geçermi bebişe zararı olurmu
bebemi giydiremde markte gidem bari. ekmek olmadan aslaacokacimcoook.
canım kk ve fissür ne ya. ben daha ne olduklarını bilmim onnarın yabilmiyorumkismile
kk kadınlar kulübü fissürde makatta oluşan çatlak yani hemoroid gibim kötü can yakıcı bişey cnm ya doğumda oldumda
gunaydinlara.s.
ya bu bebeler buyudukce hersey iyiye gidecegine kotuye gidiyor. geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyanmaya devam. geceler kabusum oldu valla.mafoldumben
oooff. çook geçmiş olsun zor bişey ya o:1no2:
günaydın cnm
kesinlikle katılıyom büyüdükçe huy değişiyo
son 10 gündür hep kucamda benimki
geceleri çok uyanıyo ve çok sinirli uyanıyo galiba gazdan resmen elini yüzünü yırtıyo
ve gün geçtikçe azalacağına artan bir gaz sorunumuz var
kötüyüm ben kötüyüm kötüyümaklinialirimsmileaklinialirimsmileanaam ne yazmışım ölee. nereye çeksen oraya gider yav. ama senin de için kötü bee aklinialirimsmile
abbbbaaaooowww ben öğlen yemeği yicem nerdese:1shok::1shok::1shok:ya ben açım hala kahvaltı yapmadım. ekmekde yoğ. doymam ya ben ne yicem şimdi bilmiyorumkismile
olsada doymuyo insan be cnm kaydirigubbakcemile3
kız krispi iyiki şu kk var fissür muhabbetinin tedavisini yazmış kızlar
emme emziriyom ya nasıl yapcam süte geçerse
böğürtlen kökü kaynatıp içcemişim 10 gün
ilerlemeden yapsam diyim nerden öğrenebilirimki süte geçermi bebişe zararı olurmu
gunaydinlara.s.
ya bu bebeler buyudukce hersey iyiye gidecegine kotuye gidiyor. geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyanmaya devam. geceler kabusum oldu valla.mafoldumben
evet ya, gaz sorunu hani azalacakti? gittikce artiyo. gece yatmadan evvel neler yapiyorum iyice cikarsin diye ama nafile.
gunduzde azcik uyuyo, dogal olarak uyandiktan bir sure sonra sinirlenmeye basliyo uykusu geldigi icin. gunduzu dert etmiyorum gerci, gece uyuduktan sonra hemen uyanmasa bana yeter.mafoldumben
kız şekerler normal doğum sonrası hemoroid olan varmı
ben oldum.:sinifsinif: Allah'im 3 hafta dogru durust oturamadim. dikisler bi yandan, hemeroid bi yandan oldum. simdi gecti hepsi cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?