valla kendi rekorunu kirdi kiz. 15dk uyudu.akannehir
hem uyumuyo hemde huzursuzluk yapiyo ya.mafoldumben
wannam ya
hani tracy hogg vardı ya bunun türkçe okunuşu nasıl oliy :kedi::kedi::kedi:
ben tirek heg diyom ama bilmiyorumkismile
bizde dün geceyi rahat atlattık çok şükür
aşılar akşama kadar ağrı yaptı ama gece rahattı gerçi fitil sokup yattıydık
şuanda uyuyo yarım saattir inşallah 1 saat daha uyur:Saruboceq:
ya ben tracy teyzemden şunu öğrendim
uyku saatini kaçırmayacaksın kaçırırsan yani uyku önceside çok uyarırsan
uykuya dalması daha zor oluy
3 gündür hep 1.5 saat oyundan sonra hep uyutmaya çalışıyom işe yarıyo
o süreyi geçerse daha huysuz oluyo
sen zamana bağlımısın canım şuan
selam güzeller sabah bi günaydın dedim geçmişe dalacadım guya peh pehhh şimdiyi okuyup yetiştimde geçmiş kusur kaldı kaydirigubbakcemile3
dün rapor almaya gittim evet malesef 10 gün verdiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben ya ne gıcık beee 10 günün sonunda kontrole gitcem bi 10 daha vercekmiş bakalım ben işyerine bi sorucam ust uste rapor muamelesi yaparlar bide soruşturma yemiyek :bbo:
bu arada 22 tl verdim hastane 52 tl aldı benden sgk lı halimiz bu yane
cireysi hog diye okuycaksin canim. ama cireysi derken noktali c ve noktasiz i diyceksin. bende turkce karakterler yokta.
hadi gozunuz aydin.
canim benimki zaten topu topu yarim saat uyudugu icin 1.5 saat anca dayanabiliyo. kac gundur bende 1.5 saat sonra uyutuyodum, iyi gidiyodu. bu sabahta basladik ama az once 1 saat sonra sinyaller vermeye baslayinca uyuttum. bu seferde 15dk sonra uyandi.
hanim simdi kucagimda beni seyrediyo.
sen o kitabi guzelce okuda, bak bakalim aksamlari uyuduktan yarim saat sonra noye uyaniyo bu cadilar.kaydirigubbakcemile5
slm hatunlar dok geldim kızım 850gr almış ve amip geçmemiş ilaç verdi bu 10 gün kulanacam sonra tekarra tahlil yapacaz düzelmediyse makattan ilaç verecez onunlada geçmezse oluruna bırakacaz dedi fazla ilaç yüklemesi yapmayalım dedi inşlah geçer ya zeytun kızın kaç kilo ya beizim aşıyıda yapmadılar kilosu kıyafetsiz 5 kilo olması gerekiyormuş birde sizin dok bebişin üstündeki kıyafetin ağırlığını düşüyor mu
demek t yi c diye okuyacaydımkaydirigubbakcemile3
saol bebeğimopuyorumnanaktan
canım öle bişey okuduydum kipatta
bunun en çok nedenini uyku öncesi uyarılmalara bağlıyo
bende de çok oluyodu o yüzden özellikle dikkat ettim
aklı dış dünyadaki şeylerde kalırmış o yüzden tam dalma olmadığı için tekrar uyanabilirlermiş.o yüzden de uyutmadan önce 15 dk özellikle uyarıcılardan uzak tutun diy
tv açıksa kapancak ışık varsa karartma (gündüz nasıl olcaksa) gibiopuyorumnanaktan
hatta kundaklama layına hiç karşı değil
kundak yapıp ana karnında hissi verin diy
uyutma süresi de 20 dk olması gerekiyomuş en az derin uykuya dalmaları için
ben emin oluyom öle yatağına koyum şimdilik çoğu zaman işe yarıy
bu teyzede çok uzun anlatmış okuycam diye canım çıkıy zattın:umursamaz:
