bizim için hiç farketmez canımzeytünüm en kısa zamanda sizdeyiz o zaman bebişim.
sen ne zaman müsait olursun söle bakem.
o teyzesinin izinden gidi hacı elleme:roflol::roflol:
yok gııı aşılardan sonra benim oğlanın düzeni tamamen değişti
1,5 saatte bir yarım saat uyuyo gün içinde bir kez 1,5 saat uyuyo gece 1 kadar bu şekilde yarım yarım gidiyoz sonra dalıyo 3,4 kere süte kalkıyo sabah 6 dan sonra uyumuyo aynı i,şlem tekrar başlia.sa.s
benim kızda aşılar işe yaradıbilmiyorumkismile
uslandırdı bu aşılar kızımıkaydirigubbakcemile2
ceza verdiğimizi mi ne sandı yoksamkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:ilk cocukta tracy teyzeden haberim yoktu. faber takildim ben.kaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizbizim için hiç farketmez canım
nasıl olsa hep evdeyiz
sen ayarla da 1 gün önceden haber versen yeterli hazırlık yapam
kardeşinde müsait olursa oda gelsin gızz
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bileydim daha önce getirirdim aşıyabenim kızda aşılar işe yaradıbilmiyorumkismile
uslandırdı bu aşılar kızımıkaydirigubbakcemile2
ceza verdiğimizi mi ne sandı yoksamkaydirigubbakcemile3
demekki aşıdan önce yaramaz olanlar uslandı uslu olanlar yaramazlaştıbizdede tam tersi uslu bebem huy değişitrdi kaydirigubbakcemile3
ben geldiiimmmmzemuszemus nepiyonuüz bakiimm
off sözde ailecek gezmeye gideceedik herif isten geldi kizi aldi koynuna uyuylarakannehir
patladim evde durmaktan yaa duvarlara yazi yazasim geliyo nerdeyse:1ninca:
ne aşagıdan bakıyonuz öyle yazsanıza ( karazeytin, Kartanesi+, peluse, reyhan222 )
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞeniz
bileydim daha önce getirirdim aşıya
demekki aşıdan önce yaramaz olanlar uslandı uslu olanlar yaramazlaştı
derken uslu değilde benimki gece uyumuyodu şimdi uyuyo gündüz pek uyumuyo şimcik
eee şubatta aşısı var yine yinemi değişecek huyu
açtılar şom ağızlarını uyandı paşamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy ayneen maviş benimki de uyumuyoooo dün de uyumadı zatii
ama gazı var belli nerdden geri geldi şu gazlar annamadımkiii
zettüüün ben uyutamıyom şşt patlaa yaaa oof ben patlıyom o uyumuyooo
anca aspiratörle sakinleştirebiliyom iimi oooff offf
bugün 1.5 saat uyanık tuttum aa hiç 1.5 saat uyutamadım hemen uyanıyo gündüzleri almıyom devam etmesine çalışyom anca kesik kesik 1 saate tamamlayabiliyom
şimdi yıkadım da öle uyuttum ama az önce gene uyandııı mafoldumben
emzik verdim bu sefer hemen gitti gözler
ama bu emzik başıma bela olursa yandımmm
kartanem benimki iki gündür gündüzleri böyle yapıyor annamadım uyandı bile bugün banya yaptıralım dedik..losyonundanda koyayım suyuna geçen onla yaptırdık banyosunu akşam uyudu sabaha kadar şaşırdık emme ertesi gece uyumadı...agliyy gene yaaa offff ..kız emzigi tutması iyi boşver bazen emzik susturuyor işte..
ya gaz sorunu çok yok da kola zararlı olur diye içmiyommanlattıgım gibi be yarem ugraşıyoruz işte...ama genel olarak iyi saglıgı şükür..gı kartanem içemiyonmu kola bizim çok gaz sorunumuz yok dogdugunan beri gaz damlası veriyoz nurse harveyden..bende dikkat ediyom ama çok kısmıyorum kendimi kızın çayından içiyom arada ..
emzik bizim basimizada dert olucak herhalde. az once zar zor uyuttum. simdi emzik agzindan dustu ve uyandi.:1shok:
ay wannam valla gündüz hep böleydi bugün emzik düştükçe uyandı gece iie dalınca kendi atıyo ama zamanla gece de o duruma dönüşürse naparım bilmiyom vallaaa akannehir
bu tracy bebelieri sınıflandırmıış taammıı
ilk başlarda okuduydum benimki melek bebekti o zamanlar
kendi kendine uyuyodu falan meğer o zaman daha hayattan bihabermiş de ondaan
şimci bi daha baktım hareketli bebek olmuş
nazlı var huysuz var melek var hareketli var kitap bebek var bi de
amanıınn hareketliler hemen sıkılilermiş ööle aynı yerde duramıyolarmışsonra da çok uyarılınca olan oluyomuş ahanda bizimki akannehir
bi de öfke krizine girdinmi zor durduruyomuşun sanırım benim son zamanlarda yaşadığım olay buu anam nasıl sinirli eli ayağı titriyo kucağımda yatay pozisyona bilem getiremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?