- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ben zaten pek ağlatmamaya çalışıyom. çünkü o ağlayınca elim ayağıma dolanıyo. hemen susturmaya çalışıyomyok nan o değil
hani sen yanına yatırıyon ya ee haliyle alıştı
bende tüm gece kucamda uyutanlardandım biliyon
ama şuan hep yatağında uyuyo
onu kucağında (şşş-pat yön. ya da kendi sistemin) uyuttuktan sonra üzerinde uyuyacağı bir mindere koy (bağdaş kurup inderi kucağına koymak gibi) 20 dk gibi süre sonunda ayağından yavaşca indir ve onunla birlikte sende yat ama o minderde olcek
sen gece boyunca yanından hiç ayrılma gözünü açtığında seni görmeli
bunu 1 hafta dene diy (3 gün böle denesende olur sanırsam)
2.hafta aynı işlemi bu sefer minderi kucana değil yanına koyarak yapacakmışız
uyuduktan sonra mindere yatır vs.
3.hafta sandalyeye oturarak uyutuyon minderi bu sefer yatağına koyuyan bebenin
uyuduktan sonra mindere koy ve yanından ayrılma elin sırtında olcekmiş
20 dk sonra derin dalsın 3 gün bunu yaptıktan sonra son olarak elini de çekebilirmişsin
odadan çıkın diy ama ağlar ağlamaz hemen yanına gidin ki yanında olduğunu hissetmeli güveni bir daha kaybetmez diy
keramet minderdeymiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uzun oldu ama böle diy ben yine kısa kısa yazdımohaoldumsmile
nannn, benim kiz uykulari 20 dakikaya indirdi.:bbo:
nan 2004 zattın vefat etmiş oda yeni modelyavrucum bak şimcik o teyzenin zamanında olduğu gibi değil bebeler anadinmi
yeni model teyze bul bacım 2010 model:roflol::roflol:
hhhııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
akıllı olaklinialirimsmileaklinialirimsmile
yok gız sadece çok uzun anlatımı var yada ben aceleciyimbilmiyorumkismileben de seviim tracyiii
nan zettüün benden önce bitirecen kitabıı
paylaşırız cnm ni dimekopuyorumnanaktanpaylaşalım valla. benim kitabım yok :sinifsinif: ama okuduklarınızı paylaşırsanız çook sevinirik opuyorumnanaktan
bende öle duydum ama ben çok sakindim rahat bir hamişliğim geçti ama kızım cadolozun teki çıktıkaydirigubbakcemile3kızlar bu bebelerin sakin olmasında hamileliğin nasıl geçtiğide çok önemliymiş.
sakin bi hamileleik geçirdiyseniz bebek de sakin oluyomuş
sağol canıımkaydirigubbakcemile5nan 2004 zattın vefat etmiş oda yeni model
tüm ortak sorunları yazıy zattın
gazlı emzikli kundaklı vs.bence eski yeni bebe diye bişey yok
ancak eski yeni anne diye bişey olur olsa olsa
sıfırdan bir bebeyi yetiştiren anne
ne verirse bebek onu alır
tek sorun bence sağlık problemi
ağrısı olan bebeye rutine alıştırmak zor nanalsanaalsanasmile
yok gız sadece çok uzun anlatımı var yada ben aceleciyimbilmiyorumkismile
89.sayfaya kadar okuduktan sonra baktım ben uyku sayfasına gelebilmem için
235.sayfa okumam gerek diye bende şimdilik atladım o sayfaları direk uyku bölümüne geçtimkaydirigubbakcemile3sabırsız anne oluşum burdan belli
daha sonra geri dönüş yapacam onlar hazırlık aşaması oluyo sanırım
ama işe yarıyo şimdilik bakalım
kızım şuan onun sistemiyle uyuyo ama yatağına uyanıkken koymaya geçemedimakannehir
paylaşırız cnm ni dimekopuyorumnanaktan
bende öle duydum ama ben çok sakindim rahat bir hamişliğim geçti ama kızım cadolozun teki çıktıkaydirigubbakcemile3
kızlar benim kuzum tvye bakıyo hemen çeviriyomm
iii değil diye acaba bilinçlimi bakıyo
tracy bu konuda ne diiii kaydirigubbakcemile3
yaşlandı demekki. artık yetiyo kısa uykular.