slm hatunlar dok geldim kızım 850gr almış ve amip geçmemiş ilaç verdi bu 10 gün kulanacam sonra tekarra tahlil yapacaz düzelmediyse makattan ilaç verecez onunlada geçmezse oluruna bırakacaz dedi fazla ilaç yüklemesi yapmayalım dedi inşlah geçer ya zeytun kızın kaç kilo ya beizim aşıyıda yapmadılar kilosu kıyafetsiz 5 kilo olması gerekiyormuş birde sizin dok bebişin üstündeki kıyafetin ağırlığını düşüyor mu
cnm geçmiş olsunslm hatunlar dok geldim kızım 850gr almış ve amip geçmemiş ilaç verdi bu 10 gün kulanacam sonra tekarra tahlil yapacaz düzelmediyse makattan ilaç verecez onunlada geçmezse oluruna bırakacaz dedi fazla ilaç yüklemesi yapmayalım dedi inşlah geçer ya zeytun kızın kaç kilo ya beizim aşıyıda yapmadılar kilosu kıyafetsiz 5 kilo olması gerekiyormuş birde sizin dok bebişin üstündeki kıyafetin ağırlığını düşüyor mu
canim, bu denilenlerin cogunu yapiyorum zaten. uyumadan once ayri odaya geciyoruz, masal, sarki, masaj, alt-ust degistirme vs. sirasiyla yapiyorum.
yatagina koydugumdada dalmis oluyo ama yarim saat icinde tekrar uyaniyo. bazen emzigi alip tekrar uyuyo bazen 2 saat yeniden ugrastiriyo. ama o sure icinde kesinlikle odadan cikmiyoruz. gunduz adam gibi uyumadigi icin en fazla 10dk icinde siziyo ama sonrasi kabus.eyvahedigeldismile
bizim doktor sadece iç atltiynen tarti bezi çıkarıyo bişede düşmüyogeçmiş olsun yarem. amipin ne gibi belirtileri var? bebişin kaç kilo?
bizim dr kıyafeteri düşmüyo ama ben beziyle bi kat elbiseyi 300 gram sayıp düşüyom kendim
yaremcim aşıyı neden yapmadılar yahuuuu
benimki 5200 grdı aşı olduunda
kıyafetleri düşüyolar her seferinde
ilki gerçi sadece bezle tartmıştı bu sefer hemşireler tek ka kıyafetle tarttılar
ay kızlaarrrr işe başlamama 15 gün kaldııı
bebişim çok ağlarmıki ilk gün yaaa çok canım sıkılıyoo bilmiyorumkismile
yaremcim aşıyı neden yapmadılar yahuuuu
benimki 5200 grdı aşı olduunda
kıyafetleri düşüyolar her seferinde
ilki gerçi sadece bezle tartmıştı bu sefer hemşireler tek ka kıyafetle tarttılar
ay kızlaarrrr işe başlamama 15 gün kaldııı
bebişim çok ağlarmıki ilk gün yaaa çok canım sıkılıyoo bilmiyorumkismile
kafama tüküreyim ocaktaki yaprak sarma yandı akannehir
inş çok yanmamıştır esirik bişi oldum ben yaww
geçmiş olsun canımslm hatunlar dok geldim kızım 850gr almış ve amip geçmemiş ilaç verdi bu 10 gün kulanacam sonra tekarra tahlil yapacaz düzelmediyse makattan ilaç verecez onunlada geçmezse oluruna bırakacaz dedi fazla ilaç yüklemesi yapmayalım dedi inşlah geçer ya zeytun kızın kaç kilo ya beizim aşıyıda yapmadılar kilosu kıyafetsiz 5 kilo olması gerekiyormuş birde sizin dok bebişin üstündeki kıyafetin ağırlığını düşüyor mu
hay bende tüküreyim emi:mymeka::mymeka::mymeka:
nan yakılırmı o karnımda aç ööfff yemekte yok ne yicem benalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
çık gel şekerim yanmamış yerlerinden yirik kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?