2009 Kasm Anneleri

ben zaten pek ağlatmamaya çalışıyom. çünkü o ağlayınca elim ayağıma dolanıyo. hemen susturmaya çalışıyom

kızlar benim kuzum tvye bakıyo hemen çeviriyomm
iii değil diye acaba bilinçlimi bakıyo
tracy bu konuda ne diiii kaydirigubbakcemile3

nan 2004 zattın vefat etmiş oda yeni model
tüm ortak sorunları yazıy zattın
gazlı emzikli kundaklı vs.bence eski yeni bebe diye bişey yok
ancak eski yeni anne diye bişey olur olsa olsa
sıfırdan bir bebeyi yetiştiren anne
ne verirse bebek onu alır
tek sorun bence sağlık problemi
ağrısı olan bebeye rutine alıştırmak zor nanalsanaalsanasmile
ben de seviim tracyiii
nan zettüün benden önce bitirecen kitabıı
yok gız sadece çok uzun anlatımı var yada ben aceleciyimbilmiyorumkismile
89.sayfaya kadar okuduktan sonra baktım ben uyku sayfasına gelebilmem için
235.sayfa okumam gerek diye bende şimdilik atladım o sayfaları direk uyku bölümüne geçtimkaydirigubbakcemile3sabırsız anne oluşum burdan belli
daha sonra geri dönüş yapacam onlar hazırlık aşaması oluyo sanırım
ama işe yarıyo şimdilik bakalım
kızım şuan onun sistemiyle uyuyo ama yatağına uyanıkken koymaya geçemedimakannehir
paylaşalım valla. benim kitabım yok :sinifsinif: ama okuduklarınızı paylaşırsanız çook sevinirik opuyorumnanaktan
paylaşırız cnm ni dimekopuyorumnanaktan
kızlar bu bebelerin sakin olmasında hamileliğin nasıl geçtiğide çok önemliymiş.
sakin bi hamileleik geçirdiyseniz bebek de sakin oluyomuş
bende öle duydum ama ben çok sakindim rahat bir hamişliğim geçti ama kızım cadolozun teki çıktıkaydirigubbakcemile3

sağol canıımkaydirigubbakcemile5

sen yinede cadaloz fln deme. melk diye hitap et. ben böyle şeylere çok inanırım. oğluma pek negatif şeylerle hitap etmem

zeytun şu tracy teyzeye sor bakam benim kız öğlen uyudumu uzun süre uyi bu sefer akşam yatmi yatıncada hemen uyani ne etmek gerk

yaşlandı demekki. artık yetiyo kısa uykular.

nasil yaslandi kiz? kisa uykular bana yetmiyo ama. simdi bi daha uyuttum ama uykusunda sicriyo kendini uyandiriyo.

benimkide bakiyo hemde nasil.kaydirigubbakcemile3
valla bazen kurtarici oluyo. bu sabah tv sayesinde kahvalti ettim, ogleden sonrada yemek koydum. napim kimse yok bakicak.:sinifsinif:

tamam işte kadın yeni model bebelere dayanamadı öldü tracy bile dayanamaz bu modellere bacım:roflol::roflol:

kizlar benim kiz kac gündür canima okuyo.. uyumadan önce agliyo sonra basini koluma gömmeye calisiyo o da yetmiyoo üstünü kapatmami istiyoo sallanmak istiyoo pss pat istiyoo yarim saati geciyo uyumasi.. uyurken kafasina battaniye örtmeden asla uyumuyoo.. isiga alisti derken isikli gece lambasi elimde patladi.. kiz isik oldugumu uyumuyoo... illa gözünü kapamam gerekiyor.. bide 4 saat oldu haala emmek istemiyoo..

