merhaba bayanlar
bende bir kasım annesıyım kuzey adında bır oglum var.
merhaba bayanlar
saolun kızlar sızden bır konuda yardım istiyorum sızden gelen mesajları en kısa ve basıt yoldan nasıl görebılırım ben sureklı son sayfayı tıklayıp beklıyorum gelen mesaj ıcın((
HOŞGELDİN CNMopuyorumnanaktanmerhaba bayanlar
gurbetçim ucuzmuşta du bakalım bende alam yaaa
karakız [/COLORcanımın içi hoşbulduk
günaydın herkeşeeeeeeee
kızım 1 haftalık kakasını yapmış gece aboooooooww sabah bi kalktım boka bulanmış yiwrıımmm ohaoldumsmile
ben daha hiç yalnız yıkamadıydım babaanneyi aradım tansiyonu fırlamış hastanedeymiş annaanneyi aradım misafiri geliomuş hazırlık yapıodu söleyemedim bile kızım kaldı deli anasının ellerine bi başıma yıkadım kuşumu kaydirigubbakcemile2
neyseki hala sağlam kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:ya ben chicco aydede aldım ama benimki sallamadı akannehir
zeytunun kızına özendi zaar terslik yapiuyy hiçbişeyi sevmiyy :umursamaz:
ahanda bu
minikbaby | Chicco İyi Geceler Aydede Pembe&Mavi
ya ben de fıstığı emzirdim taammıı 3 saat falan olduydu emmeyeli acıkmış olması lazım ya
eccük bişe emdi bıraktı ee ben de doydu dedim neyse oyalandık acık 1 saat geçti baktım uyucak şş pat falan yaptım yok debeleniyo kucamdaaa ohaoldumsmile
telef oldu çocuk bi daa emzirsem dedim halbuki daha 1 saat olmuştu anam bi emdi meğer açmış ben de uyusun deyü uğraşıp duruyom sonra emziksiz falan uyuyakaldı yaw ben bu çocuu aç mı bırakıyom noluyo annamadım yaa eyvahedigeldismile
cnm bende senin gibi yeniyim ama sağ olsun arkadaşlar yönlendirdi benide
sağ tuş yap yenile de geliyo bende bilmiyodum sormuştum kaydirigubbakcemile3
saolun eee bebişleriniz nasıl ben kasım 25 te sezeryanla dogum yaptım sizlerinki ne zaman
slm kasım anneleri ben aralık annesi olarak bu sorunumu yazmak istedim.yardımcı olursanız sevinirim..
benim sorunum doğum sonrası yaşadığım dayanılmaz boyuttaki mide ağrılarım.doğumdan 2 hafta sonra gece yarısı mide ağrısıyla birlikte sırtımda tutuldu hemen dr gittik ben iki büklüm tabi yürüyemiyorum bile dr mide koruyucu ilaçlar yazdı gönderdi.ülser olabilir endeskopi lazım dedi..aradan 3 gün geçti yine aynı ağrı ama nasıl bir ağrı anlatamam doğum sancısı gibi.yatıyorum kalkıyorum oturuyorum yürüyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor.acile gittik dün gece iğne yaptılar 1 saat içinde düzeldim.şimdi ise psikolojik olarak çökmüş durumdayım.yine aynı ağrı gelirse ne yaparım diye.bebeğimede bakamıyorum ağrı gelince..sütüm gidecek diyede çok korkuyorum..
aynı durumda olan varmıydı yada yakınlarında aynı şeyi yaşayan..dua edin ne olur geçici birşeydir inşallah bir daha yaşamam
bende emzırmeye çalışıyorum ama 2 saatte bır sagıyorum iki gogusten ancak 50 cc çıkıyo sizde durum ne
Arkadaşlar uyumaya başladı mı bebişler az da olsa düzene girdimi ? ben 1aydır uykusuzluktan ölüyorum da acep ne zaman biter bu durumakannehir
merhaba bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?