ahhh keşkeeecnm annen bakmayacakmı senin
ilk gün illaki arayacaktır annesini:ecrin_bebek:
mecbursun cnm yapcak bişey yok
en azından güvenli ellerde olcağını düşün cnm:teselli:
ayy daha çok küçükler yaa 6 aya kadar izin verseydi ya devletkaydirigubbakcemile3
kartanesi rapor almican mı
kapıdayım aç kapıyı:roflol::roflol::roflol:
canım gündüz doğru düzgün uyumayan bebenin uykusu geceye yansırmış
bebek ne kadar düzenli gündüz uyursa gecede o denli uzun uyurmuş
halbiku biz deriz ya gündüz pek uyumadı yorgundur gece uzun uyur diye
trazy teyzemiz siz öle sanın diyohaoldumsmile
o yüzden nazda sanırım gecede huysuz oluyordur.bilmiyorumkismile
peki uyumamasını sen neye bağlıyon cnm
gözlemlerin nedir
a-kucağa alışmış
b-açlık
c-gaz problemi
d-uyku öncesi fazla uyarılma
e-emziğe bağlı uyuma
f-rutin uyku düzeni
kaydirigubbakcemile3
kızlar bebeğinin odasını ayıran var mı? ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz
bana aliskanlik yapti gibi geliyo. daha cok kucuk, cok aglatmayada kiyamiyorum. cok aglarsa bizim yataga aliyorum, emzik verip pis pisliyorum ama ne kadar surecegi hanimin keyfine kalmis. herhalde gece uykusuna kendince bu sekilde geciyo ama bende bitiyorum. uyutmaya giriyorum, bi daha cikamiyorum odadan.ohaoldumsmile
kötü gelin seniaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileayy ev hanımı olmak ne zormuş daha şimdiden yarın ne pişirsem diyom
çalışırken hiç dert etmezdim ne bulursak onu yerdik
sanki şimdi akşama kadar evde olduğum için yemekte yapmalıyım falan gibib şartlıyorum kendimi
aaaa kızlar kaygana aşure getirdi kapıdan bıraktı gitti tek laf etmedi 10 gündür gelmiyolar ohhhhh sefam olsun ama kocişim üzülüyo her akşam soruyo geldilermi die
kızlar bebeğinin odasını ayıran var mı? ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz
ben hani eskiden ağlattıydım ya şuan kipatı okuyunca çok pişman oldummafoldumben
tamamen güvenini kaybetmişim o yüzdende hep huzursuz olmuş
tracy 5 dk bile ağlatmaya karşı sakinleştirip gerekirse 2 saat uğraş uyutmak için diy
ama sakinleştiği an uyku pozisyonu alın diy kesinlikle sakinleştikten sonra kucakta tutmayın diy.o güveni tekrar kazanmak ve yerinde yatırmayı alıştırmak içinde bir yol öneriyor.belki sendede işe yarayabilir.şuan da kızım bağa güveniyor güvenmediği anlarmafoldumbenda deneycem bendekaydirigubbakcemile3
anlatammı gııı
hayyyy senin tracy nine kaç dene bebek büyütmüş bacım ooooo:mymeka::mymeka:
kızlar mercimek hariç bir çorba diin bana ne yapsam
kız krispi minnacık yaşta 2 tane doğurup büüttün diye niye elin koca tracy ninesini küçümsüyon :roflol:
şehriye çorbası olur mu cokacimcoookkızlar mercimek hariç bir çorba diin bana ne yapsam
benim dünden mercimek çorbası var. bide sebzeli börek yapcam bide balık deminde irmik helvası yaptııım. abbow bugün aştım kendimi
alsanaalsanasmilene küçümsüyon nan trayz teyzemihayyyy senin tracy nine kaç dene bebek büyütmüş bacım ooooo:mymeka::mymeka:
minnacık yaştamı ben 24 ümde doğurdum buseyi minnacıkmı gııı
hem o karu nenemiymiş ne anlar nene bu zamanın bebelerinde yaw:mymeka::mymeka:
ben hani eskiden ağlattıydım ya şuan kipatı okuyunca çok pişman oldummafoldumben
tamamen güvenini kaybetmişim o yüzdende hep huzursuz olmuş
tracy 5 dk bile ağlatmaya karşı sakinleştirip gerekirse 2 saat uğraş uyutmak için diy
ama sakinleştiği an uyku pozisyonu alın diy kesinlikle sakinleştikten sonra kucakta tutmayın diy.o güveni tekrar kazanmak ve yerinde yatırmayı alıştırmak içinde bir yol öneriyor.belki sendede işe yarayabilir.şuan da kızım bağa güveniyor güvenmediği anlarmafoldumbenda deneycem bendekaydirigubbakcemile3
anlatammı gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?