anam ben kimlere nazar ettimde döndü beni buldu bilmiyom.. kollarim agriyooo uykum var üff

allahım şu emmek istememesi beni kahrediyor ya doğduğu günden beri memeyle zoru hep zorla veriyorum nevar anlamadım ya bu sorunu yaşayan varmı şöyle keyfi içtiği hiç yok hep zorla bağrışla yada yarı uykuda vallh geçen bir alışveriş merkezinde bebek bakım odasıa girdik emişiyordu anneler bebişler nasıl keyifli vallh ağladım eve gelince resmen yok bizim için emişmek zulüm

gülüm benim kızda önce3 emiyordu şimdi kavga ederek emiyor anlamadım niye böyle oldu

olme essegim olme.:1shok:
yanima alir pasa pasa bende yatar dinlenirim daha iyi.
canım ya öle deme bu sistem zaten uzun süre rahat etmek içinmiş
yoksam diy 1 yaşında hala yaınızda uyuyan bir çoçuğunuzun mu olmasını isterdiniz diye de laf çakıy trazydelikafadulden
ay bende aşırı trazy tutkunu oldum çıktım yawwwwwwwwakannehir
nannn, benim kiz uykulari 20 dakikaya indirdi.:bbo:
teyzemi dinleme sen daha :mymeka::mymeka:
ben zaten pek ağlatmamaya çalışıyom. çünkü o ağlayınca elim ayağıma dolanıyo. hemen susturmaya çalışıyom
vereliniortak en doğrunu yapıyon cnm
sana çok güveniyordur bebişin ben o hatayı ilk başlarda yaptıydım da:kedi:
trazt şimdilik bişey dememiş ama bende tv karısına koyup müzik dinletiyom
önemli olan 15 dk fazla tv ye bakmaması gerek diye biliyom
o yüzden bende tv karşısına geçip oynuyom aralarda görsün sabitlenmesin oraya diye
uzun süre bakmadığı sürece bence sorun yok
sağol canıımkaydirigubbakcemile5

sen yinede cadaloz fln deme. melk diye hitap et. ben böyle şeylere çok inanırım. oğluma pek negatif şeylerle hitap etmem
vereliniortakhaklısın cnm
ben kendisine hep güsel şeyler konuşuyom
trazy teyzemizde öle diy zatenkaydirigubbakcemile3
ağladığında bile benim kızım hiç ağlamaz çok tatlıdır
ağrısı şimdi gececek falan gibi kızımı okşayarak teselli ederim
dediğin gibi pozitif enerji yüklemiş oluyoz
eşime bile kaşlarını çatmadan konuş her zaman diyom
kızgın oluşu hemen anlıyo bebeler
yüz ifadelerini iyi biliyolar
zeytun şu tracy teyzeye sor bakam benim kız öğlen uyudumu uzun süre uyi bu sefer akşam yatmi yatıncada hemen uyani ne etmek gerk
uyku vakti daha gelmediyse uyumasını engelleyin oyalayın diy
fazla uyuduysada saati gelince uyandırın
uyanması için ellerine masaj yapın güzel sözlerle uyandırın diy

ya cnm sütünün tadına baktınmı acı falan olmasın yaşlılar derler ya

ya cnm sütünün tadına baktınmı acı falan olmasın yaşlılar derler ya

kociş geldi az önce
kızıma org almış ya şimdidenakannehir
daha oyun halısını aldıramadım gitmiş org almış
org çalcaymış kızımkaydirigubbakcemile3
kim öğretecekse artıkbilmiyorumkismile
carrefourda 50 ytl mi ne inmiş

tracy teyzemin yontemi cok uzun ve yorucu. vakti zamani gelince faber yontemi uygularim ben.bayanssulusmile

kisa surede olsa ise yariyo kiz. bizim baba-ogul aliyolar kizi kucaklarina org caliyolar. kizada caldiriyolar. hatta futbol oynarken sut bile cektiriyolar.kaydirigubbakcemile3

selam millet
çıkmadan bi bakım dedim neler yapıyosunuz diye yoğunluktan kk ya uğramıyom özledim valla sizi

kızım 3 saattir uyuyo gidem uyandıram:kedi:teyzem kızıy sonrakaydirigubbakcemile3
allahım bugünleride görceymiydimkaydirigubbakcemile2
allah nazarlardan korusun kızımı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…