2009 Kasm Anneleri

kızlaar kaynana bize gelcekmiiş. dün telefonda gelince ısırcam o babanin kollarını bacaklarını diyoo. ısırtmam dedim. ay ben öpmeye kıyamıyom ya :umursamaz:

kızlaar kaynana bize gelcekmiiş. dün telefonda gelince ısırcam o babanin kollarını bacaklarını diyoo. ısırtmam dedim. ay ben öpmeye kıyamıyom ya :umursamaz:

baba değil bebe ya buarada. uff bebişim kollarımda uyurken hep böle yazim. bilmiyorumkismile

ya ben açım hala kahvaltı yapmadım. ekmekde yoğ. doymam ya ben ne yicem şimdi bilmiyorumkismile

ya ben açım hala kahvaltı yapmadım. ekmekde yoğ. doymam ya ben ne yicem şimdi bilmiyorumkismile

olsada doymuyo insan be cnm kaydirigubbakcemile3
kız krispi iyiki şu kk var fissür muhabbetinin tedavisini yazmış kızlar
emme emziriyom ya nasıl yapcam süte geçerse
böğürtlen kökü kaynatıp içcemişim 10 gün
ilerlemeden yapsam diyim nerden öğrenebilirimki süte geçermi bebişe zararı olurmu

bebemi giydiremde markte gidem bari. ekmek olmadan aslaacokacimcoook.
canım kk ve fissür ne ya. ben daha ne olduklarını bilmim onnarın yabilmiyorumkismile

bebemi giydiremde markte gidem bari. ekmek olmadan aslaacokacimcoook.
canım kk ve fissür ne ya. ben daha ne olduklarını bilmim onnarın yabilmiyorumkismile

kk kadınlar kulübü fissürde makatta oluşan çatlak yani hemoroid gibim kötü can yakıcı bişey cnm ya doğumda oldumda

gunaydinlara.s.

ya bu bebeler buyudukce hersey iyiye gidecegine kotuye gidiyor. geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyanmaya devam. geceler kabusum oldu valla.mafoldumben

gunaydinlara.s.

ya bu bebeler buyudukce hersey iyiye gidecegine kotuye gidiyor. geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyanmaya devam. geceler kabusum oldu valla.mafoldumben

günaydın cnm
kesinlikle katılıyom büyüdükçe huy değişiyo
son 10 gündür hep kucamda benimki
geceleri çok uyanıyo ve çok sinirli uyanıyo galiba gazdan resmen elini yüzünü yırtıyo
ve gün geçtikçe azalacağına artan bir gaz sorunumuz var

evet ya, gaz sorunu hani azalacakti? gittikce artiyo. gece yatmadan evvel neler yapiyorum iyice cikarsin diye ama nafile.

gunduzde azcik uyuyo, dogal olarak uyandiktan bir sure sonra sinirlenmeye basliyo uykusu geldigi icin. gunduzu dert etmiyorum gerci, gece uyuduktan sonra hemen uyanmasa bana yeter.mafoldumben

anaam ne yazmışım ölee. nereye çeksen oraya gider yav. ama senin de için kötü bee aklinialirimsmile
kötüyüm ben kötüyüm kötüyümaklinialirimsmileaklinialirimsmile
abbbbaaaooowww ben öğlen yemeği yicem nerdese:1shok::1shok::1shok:

hiç bilmimki bacım vallaha ama bilmediğpin bişe yapöma bencea.sa.s

acaba ne zaman keyifle gülücükler saçan konuşan bebeler olacaklar yawww

ben oldum.:sinifsinif: Allah'im 3 hafta dogru durust oturamadim. dikisler bi yandan, hemeroid bi yandan oldum. simdi gecti hepsi cok sukur.

ya benimki fissür galiba ya artık bir süre ara vermek istim
sürekli dötümü açmaktan sıkıldım offffffffffffffffffff
onun içinde muayeneye falan gitmicem zaten bayan cerraahta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…