2009 Kasm Anneleri

sahi ya yemek olayı var
mutfağı toplayacam
yemek yapacam tekrar dağılacak
tekrar toplayacam delikafadulden
ayıptır sölemesi çok derli toplu çaışırım da -tatlicadiarzu-

ahhh keşkeee
kartanesi rapor almican mı

raporu sonra alcam canım yaaa
annem gelicek şu ara geleyim nisanda işim olabilir dedi ben de raporu o zaman alayım o zaman diyorum
bakalım bi gelsin 1 ay baksın sonra rapor alcam sonra o gene gelir ondan sonra bakarız duruma olmadı ücetsiz izin alırım

kapıdayım aç kapıyı:roflol::roflol::roflol:

ayy ev hanımı olmak ne zormuş daha şimdiden yarın ne pişirsem diyom
çalışırken hiç dert etmezdim ne bulursak onu yerdik
sanki şimdi akşama kadar evde olduğum için yemekte yapmalıyım falan gibib şartlıyorum kendimi
aaaa kızlar kaygana aşure getirdi kapıdan bıraktı gitti tek laf etmedi 10 gündür gelmiyolar ohhhhh sefam olsun ama kocişim üzülüyo her akşam soruyo geldilermi die

bana aliskanlik yapti gibi geliyo. daha cok kucuk, cok aglatmayada kiyamiyorum. cok aglarsa bizim yataga aliyorum, emzik verip pis pisliyorum ama ne kadar surecegi hanimin keyfine kalmis. herhalde gece uykusuna kendince bu sekilde geciyo ama bende bitiyorum. uyutmaya giriyorum, bi daha cikamiyorum odadan.ohaoldumsmile

ben hani eskiden ağlattıydım ya şuan kipatı okuyunca çok pişman oldummafoldumben
tamamen güvenini kaybetmişim o yüzdende hep huzursuz olmuş
tracy 5 dk bile ağlatmaya karşı sakinleştirip gerekirse 2 saat uğraş uyutmak için diy
ama sakinleştiği an uyku pozisyonu alın diy kesinlikle sakinleştikten sonra kucakta tutmayın diy.o güveni tekrar kazanmak ve yerinde yatırmayı alıştırmak içinde bir yol öneriyor.belki sendede işe yarayabilir.şuan da kızım bağa güveniyor güvenmediği anlarmafoldumbenda deneycem bendekaydirigubbakcemile3
anlatammı gııı

kötü gelin seniaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar bebeğinin odasını ayıran var mı? ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz

henüz çok erken bacım geceleri uzuuuuuuuuuuuun uzuuuuuuuuuuuuun uyuyacağı zamana.sa.s

hayyyy senin tracy nine kaç dene bebek büyütmüş bacım ooooo:mymeka::mymeka:

benim dünden mercimek çorbası var. bide sebzeli börek yapcam bide balık deminde irmik helvası yaptııım. abbow bugün aştım kendimi

hayyyy senin tracy nine kaç dene bebek büyütmüş bacım ooooo:mymeka::mymeka:
alsanaalsanasmilene küçümsüyon nan trayz teyzemi
20 yıldan fazla bebek hemşireliği yağmış bikerem
ve bebek sorunu olan çoğu aileye bizzat gidip gözlemlemiş
direk müdahalelerde bulunarak çözmüş olayı ben bu kipatı çok beğendim:mymeka:
laf ettirmem tememmi
mekanı cennet olsun tiyzemin:Saruboceq:
keşkem yaşasaydıda bir mail yollardık gı:gitme:
kızlar mercimek hariç bir çorba diin bana ne yapsam

kıymalı tarhana çorbası basit
yayla çorbası
en basitleri yazdım ve sağlıklı

onuda biliyorum, kaldir/yatir metodu uyguluyo bu kadin. valla o kadar enerjim yok be canim. ben direk yataga aliyorum, uyuyunca yerine koyuyorum. napim, aksama kadar ugras, gece bilmem ne yontemiyle ugras. canim cikiyo ya.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…