2009 Kasm Anneleri

zeytünüm en kısa zamanda sizdeyiz o zaman bebişim.
sen ne zaman müsait olursun söle bakem.
bizim için hiç farketmez canım
nasıl olsa hep evdeyiz
sen ayarla da 1 gün önceden haber versen yeterli hazırlık yapam
kardeşinde müsait olursa oda gelsin gızz
o teyzesinin izinden gidi hacı elleme:roflol::roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

benim kızda aşılar işe yaradıbilmiyorumkismile
uslandırdı bu aşılar kızımıkaydirigubbakcemile2
ceza verdiğimizi mi ne sandı yoksamkaydirigubbakcemile3

ilk cocukta tracy teyzeden haberim yoktu. faber takildim ben.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bizim için hiç farketmez canım
nasıl olsa hep evdeyiz
sen ayarla da 1 gün önceden haber versen yeterli hazırlık yapam
kardeşinde müsait olursa oda gelsin gızz

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ŞenizŞeniz
benim kızda aşılar işe yaradıbilmiyorumkismile
uslandırdı bu aşılar kızımıkaydirigubbakcemile2
ceza verdiğimizi mi ne sandı yoksamkaydirigubbakcemile3
bileydim daha önce getirirdim aşıya
bizdede tam tersi uslu bebem huy değişitrdi kaydirigubbakcemile3
demekki aşıdan önce yaramaz olanlar uslandı uslu olanlar yaramazlaştı
derken uslu değilde benimki gece uyumuyodu şimdi uyuyo gündüz pek uyumuyo şimcik

eee şubatta aşısı var yine yinemi değişecek huyu

açtılar şom ağızlarını uyandı paşamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben geldiiimmmmzemuszemus nepiyonuüz bakiimm
off sözde ailecek gezmeye gideceedik herif isten geldi kizi aldi koynuna uyuylarakannehir
patladim evde durmaktan yaa duvarlara yazi yazasim geliyo nerdeyse:1ninca:

ben geldiiimmmmzemuszemus nepiyonuüz bakiimm
off sözde ailecek gezmeye gideceedik herif isten geldi kizi aldi koynuna uyuylarakannehir
patladim evde durmaktan yaa duvarlara yazi yazasim geliyo nerdeyse:1ninca:

koptum kızzkaydirigubbakcemile3 duvara yazı yzası geliyormuş bekle sen biraz yakında senin zilli yazacak o duvarlara yazı..

slm kızlar nasılsınız bakalım..benim zilli bugün fazla uyumadı deli etti benii şimdi uyuyor ama bakalım ne kadar sürecek uyuması..boshayallersmile

ayy ayneen maviş benimki de uyumuyoooo dün de uyumadı zatii
ama gazı var belli nerdden geri geldi şu gazlar annamadımkiii
zettüüün ben uyutamıyom şşt patlaa yaaa oof ben patlıyom o uyumuyooo
anca aspiratörle sakinleştirebiliyom iimi oooff offf
bugün 1.5 saat uyanık tuttum aa hiç 1.5 saat uyutamadım hemen uyanıyo gündüzleri almıyom devam etmesine çalışyom anca kesik kesik 1 saate tamamlayabiliyom
şimdi yıkadım da öle uyuttum ama az önce gene uyandııı mafoldumben
emzik verdim bu sefer hemen gitti gözler
ama bu emzik başıma bela olursa yandımmm

işyerinden yemediim öğle yemeklerinin parasını kartıma yüklemişleeer
şimdi onnan pizza yiyecüüümm kola da içmek isterdim ama meyve suyuna talim kafamçokkarıştı
emzirmek ne zor işmiş beee

kartanem benimki iki gündür gündüzleri böyle yapıyor annamadım uyandı bile bugün banya yaptıralım dedik..losyonundanda koyayım suyuna geçen onla yaptırdık banyosunu akşam uyudu sabaha kadar şaşırdık emme ertesi gece uyumadı...agliyy gene yaaa offff ..kız emzigi tutması iyi boşver bazen emzik susturuyor işte..

anlattıgım gibi be yarem ugraşıyoruz işte...ama genel olarak iyi saglıgı şükür..gı kartanem içemiyonmu kola bizim çok gaz sorunumuz yok dogdugunan beri gaz damlası veriyoz nurse harveyden..bende dikkat ediyom ama çok kısmıyorum kendimi kızın çayından içiyom arada ..

kız zeytun benimkide uslanır mı sence

bende ayni durumdayim ya. bugun en uzun 20dk uyudu. dogal olarak cok huysuz hic mutlu degil. boyle olunca oyaliyamiyorumda. bide gecesi var bunun.mafoldumben

ne losyonu kiz o? paylas bakim.

emzik bizim basimizada dert olucak herhalde. az once zar zor uyuttum. simdi emzik agzindan dustu ve uyandi.:1shok:

ya gaz sorunu çok yok da kola zararlı olur diye içmiyomm
emzik bizim basimizada dert olucak herhalde. az once zar zor uyuttum. simdi emzik agzindan dustu ve uyandi.:1shok:

ay wannam valla gündüz hep böleydi bugün emzik düştükçe uyandı gece iie dalınca kendi atıyo ama zamanla gece de o duruma dönüşürse naparım bilmiyom vallaaa akannehir

bu tracy bebelieri sınıflandırmıış taammıı
ilk başlarda okuduydum benimki melek bebekti o zamanlar
kendi kendine uyuyodu falan meğer o zaman daha hayattan bihabermiş de ondaan
şimci bi daha baktım hareketli bebek olmuş
nazlı var huysuz var melek var hareketli var kitap bebek var bi de
amanıınn hareketliler hemen sıkılilermiş ööle aynı yerde duramıyolarmışsonra da çok uyarılınca olan oluyomuş ahanda bizimki akannehir
bi de öfke krizine girdinmi zor durduruyomuşun sanırım benim son zamanlarda yaşadığım olay buu anam nasıl sinirli eli ayağı titriyo kucağımda yatay pozisyona bilem getiremiyom

ay wannam valla gündüz hep böleydi bugün emzik düştükçe uyandı gece iie dalınca kendi atıyo ama zamanla gece de o duruma dönüşürse naparım bilmiyom vallaaa akannehir

bende gece icin korkuyorum.

dun bir arkadas aradi. bebegi 8 aylik, emziriyorum, kendi mememi cekip emzik veriyorum uyuyo dedi. ayyy, hersey dert.

siniflandirmayi bi yerde okumustum. benimki nazli bebekti ama demekki degisti.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…