kızlar benim kuzum tvye bakıyo hemen çeviriyomm
nan 2004 zattın vefat etmiş oda yeni model
tüm ortak sorunları yazıy zattın
gazlı emzikli kundaklı vs.bence eski yeni bebe diye bişey yok
ancak eski yeni anne diye bişey olur olsa olsa
sıfırdan bir bebeyi yetiştiren anne
ne verirse bebek onu alır
tek sorun bence sağlık problemi
ağrısı olan bebeye rutine alıştırmak zor nanalsanaalsanasmile
yok gız sadece çok uzun anlatımı var yada ben aceleciyimbilmiyorumkismile
89.sayfaya kadar okuduktan sonra baktım ben uyku sayfasına gelebilmem için
235.sayfa okumam gerek diye bende şimdilik atladım o sayfaları direk uyku bölümüne geçtimkaydirigubbakcemile3sabırsız anne oluşum burdan belli
daha sonra geri dönüş yapacam onlar hazırlık aşaması oluyo sanırım
ama işe yarıyo şimdilik bakalım
kızım şuan onun sistemiyle uyuyo ama yatağına uyanıkken koymaya geçemedimakannehir
paylaşırız cnm ni dimekopuyorumnanaktan
bende öle duydum ama ben çok sakindim rahat bir hamişliğim geçti ama kızım cadolozun teki çıktıkaydirigubbakcemile3
allahım şu emmek istememesi beni kahrediyor ya doğduğu günden beri memeyle zoru hep zorla veriyorum nevar anlamadım ya bu sorunu yaşayan varmı şöyle keyfi içtiği hiç yok hep zorla bağrışla yada yarı uykuda vallh geçen bir alışveriş merkezinde bebek bakım odasıa girdik emişiyordu anneler bebişler nasıl keyifli vallh ağladım eve gelince resmen yok bizim için emişmek zulüm
canım ya öle deme bu sistem zaten uzun süre rahat etmek içinmişolme essegim olme.:1shok:
yanima alir pasa pasa bende yatar dinlenirim daha iyi.
teyzemi dinleme sen daha :mymeka::mymeka:nannn, benim kiz uykulari 20 dakikaya indirdi.:bbo:
vereliniortak en doğrunu yapıyon cnmben zaten pek ağlatmamaya çalışıyom. çünkü o ağlayınca elim ayağıma dolanıyo. hemen susturmaya çalışıyom
trazt şimdilik bişey dememiş ama bende tv karısına koyup müzik dinletiyomkızlar benim kuzum tvye bakıyo hemen çeviriyomm
vereliniortakhaklısın cnmsağol canıımkaydirigubbakcemile5
sen yinede cadaloz fln deme. melk diye hitap et. ben böyle şeylere çok inanırım. oğluma pek negatif şeylerle hitap etmem
uyku vakti daha gelmediyse uyumasını engelleyin oyalayın diyzeytun şu tracy teyzeye sor bakam benim kız öğlen uyudumu uzun süre uyi bu sefer akşam yatmi yatıncada hemen uyani ne etmek gerk
allahım şu emmek istememesi beni kahrediyor ya doğduğu günden beri memeyle zoru hep zorla veriyorum nevar anlamadım ya bu sorunu yaşayan varmı şöyle keyfi içtiği hiç yok hep zorla bağrışla yada yarı uykuda vallh geçen bir alışveriş merkezinde bebek bakım odasıa girdik emişiyordu anneler bebişler nasıl keyifli vallh ağladım eve gelince resmen yok bizim için emişmek zulüm
delü sendealsanaalsanasmiletamam işte kadın yeni model bebelere dayanamadı öldü tracy bile dayanamaz bu modellere bacım:roflol::roflol:
ya cnm sütünün tadına baktınmı acı falan olmasın yaşlılar derler ya
canım ya öle deme bu sistem zaten uzun süre rahat etmek içinmiş
yoksam diy 1 yaşında hala yaınızda uyuyan bir çoçuğunuzun mu olmasını isterdiniz diye de laf çakıy trazydelikafadulden
ay bende aşırı trazy tutkunu oldum çıktım yawwwwwwwwakannehir
kociş geldi az önce
kızıma org almış ya şimdidenakannehir
daha oyun halısını aldıramadım gitmiş org almış
org çalcaymış kızımkaydirigubbakcemile3
kim öğretecekse artıkbilmiyorumkismile
carrefourda 50 ytl mi ne inmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?